eşim gizli gizli alkol aliyormus

enDlesSLove38

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
179
55
13
32
Ben alkole çok uzak bir ortamda büyüdüm . Babam ve annem çok dindar insanlar . Eşimle daha ilk tanistigimizda sorduğum ilk sorulardan biri buydu eve zamanında yaptım ama şimdi asla söz demişti . Ben annemlere gittiğim zaman başka şehir de yaşıyoruz meğer arkadaşlarını toplar bizde içki içermiş. Benim sosyal hesabimda yok tesadüf onukine bakarken dün mger bizim evde ben olmayınca alem varmış bunu gördüm. Dün de okey oynamaya gitti gece 12 geldi ve belli yine içmiş beni uyudu saniyo resimleri gösterdim söz vermiştim dedim . Canım istedi yaptım sana göre doğru bana göre yanlış sanane dedi. Ben saatlerce ağladım bana nasıl yalan söyler diye ağlama bile demedi sızdı kaldı. Şimdide ben hataliymisim gibi ne arıyor ne soruyor. Ben ne yapacağım. En çok korktuğum şey başıma geldi.

Yani belliki kandırmiş sizi zor bir durum benimde tahammlüm yok karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun gerekirse başanacağınızı söyleyin madem çok karşısınız ama tavrınden sizi pek dikkate alacağını sanmıyorm allah yardımcınız olsun.

İçki içmesi bana göre yanlış bir şey olmamasına rağmen, sizin için hassas bir konu ve evlenmeden önce konuşulup uzlaşılan bir konu olduğu için haklısınız.

Ya konuşup anlaşacaksınız, ya kabul edeceksiniz, ya rest çekeceksiniz. Rest çektiğinizde restinizi görme ihtimali de var tabii.

şöyle ki sen başta karşı olduğunu söylemeseydin karışamazsın derdim ama eşin bunu bilerek seninle evlenmiş ve yapmayacağım diye söz vermiş. söz vermesine rağmen yapması büyük hata.
bunu kesinlikle kaldıramam diyorsan evliliğini devam ettirmek zorunda değilsin.
şans vereyim diyorsan da ayılınca güzelce konuş hiçbir şekilde alkol almamasını istiyorsan o da buna uymuyorsa ona göre bir tavır alırsın buna da sen karar verirsin.

Evlenmeden önce söz vermiş sözünü tutmuyor..Haklısınız.
Bu durumu kabullenemem diyorsanız ayrılın madem,bence devamı gelir.

Canım haklısın.... alkol haram ve sen buna dikkat eden birisin şayet aynı şey başıma gelse tek düşüneceğim şey ayrılmak olur. İçki tüm günahların anasıdır. Allahın sevmediği şey neyapsan haklısın bide seni kandırmış. Ailene aç konuyu o hassas olmayabilir. Ama seni kandırmasının cezasını çekmeli. Çok sinir oldum ya insanların hassas noktalarına hasasiyet ya

Ayril o zaman sen aglarken sana aglama demeyen bir insan icin evli kalmaya değmez. Bir de üste cikiyor sanane diyerek.

Adam başta söz vermiş ama tutmamış içecek bundan sonra belli. Eşinle konuşup ona göre yolunuzu belirleyeceksiniz. Ya başta konuştuğumuz gibi içmeyeceksin ya da ben yokum diyeceksin.

Eşinle ayıkken konuş bakalım. Eğer bir bağımlılık soz konusuysa ve kendi de bu durumdan rahatsizsa tedavi sürecinde yaninda olursun. Yok keyfinden içiyor ve sana yalan söylüyorsa o zaman yapilacak şey belli. Ya razi olacaksın ya boşanacaksın.

Hem soz verdigi halde icmeye devam ediyor bir de bunu ben yokken evimde yapiyor?!
Bu adamin tavirlarindan duzelecegini sanmiyorum.

Adamın bağımlı olma ihtimali yok.

Alkol bir tercih meselesi. Kandırılmış olmanız kötü ama eşinize katılıyorum. Size göre kötü ona göre değil. Aranızın bozulmasını istemiyorsanız bak sevgilim bugün iki bira aldım sana deyip utandırın. Çoğu yola gelir böyle.

Kesinlikle icmesini istemiyorum vazgecmeli diyorsaniz gecmis ola esiniz sizinle evlenmek icin yalan soylemis. Simdide bir sey yapamayacaginizi dusunup benim dogrum diyor.

Sizin bakis aciniz tabi istemeyebilirsiniz. Ancak evliliginizde her sey yolundaysa arada icmesini kabullenmeniz de bir ihtimal.

Herkesin kendi hayati sonucta ne yedi ne icti kendi bilir. Esinin hatasi sana yalan soylemesi evlenmeden.
Biz esimle haftasonu takiliriz iyide oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…