eşim gizli gizli alkol aliyormus

benim ailemde tavugun yanina beyaz, etin yanina kirmizi sarap acilir; balik masaya rakisiz asla gelmez.
esimin ailesinde alkol alan tekbir kisi yok.
esim hicbir zaman bana ic-icme demedi, konu dahi etmedik. annem bir kadina esi icmezken yakismaz bence kadeh, dedigi icin ben de hic icmedim.
zaman zaman canim 'ay bi bira olaydi' der, gider alkolsuz bira alir icerim. tad ayni...
aile fertlerimle yemek yenildiginde saraplarini soylememezlik de etmez esim.
ozetle...
farkliliklara saygi gosterin. ortak kerte bulun.
israr ve tehditle anca buraya kadar gelir, sonrasi ikiniz icin de iyi olmaz.
E enDlesSLove38

Offfff.... öyle bir ortamda büyüdüm ki bu konu da öyle netim ki bunu nasıl basaririm. Ben nasıl buna göz yumarim(

bu konu sizi için gerçekten önemliyse ayrılmaktan başka alternatifiniz yok, koca adam bu kulağını çekip vazgeçiremezsiniz.

Çok rahatsız oluyorsanız boşanmak hakkınız elbette.
Şahsi fikrim eşinizin günahı da sevabı da kendine. Herkes kendi yaptıklarından mesul. Sana göre yanlış ona göre doğru demesi doğru. Ama sizi kandırmış olması sizin karar verebileceğiniz bir şey. İlgisizlik ve dürüstlük farklı bir durum.
Ha alkole bağımlılık kazanması öyle hemen olabilecek bir şey değil. İnsanların dolduruşuna gelmeyin

Alkol kullandığı zaman ne yapıyor?
Hiç hissetmedim demişsiniz.Yani buna karşı olabilirsiniz de gidişat ne olur bilemem!
Sadece empati yapın onunla konuşurken,ayrıca keyfen size zararı yoksa arada bir yapmasının da bence sakıncası yok.

Ben öyle kötü bir şey yaptım ki bundan iki hafta önce boşanma için babamın evine döndüm ve bir ay orda durdum söyle böyle geri geldim ama bunu bilmeden geldim ben bir daha bir yere gidemem

Aranız bozuk olduğu dönemde mi tekrar içmeye başlamış? Neden bir daha bir yere gidemem dediniz aileniz karşı mı çıkmıştı barışmanıza başka sorunlar da var galiba aranızda tek sorun içki değil gibi.

Daha
Önce iki konu daha açmıştım evet çok sorunlu ilişkimiz ama bir şans vermistik ailem istemedi barismamizi. Alkol yeni çıktı ortaya

Daha

Önce iki konu daha açmıştım evet çok sorunlu ilişkimiz ama bir şans vermistik ailem istemedi barismamizi. Alkol yeni çıktı ortaya
Baktım şimdi eski konularıza eşinizi terk edip sonra yalvar yakar geri dönmüşsünüz, eşiniz de artık ne yaparsam yapayım kabul etmek zorunda diye düşünüyor. Ya içmesini kabulleneceksiniz ya da boşanacaksınız görünen o.

Evet malesef ki bütün hareketlerim ardı ardına hata hata hata... ben şimdi ne yapayım

önceki konularından okudum geldim.
eşin seni sevmiyor canım. sana da değer vermiyor malesef.
bile bile geri gelmişsin.
alkol da almış.
bu da gösteriyor ki senin tüm gıcık olduğun şeyleri yaparak gitmeni istiyor aslında.
kendi isteğinle git ve bi daha gelme der gibi.

Gerçekten de böyle mi ya . Kendimi mi kandiriyorum ben

Ya birde söyle konularda nickler hep 'kocasina asik' , 'endless love' filan oluyo ya aradaki tezata gel

Ayrica aglamisin da kocasi da aglama dememismis yahu adam sarhos kafa ucmus orda. Seni mi gozu goruyo sanki sizmis kalmis.

Gerçekten de böyle mi ya . Kendimi mi kandiriyorum ben
yani şimdi öyle gibi gördüm arkadaşım. eski konuların da böyle gibi olmuş .
şöyle de olabilir.
çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiş ve bunu size söyleyemiyor ve sizin bi şekilde evden gitmenizi de istiyor olabilir .
ama her şekilde sizin hiç istemediğiniz şeyleri yapıyor .
eğer bu alkol olayını sineye çekerseniz . daha başka kötülükler yapacaktır büyük olasılıkla size.
gittikçe artıyor yaptığı şeylerin dozu çünkü. onu hissettim yazdıklarınızda . eşinizin davranışlarında.
belki de aldatacak. yeter ki git diye.
bu böyledir diye kesin bi şey yok.
ama bu da bi ihtimal .
bunu da düşün.
eşin sana karşı nasıl.
evlilik hayatınızda sizi sevip sarıyor ve alkol aldıktan sonra tamamen ayıldıktan sonra özür dileyip bi daha yapmayacağını mı söylüyor

Alkol almasindan oncede cok sorununuz varmis zaten adamin siz aglarken umursamamasina sasirmadim onceki konularinizi okuyunca cok sagliksiz bir evlilik ya duzelirmi bilmem

Evet malesef ki bütün hareketlerim ardı ardına hata hata hata... ben şimdi ne yapayım
Adamın peşini bırakacaksınız, iç içme hiçbişeyine karışmayın. Adam zaten gözden çıkarmış sizi kaybetme korkusu yok işine gelirse havalarında. Kendinize iş, uğraş bulun, kendi isteklerinize odaklanın bundan sonra, elinizi ayağınızı çekin. Eşinizin size olan saygısının tekrar yerine gelmesi lazım yoksa zaten bu evlilikten hayır gelmez.

Bu durumdan oturu bosanmak bosanmamak sana kalmıs. Yapacagın tek sey en azından sınırlama koyman 2 ayda bır yada ayda bır gıbı. Oda bar da marda degıl ve sarhos olacak kadar da degıl.

eğer kendinden geçip size ve çevresine zarar vermiyorsa bence sıkmayın bu kadar. ama size yalan söylemesi çok başka bir olay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…