eşim gizli gizli alkol aliyormus

Dün yediğimi bugün ,bugün yediğimi yarın yemem. Dün size içmicem diyip söz verip, bugün içmek istemesi normal yani.

Benim için boşanma sebebidir içki.
Siz de haklısınız verilmiş sözler varmış.
Daha önce evi terketmişsiniz, konularınıza bakmadım ama belli ki zor bir evlilik, ev terkedilecek kadar sorun varsa. E içki ve yalan da var, boşanmamak için neden bekliyorsunuz?

Evlenmeden önce bunu konusmamis olsaydin, sana söz vermemis olsaydi ve simdi içmesine karışsaydın seni haksiz bulurdum. Gercekten de "sana göre yanlış olan ona göre yanlis degil sana bi zarar vermediği sürece seni ilgilendirmez sana ne" derdim.

Ama sen bu konuda hassas oldugunu evlenmeden belirtmissin. Söz de vermis. Adam bunlari bilerek kabul ederek gelmis sana. Simdi böyle yapması cok yanlis.

Al karşına düzgünce konuş. Baktin seni takmıyor düzelecek gibi değil boşan. Sen yokken rahat rahat icki alemi yapsın madem.

Gerçi bana öyle geliyor ki senin gitmeyeceğini düşündüğü için rahat, nasilsa köprüyü geçtim modunda. Sen bosanmaya kalkarsan binbir sözle yine gelmen için uğraşır bence.

Aaaa eşine söyle içmesin diyemicem alkol almayi seven bir erkek ki bu erkek biraz anlayissizsa şekil à sizin eşiniz gibi ters teper yapmanız gereken şey dışarda olmasını istemiyorsaniz evde izin vermeniz benim eşimde içiyor ne dediysem vazgeciremedim ama dışarda icmesindense evde içmesini tercih ediyorum ve eşime hafta sonları izin veriyorum asla dışarda içmez alır gelir iki üç birasini evinde içer ama sadece hafta sonları çok karismamak lazım bu konuda eşimi çok sıktım çok tartıştım bu kez evde koltuk arkası pencere onu kirli çamaşır sepeti içi saçma sapan yerlerde bira tenekesi buldum evde gizli gizli saklı iciyormuş beni kandırıyormuş şimdi karismiyorum sadece bıraksın diye dua ediyorum alkolik biri değil sadece bir kaç tane içip uyur çok da şey etmemek lazım ters tepiyor bırakır umudu ile bekliyorum

Daha önce gittiğinde pek uğraşmamış ama. Giden de dönmek için uğraşan da konu sahibi olmuş. Adam boşanmak istiyor bence.

Baski herzaman yalana sebep olur. Böyle bir şey yapmak istedigini sizinle paylassa anlayis gosterir miydiniz? Birbirinizi kendi yasam tarziniza uydurmak yerine birbirinize saygi gosterirseniz daha saglikli iliskiler kurulabilecegini dusunuyorum.

Bence de ya konu sahibi neden adamı darlıyosun ki bu kadar? Belki de evliliğinin kötü olmasının en büyük sebeplerinden biri budur.

Aldatmadigi sürece, kadinlarla içmediği sürece, sadece erkek erkege içtiği sürece, içip içip seni dövecek kadar kendini kaybetmedigi sürece, kısacası sana bi zarari olmadığı sürece icmesinde ne sakinca var?

Dini yönü hic karıştırma zaten ben dindar ailede büyüdüm falan diye, senin zorlamanla mi dindar olacak içmeyecek? Ki öyle seyler sadece allah ile kul arasindadir. Günahı sevabi seni ne ilgilendirir?

Adami bu kadar sıkmasan belki de iliskiniz daha iyi olur.

içip içip dövmüyor sövmüyorsa bu kadar sorun yapma derim hatta gizli gizli içmesin yanında içsin, söylemesi lazımdı haklısın ama ağlaman gereksiz.

Bi daha yapmam falan demiyor canım istedi yaptım yine isterse yaparım belki sana söyler yaparım belki solemem yaprim diyo

Bir kere gittim boşanmak için ikinci kere nasıl giderim ve daha geleli 2 hafta olmuş. Ailem bana bütün bunları söylediği halde gittiğim evden gel beni al diye yalvardim geldi aldı ve sonuç

Hayır anlayış göstermedim. Ama o ne istediyse onu yaptım sevsem de sevmesem o hoşlanmıyor diye ama o bnm tek hassas olduğum konu bu.

Durduk yere yalan soylememis ki sen izin vermedigin icin senden gizli yapmis. Ben de alkol kullanmiyorum cunku benim inancima gore haram ve sakiniyorum. Ama baskalarinin icmesi beni rahatsiz etmez. Kocam icerse icer onun hayati onun secimi gunahi benim tepeme mi binecek bana ne

+1

Sana bu evlilikten çekil demiyorum ama bu herifin üzerinden ellerini çek diyorum arkadaşım.
Bırak içsin, s.çsın, istediği hayatı yaşasın.
Kendine onunla aynı evde ama onsuz bir dünya yarat.
Arama, sorma neredeydin bile deme.
Sen de özgür ol ama aynı zamanda haber verme vs.

Evliliğin bu olmadığını, birbirinize karşı sorumluluklarınızın olduğunu o hatırlatacak sana er ya da geç.
Sadece sabırla uygula bunları.

Ya da hiç uğraşmaya değmez diyorsan boşan.

Esin sana söz vermiş baştan o açıdan haklisin.ayrica içki içmeye çok da karşı olmayan bir insan olarak yaptığını da yanlış buldum.sizacak kadar içki içmek hiç doğru bir davranış değil bana göre.hele içki içilmesine karşı bir eşi olan bir insanin o yokken evde alem yapması hiç doğru değil.hem sözünü tutmamış bari başka yerde icseydi

Sende kendimi gördüm şöyle ki benim de en hassas olduğum konu içki dindarlık fln onu geçtim ben insani açıdan nefret ediyorum çünkü içki içen insanın her türlü yanlışa sapma olasılığını yüksek buluyorum kafa yerinde olmadığı için aldatır gider saçma işler yapar sonra hatırlamıyorum der bende evlenmeden eşime ilk olarak bunu sordum önce hayır icmedim içmiyorum dedi ki içmiyodu da geçmişini kurcalamadim nisanlandik fln düğüne bi hafta kala sana bişey itiraf etcem ben yıllar önce içki icmistim çok zor günler geçirdiğim zmnlar uyuyabilmek için yaptım çok pişmanım yıllar oldu asla koymuyorum ağzıma dedi teli kapadım ayrılmayı düşündüm ama baktım ki gerçekten pişman olmasa niye evlenmeden itiraf etsin belliki vicdan yaptı dedim onu sevdiğimden inandım eğer böyle bişey yaparsan istersen beş çocuğum olsun yine de boşarim dedim tmm dedi iki yıldır evliyiz bende aynı şekil ailemin yanına gider gelirim asla içtiğini görmedim yeltenmedi ztn aklına bile gelmiyo konunu görünce gidip sordum bak birinin eşi böyle yapiyomus diye adamın yaptığı düpedüz kandırma büyük yalan evlenmeden söyleseydin keşke kadın bosasa hakediyo dedi...bi erkek dedi bunu düşün sen bilirsin tabi ama ben kaldiramazdim sanırım hem içip hem de sarhoşken bana saygısızca konuşmasına... Çok üzgünüm

Sana bir zulüm yapmadığı sürece herkesin hayatı kendine. Kocan diye ondan sorumlu değilsin. Kuran'da "hiç bir günahkar, başka bir günahkarın günah yükünü cekmez"yazar.

Sineye çek çekme diyemem ama sana da bir sorumluluk olacağını düşünüyorsan yok.

Bi daha yapmam falan demiyor canım istedi yaptım yine isterse yaparım belki sana söyler yaparım belki solemem yaprim diyo
İcipte sana bir zarar verdi mi? Evine arabasina malina bir kotuluk yapti mi? Yasaklar bazi seyleri cazip hale getirmis demek. İcme icme dedikce aklina daha cok sokarsiniz. İcmek isterse kendi kendine icsin eger zarari sadece kendineyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…