- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Ben öyle kötü bir şey yaptım ki bundan iki hafta önce boşanma için babamın evine döndüm ve bir ay orda durdum söyle böyle geri geldim ama bunu bilmeden geldim ben bir daha bir yere gidememboşanmaktan başka bir ihtimal görünmüyor konu sahibi..
Offfff.... öyle bir ortamda büyüdüm ki bu konu da öyle netim ki bunu nasıl basaririm. Ben nasıl buna göz yumarimbenim ailemde tavugun yanina beyaz, etin yanina kirmizi sarap acilir; balik masaya rakisiz asla gelmez.
esimin ailesinde alkol alan tekbir kisi yok.
esim hicbir zaman bana ic-icme demedi, konu dahi etmedik. annem bir kadina esi icmezken yakismaz bence kadeh, dedigi icin ben de hic icmedim.
zaman zaman canim 'ay bi bira olaydi' der, gider alkolsuz bira alir icerim. tad ayni...
aile fertlerimle yemek yenildiginde saraplarini soylememezlik de etmez esim.
ozetle...
farkliliklara saygi gosterin. ortak kerte bulun.
israr ve tehditle anca buraya kadar gelir, sonrasi ikiniz icin de iyi olmaz.
E enDlesSLove38
Offfff.... öyle bir ortamda büyüdüm ki bu konu da öyle netim ki bunu nasıl basaririm. Ben nasıl buna göz yumarim(
Ben öyle kötü bir şey yaptım ki bundan iki hafta önce boşanma için babamın evine döndüm ve bir ay orda durdum söyle böyle geri geldim ama bunu bilmeden geldim ben bir daha bir yere gidemem
Önce iki konu daha açmıştım evet çok sorunlu ilişkimiz ama bir şans vermistik ailem istemedi barismamizi. Alkol yeni çıktı ortayaAranız bozuk olduğu dönemde mi tekrar içmeye başlamış? Neden bir daha bir yere gidemem dediniz aileniz karşı mı çıkmıştı barışmanıza başka sorunlar da var galiba aranızda tek sorun içki değil gibi.
Baktım şimdi eski konularıza eşinizi terk edip sonra yalvar yakar geri dönmüşsünüz, eşiniz de artık ne yaparsam yapayım kabul etmek zorunda diye düşünüyor. Ya içmesini kabulleneceksiniz ya da boşanacaksınız görünen o.Daha
Önce iki konu daha açmıştım evet çok sorunlu ilişkimiz ama bir şans vermistik ailem istemedi barismamizi. Alkol yeni çıktı ortaya
Evet malesef ki bütün hareketlerim ardı ardına hata hata hata... ben şimdi ne yapayımBaktım şimdi eski konularıza eşinizi terk edip sonra yalvar yakar geri dönmüşsünüz, eşiniz de artık ne yaparsam yapayım kabul etmek zorunda diye düşünüyor. Ya içmesini kabulleneceksiniz ya da boşanacaksınız görünen o.
Gerçekten de böyle mi ya . Kendimi mi kandiriyorum benönceki konularından okudum geldim.
eşin seni sevmiyor canım. sana da değer vermiyor malesef.
bile bile geri gelmişsin.
alkol da almış.
bu da gösteriyor ki senin tüm gıcık olduğun şeyleri yaparak gitmeni istiyor aslında.
kendi isteğinle git ve bi daha gelme der gibi.
Hatırladım sizi,bence eşinize fazla odaklanmışsınız,iş güç uğraş bir şeyler edinin,Hayat bu adamlardan ibaret değil güzel arkadaşım!Evet malesef ki bütün hareketlerim ardı ardına hata hata hata... ben şimdi ne yapayım
yani şimdi öyle gibi gördüm arkadaşım. eski konuların da böyle gibi olmuş .Gerçekten de böyle mi ya . Kendimi mi kandiriyorum ben
Adamın peşini bırakacaksınız, iç içme hiçbişeyine karışmayın. Adam zaten gözden çıkarmış sizi kaybetme korkusu yok işine gelirse havalarında. Kendinize iş, uğraş bulun, kendi isteklerinize odaklanın bundan sonra, elinizi ayağınızı çekin. Eşinizin size olan saygısının tekrar yerine gelmesi lazım yoksa zaten bu evlilikten hayır gelmez.Evet malesef ki bütün hareketlerim ardı ardına hata hata hata... ben şimdi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?