- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Ben alkole çok uzak bir ortamda büyüdüm . Babam ve annem çok dindar insanlar . Eşimle daha ilk tanistigimizda sorduğum ilk sorulardan biri buydu eve zamanında yaptım ama şimdi asla söz demişti . Ben annemlere gittiğim zaman başka şehir de yaşıyoruz meğer arkadaşlarını toplar bizde içki içermiş. Benim sosyal hesabimda yok tesadüf onukine bakarken dün mger bizim evde ben olmayınca alem varmış bunu gördüm. Dün de okey oynamaya gitti gece 12 geldi ve belli yine içmiş beni uyudu saniyo resimleri gösterdim söz vermiştim dedim . Canım istedi yaptım sana göre doğru bana göre yanlış sanane dedi. Ben saatlerce ağladım bana nasıl yalan söyler diye ağlama bile demedi sızdı kaldı. Şimdide ben hataliymisim gibi ne arıyor ne soruyor. Ben ne yapacağım. En çok korktuğum şey başıma geldi.
Geçen bi konu vardı kadın başı açık evlenip sonrasında kapanmış eşi istemiyormuş vs, adam haklı boşan o zaman denildi.
Bu durumda da sen haklısın boşanma hakkın var.
Eşinle ayıkken konuş bakalım. Eğer bir bağımlılık soz konusuysa ve kendi de bu durumdan rahatsizsa tedavi sürecinde yaninda olursun. Yok keyfinden içiyor ve sana yalan söylüyorsa o zaman yapilacak şey belli. Ya razi olacaksın ya boşanacaksın.
Kesinlikle icmesini istemiyorum vazgecmeli diyorsaniz gecmis ola esiniz sizinle evlenmek icin yalan soylemis. Simdide bir sey yapamayacaginizi dusunup benim dogrum diyor.Ben alkole çok uzak bir ortamda büyüdüm . Babam ve annem çok dindar insanlar . Eşimle daha ilk tanistigimizda sorduğum ilk sorulardan biri buydu eve zamanında yaptım ama şimdi asla söz demişti . Ben annemlere gittiğim zaman başka şehir de yaşıyoruz meğer arkadaşlarını toplar bizde içki içermiş. Benim sosyal hesabimda yok tesadüf onukine bakarken dün mger bizim evde ben olmayınca alem varmış bunu gördüm. Dün de okey oynamaya gitti gece 12 geldi ve belli yine içmiş beni uyudu saniyo resimleri gösterdim söz vermiştim dedim . Canım istedi yaptım sana göre doğru bana göre yanlış sanane dedi. Ben saatlerce ağladım bana nasıl yalan söyler diye ağlama bile demedi sızdı kaldı. Şimdide ben hataliymisim gibi ne arıyor ne soruyor. Ben ne yapacağım. En çok korktuğum şey başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?