- 22 Eylül 2022
- 6.103
- 17.827
- 178
- Konu Sahibi pinkycloud
-
Ben eski konunuzu bilmiyordum, gay mi deme sebebim sanki etkilemeye çalışıyor gibi ödemesen de sorun değil falan demesi. 200 lira değil ki bu.Çünkü ben bir tramva yasadım eşimle alakası olmayan. Ve o yüzden cinsellikten uzagım. Eşimde bunun farkında biliyor. O konu acıldıgı an ağlıyorum. Gay falan da değil arkadaslar.
Eşin arkadaşına borç vermiş sana da soylememiş yani? Öyle ise burada bize ne soruyorsun? Hasta arkadasına yardım etmiş sana göre.Haklı br gerekçede sunmuş sana göre.Sende bu duruma inanmışsın ve gerekçelerini sıralandırmışsın..Neyi sorguluyorsun???Zaten ben sabahtır buraya yazıyorum. Kumarla alakası yok olayın. Dökümanlarla birlikte paranın nereye gittiğini gördüm biliyorum diyorum. Arkadasınıj babası kanser devlet kanser tedavisinin çeyregine destek veriyor ve cok pahalı tedavi ve babaannesinin durumu agırlastı.Adamın kardeşleri ya da amcaları babaanneleri için ortak maddi olarak birlik olmak istemiyorlar. Bu adamı da babaannesi büyütmüş annesi olmadıgı için.Bütün maddi sorumluluj adama kalmıs.Babaları ancak tedavisine bile yetemiyor emekli maaşı. Babaannelerinin özel bakıma ihtiyacı var yatırılması gerek. Ve ben yurt dısında yasıyorum çok pahalı burda hastaneler. Devlet hastanesi falan yok. Ve ben bu paranın o hastaneye yatırıldıgına dair ve daha bir cok adamın ihtiyacına borcuna yatırıldıgına dair her dökümanı gördüm.Baktım. İllah bu kadar detaylı mı acıklamam gerek anlamadım. Sabahtan beri kumarla alakası yok eminim yazıyorum. İllah kumar oynadı diye ısrarcı olunuyor.
Siz iyi misiniz? Bana göre haklı gerekcesi varsa ne diye sorgulamaya gireyim buraya yazıp? Çelişkili değil mi? Demek ki haklı gerekce görmüyorum ki yalan söylemesi için ya da bu durumda baskasına kredi cekmesi için ki buraya yazdım içimi dökmek için.Bu duruma inanmıssın diyorsunuz. Arkadasım sözüne değil gözümle gördüm hastsne faturaları dekontları saatlerine kadar dakikasına kadar herseyini. Tabi ki de kumarla alakası yok diye bu yüzden diyorum. Siz buna eşine inanmıssına ceviriyorsunuz.Tuhafsınız cidden. Sizin gibilerin bakış objektif değil siz öyle sanıyorsunuz. Şunu anladım ki buraya konu açanın vay haline. Biriniz bir seyi diretir zorla varmıs gibi , biriniz konu açana sanki salakmıs gibi görür bir tek fikrini belirten sanki cok sey biliyor gibi davranır. Şu konu altında toplasa. Ancak 2-3 kişinin mantıklı düzgün fikrini belirttiğini görüyorum. Geri kalanı ise hayatında ki biriken hınç ve takıntısını diper insanlara işlemeye calısıyor. Allahtan bunların farkına varabilen biriyim de etkilenmiyorum.Eft ettiğini gösterse de
Eşin arkadaşına borç vermiş sana da soylememiş yani? Öyle ise burada bize ne soruyorsun? Hasta arkadasına yardım etmiş sana göre.Haklı br gerekçede sunmuş sana göre.Sende bu duruma inanmışsın ve gerekçelerini sıralandırmışsın..Neyi sorguluyorsun???
Vallaha hayatınız da ki insanlara üzüldüm sizin gibilerin. Neyse bişi demeyeceğim baska keyfinizw göre takılın böyle rahatlatıyorsunuz kendinizi bellki ki gün içinde. Kolay gelsinAhahah konu sahibi dolandırıcı kocası için herkesi ama herkesi azarlamış , insanlarda inat ve ısrar ile yazmış. Allah aşkına bırakın ne halleri var ise görsünler.
ya ayrıntıya girmeme ne gerek var. On kere dedim ya eminim dökümanları her seyi gördüm diye zaten. Buna eminim diyorum. Gözümle gördüm diyorum. Daha ne gerek var detaya girmeme anlamadım? Salak mı diye yorum bırakan kişilere ne yazayım evet salak mı diyeyim bu mu mutlu eder sizi tatmin eder? Ben buraya birilerini tatmin etmek için değil içimi dökmek ve durum degerlenedirmesi için giriyorum kusura bakma. Cinsellikle ilgiki tramvaya gelimce. Bence bu konuda bilip bilmeden küçük aklınızla yemek yemeği bırakmakla eş deger tutup karsılastırma yapmayın. Ne yaşadıgımı ben biliyorum. Siz değil.O konuyu konusmak isteseydim şuan onun başlığını açardım.Burda yorum aralarında bir detay bulup üzerine oynamanız sizin acizliğinizi gösteriyor.Hayatınız da başarılar.İnsanlar yedi kere sorunca ayrıntıya giriyorsunuz. Baştan ayrıntılı anlatmiyorsunuz. Ama salak mi diyen hiç kimseyi cevaplamamışsınız.
Ben bu cinsellik travmasıni da anlayamiyorum. Travmaya girdigimizde yemek yemeyi bırakıyor muyuz?
Anladım ben sizi zaten burda biri eski konudan gönderi alıp işte insanlara bir seyleri ispatlama cabasına girmiş birinin yorumuna denk geldiniz benim eski konumdan alıntılamıs.Sorun değil canım.Ben durumu izah ettim sadece fikriniz söylediğinizde yanlıs anlasılam olmasın.eşim genelde böyle hep anlayıslı olma cabasında olan biri ve bundan rahatsızlıkta duymuyor gibi. Benim analizim bu ama tabi ki bana normal gelmiyorç mevzu para konusu dısında da olsa anlayıslı takılan biri. Beni rahatsız eden tavrı bu, bir sınırını tavrını koymuyor ya da koyamıyor. İşte ben de ona dedim bu 200 lira değil ki diye baya şey saydırdım zaten. Şuan cok sinirli öfkeliyim hala. Şimdi size yazdıgım bu yorumda eşim böyle diye anlsttım ya birileri cıkar sen kabullenmişsin eşini hakı cıkarmak için bu yanını falan diye sacmalıycak ama neyse.Ben eski konunuzu bilmiyordum, gay mi deme sebebim sanki etkilemeye çalışıyor gibi ödemesen de sorun değil falan demesi. 200 lira değil ki bu.
Zaten enişteme olan borcunu dövizle ödüyordu fazla fazla. Ve kapattı artık cektiği krediden yine fazlaca merak etmeyin hiç olmasına izin vermedim eniştemin parasının. Geciktirse de suan ki değeriyle ödendi artık kapattı. Yanımda yaptırdım hepsini. Valla hala cok öfkeliyim kapıya koymak içimden cok geliyor suan.Eşin yalancı, dolandırıcı, kumarbaz, ahlaki problemlerde var gibi. Eniştenin parasını hiç etmişsiniz. Ayıp yani. 2 yıl önce 60 bin olan para şimdinin 300 bini!
Adamın parasını ödesin koy kapıya. Buna güvenip ben 1 gün bile aynı evde kalmam.
Evlenmez?buna kim karar veriyor bu kurallar nerde yazıyor? Bir insan cinsellik yaşamadan da durabiliyor.Bence bir geliştirin kendinizi insan ilişkileri,yaradılısı ve davranıs bilimlerini bir sürü kaynaklar arastırmacılar var uzmanlar bilir kişilrr var. Bunları eşini savunuyorsunuz diye algılamayın yine.Sadece bu yorumunuz sizin kendi tek taraflı kuralınıza göre yapılmıs. Halbu ki bu konular bir kural üzerinden yürütülmüyor ki böyle sizin evlenmez ya da saglıjlı biri cinsellik yaşamadan duramaz gibi kural da yok hiç bir arastırmalarda.Tamam, travman olabilir ama sağlıklı evli bi erkek bir yıl cinsellik yaşamadan duramaz
Travması olan, sevişemeyeceği kadınla evlenmez
Ay gercekten ben şok oldum bu kadar kadının duygu ve düşüncelerinde ki bozuklugu görünce. Burası önceden daha kaliteli ve arastırmayı okumayo seven kendini geliştirmiş insanlarla doluydu. Baya değişmişYa binbir bahaneyle kendinizi kandırıp kocalarınızı aklayıp paklayacaksanız neden konu açıyorsunuz ki? Kendinizi kandırmaya devam edin mutlu olun
Kaç araştırma okudunuz, incelediniz ?Evlenmez?buna kim karar veriyor bu kurallar nerde yazıyor? Bir insan cinsellik yaşamadan da durabiliyor.Bence bir geliştirin kendinizi insan ilişkileri,yaradılısı ve davranıs bilimlerini bir sürü kaynaklar arastırmacılar var uzmanlar bilir kişilrr var. Bunları eşini savunuyorsunuz diye algılamayın yine.Sadece bu yorumunuz sizin kendi tek taraflı kuralınıza göre yapılmıs. Halbu ki bu konular bir kural üzerinden yürütülmüyor ki böyle sizin evlenmez ya da saglıjlı biri cinsellik yaşamadan duramaz gibi kural da yok hiç bir arastırmalarda.
Bana bak uslubuna dikkat et ,Sen iyimisinler falan ne oluyor hayırdır.Sen kimi fırçalıyosun. O zaman konuyu detaylandıracaksın.Arkadasına kendinin bir sürü borcu varken kredi çeken, sebebi ne olusa olsun ve eşinden gizli adamın çevirdiği çok ciddi bak üstüne basıyorum çok ciddi sıkıntıları var demektir. Sen 3.,4,5,6 hatta sonsuz borçlanmalara,yalanlara,hikayelere kendini hazırla derim..Siz iyi misiniz? Bana göre haklı gerekcesi varsa ne diye sorgulamaya gireyim buraya yazıp? Çelişkili değil mi? Demek ki haklı gerekce görmüyorum ki yalan söylemesi için ya da bu durumda baskasına kredi cekmesi için ki buraya yazdım içimi dökmek için.Bu duruma inanmıssın diyorsunuz. Arkadasım sözüne değil gözümle gördüm hastsne faturaları dekontları saatlerine kadar dakikasına kadar herseyini. Tabi ki de kumarla alakası yok diye bu yüzden diyorum. Siz buna eşine inanmıssına ceviriyorsunuz.Tuhafsınız cidden. Sizin gibilerin bakış objektif değil siz öyle sanıyorsunuz. Şunu anladım ki buraya konu açanın vay haline. Biriniz bir seyi diretir zorla varmıs gibi , biriniz konu açana sanki salakmıs gibi görür bir tek fikrini belirten sanki cok sey biliyor gibi davranır. Şu konu altında toplasa. Ancak 2-3 kişinin mantıklı düzgün fikrini belirttiğini görüyorum. Geri kalanı ise hayatında ki biriken hınç ve takıntısını diper insanlara işlemeye calısıyor. Allahtan bunların farkına varabilen biriyim de etkilenmiyorum.
Tabi ki de bir cok arastırma okudum kafama göre yazmıyorum size. Ayrıca kendim için de yardım alıyorum.Eşim de alıyor. Öyle okuduklarımla kalmıyorum. Kendimi gecistirmek için bir cevap aramıyor ya da vermiyorum. Farkındalıgı yüksek bir insanım.Ama bu süreç her insan da farklı işliyor bir cok sebep etken olabiliyor.Benim şikayetci oldugum evlilij konusuna gelince ona cinsel uzaklık etki eder ama tahmin ettiğiniz kadar fazla değil etkisi. Bunu da zaten yeterince arastırmaya okumaya meraklı olsaydınız bilirdiniz asıl cinselliğin dısında hatta cinsellikten önce nelerin geldiğini cinsellikten daha önemli olan degerlerin ne oldugunu ve cinselliği asıl neyin var ettiğini iki kişi arasında.Kaç araştırma okudunuz, incelediniz ?
Siz tedavi oluyor musunuz eşinizden bağımsız gelişen cinsellik travmanız için?
Her konuya kendinizi geçiştirecek bir bahaneniz var. Sağlıklı bir cinsellik ona bağlı yakınlığı, sıcaklığıyaşamadan süren evlilik de sizin daha önceden yazdığınız, şikayet ettiğiniz evlilik gibi olur. Bazı şeylerin eksikliğinin neye mâl olduğunu bizzat siz yaşıyorsunuz ama görmek istemeyene yapacak bir şey yok.
Tüm yazdıklarınızı okudum. Eski konularınızı da. Brn açıkçası neden bu evliliğe devam ettiğinizi bir türlü anlamadım. İnkar ediyorsunuz ama ortada sevgi diye bir şey yok. Dürüstlük, güven karşılıklı paylaşım hiç yok. Eşinizin mesajlarını sürekli okumak durumunda kalmanız zaten çok üzücü.Ay gercekten ben şok oldum bu kadar kadının duygu ve düşüncelerinde ki bozuklugu görünce. Burası önceden daha kaliteli ve arastırmayı okumayo seven kendini geliştirmiş insanlarla doluydu. Baya değişmiş
Sen karsı tarafa sınırsız davranısan karsı tarafta sana sınırsız davranır. Önce bir kendine dikkat edeceksin. Sonra baskalarına dikkat mesajını verirsin. Yok öyle bir dünya. Haddini bilen had bildirebilir sadece. Konuyu detaylandırmama gerek yok. Ben gördüm herseyi dökümanlarla diye detaylandırmam zaten anlama kapasitesi olan biri için yeterli olurdu.Ayrıca detaylandırdım da noldu? Hemen altına alıntılanıp sen hak vermişsin inanmıssın gerekceleri sıralamıssın gibi sacma sapan bir sey yazıldı.Habu ki orda detaylandırma amacım onu hamlı cıkarmak savunmak değildi. Sizin gibilere ne kadar detay verilirse o kadar kurguluyorsunhz kafanızda karsı tarafı aşağı cekmeye calısıyorsunuz.Farkında mısınız yorumlarda sizin gibi olan bir kaç kişi dısında baska insanların yaptıgı yorumların? HAH İŞTE ONLAR SAGLIKLI BİREYLER. Bu yorumum herkes için değin.Bana bak uslubuna dikkat sen iyimin ne oluyor hayırdır.Sen kimi fırçalıyosun.O zaman konuyu detaylandıracaksın.Arkadasına kendinin bir sürü borcu varken kredi çeken, sebebi ne olusa olsun ve eşinden gizli adamın çevirdiği çok bak ciddi,çok ciddi sıkıntıları var demektir. Sen 3.,4,5,6 hatta sonsuz borçlanmalara,yalanlara kendini hazırla derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?