- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Evlenmeden önce bunu konusmamis olsaydin, sana söz vermemis olsaydi ve simdi içmesine karışsaydın seni haksiz bulurdum. Gercekten de "sana göre yanlış olan ona göre yanlis degil sana bi zarar vermediği sürece seni ilgilendirmez sana ne" derdim.
Ama sen bu konuda hassas oldugunu evlenmeden belirtmissin. Söz de vermis. Adam bunlari bilerek kabul ederek gelmis sana. Simdi böyle yapması cok yanlis.
Al karşına düzgünce konuş. Baktin seni takmıyor düzelecek gibi değil boşan. Sen yokken rahat rahat icki alemi yapsın madem.
Gerçi bana öyle geliyor ki senin gitmeyeceğini düşündüğü için rahat, nasilsa köprüyü geçtim modunda. Sen bosanmaya kalkarsan binbir sözle yine gelmen için uğraşır bence.
Daha önce gittiğinde pek uğraşmamış ama. Giden de dönmek için uğraşan da konu sahibi olmuş. Adam boşanmak istiyor bence.
Baski herzaman yalana sebep olur. Böyle bir şey yapmak istedigini sizinle paylassa anlayis gosterir miydiniz? Birbirinizi kendi yasam tarziniza uydurmak yerine birbirinize saygi gosterirseniz daha saglikli iliskiler kurulabilecegini dusunuyorum.
Bi daha yapmam falan demiyor canım istedi yaptım yine isterse yaparım belki sana söyler yaparım belki solemem yaprim diyoyani şimdi öyle gibi gördüm arkadaşım. eski konuların da böyle gibi olmuş .
şöyle de olabilir.
çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiş ve bunu size söyleyemiyor ve sizin bi şekilde evden gitmenizi de istiyor olabilir .
ama her şekilde sizin hiç istemediğiniz şeyleri yapıyor .
eğer bu alkol olayını sineye çekerseniz . daha başka kötülükler yapacaktır büyük olasılıkla size.
gittikçe artıyor yaptığı şeylerin dozu çünkü. onu hissettim yazdıklarınızda . eşinizin davranışlarında.
belki de aldatacak. yeter ki git diye.
bu böyledir diye kesin bi şey yok.
ama bu da bi ihtimal .
bunu da düşün.
eşin sana karşı nasıl.
evlilik hayatınızda sizi sevip sarıyor ve alkol aldıktan sonra tamamen ayıldıktan sonra özür dileyip bi daha yapmayacağını mı söylüyor
Bir kere gittim boşanmak için ikinci kere nasıl giderim ve daha geleli 2 hafta olmuş. Ailem bana bütün bunları söylediği halde gittiğim evden gel beni al diye yalvardim geldi aldı ve sonuçBenim için boşanma sebebidir içki.
Siz de haklısınız verilmiş sözler varmış.
Daha önce evi terketmişsiniz, konularınıza bakmadım ama belli ki zor bir evlilik, ev terkedilecek kadar sorun varsa. E içki ve yalan da var, boşanmamak için neden bekliyorsunuz?
Hayır anlayış göstermedim. Ama o ne istediyse onu yaptım sevsem de sevmesem o hoşlanmıyor diye ama o bnm tek hassas olduğum konu bu.Baski herzaman yalana sebep olur. Böyle bir şey yapmak istedigini sizinle paylassa anlayis gosterir miydiniz? Birbirinizi kendi yasam tarziniza uydurmak yerine birbirinize saygi gosterirseniz daha saglikli iliskiler kurulabilecegini dusunuyorum.
+1İçki içmesi bana göre yanlış bir şey olmamasına rağmen, sizin için hassas bir konu ve evlenmeden önce konuşulup uzlaşılan bir konu olduğu için haklısınız.
Ya konuşup anlaşacaksınız, ya kabul edeceksiniz, ya rest çekeceksiniz. Rest çektiğinizde restinizi görme ihtimali de var tabii.
İcipte sana bir zarar verdi mi? Evine arabasina malina bir kotuluk yapti mi? Yasaklar bazi seyleri cazip hale getirmis demek. İcme icme dedikce aklina daha cok sokarsiniz. İcmek isterse kendi kendine icsin eger zarari sadece kendineyse..Bi daha yapmam falan demiyor canım istedi yaptım yine isterse yaparım belki sana söyler yaparım belki solemem yaprim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?