Eşim gizli kredi cekmiş

7 Enişteme fazla fazla zateb ödemesini yaptırdım hep bu zaman kadar kalanı da yaptı ödedi üstüne de koydurtcam daha deger kaybından dolayı hep fazla ödettim. Arkadasım senin hesabına her ay parayı atsın diyor sen kontrol et diyor eşim.

Yapacak adam arkadaşlarını örgütler yalandan wpden yazarlar. Bu tiplerin Arkadaşları da aynı kafada olur.

Hadi gerçekten verdi diyelim, akli dengesi yerinde mi? Arkadaştan geri de gelmeyebilir diyo ne alaka

Ciftlikbank gibi birseye maruz kalmis yani.

Bu durumda esinizin finansal zekasi yerlerde, para konusunda (tamam kumar yok diyelim) esinize guvenmeyi biraksaniz kendi hayriniza olur.

Yapacak adam arkadaşlarını örgütler yalandan wpden yazarlar. Bu tiplerin Arkadaşları da aynı kafada olur.

Hadi gerçekten verdi diyelim, akli dengesi yerinde mi? Arkadaştan geri de gelmeyebilir diyo ne alaka
Örgütleme kısmını ben de yazdım aşağıda. Ama konu sahibi ihtimal vermiyor.

O paranın nereye gittiğinden eminim. Dökümanlarla gördüm ettim zaten. Yoksa aklıma gelirdi kumara oyuna bitcoine mi harcadı acaba diye benim de. Bana demedi arkadastan gelmeyebişir diye. Gelecek o öyle biri değil her ay ödeyecek diyor. Tabi ki ben ödeyemeyecek istese de dedim ona. Arkadasına demiş kendini zorlamadan geri öde diye. Ödeyemezsen de sorun değil demiş tabi bunu bildiğimdeb haberi yok.

Eski konularınıza baktım da, siz bu adamla 8 yıldır birlikteymişsiniz. Bu zamana kadar nasıl anlamadınız beş para etmez biri olduğunu?
Adamın dört cümlesinden beşi yalan. Sürekli bir şeyler gizliyor, yalan söylüyor. Cinsellik de yokmuş zaten. Neden çekiyorsunuz ki bunu?

Bu yaptığı da çok net boşanma sebebi benim için. Eşim bana sormadan böyle bir karar alamaz.
Bir de ağzını yaya yaya "kanka ödemesen de olur yha kasma kendini" falan diyecek, büyük cinnet geçiririm.
Büyük ihtimalle kumar oynuyor zaten. Kimse bu kadar keriz olamaz çünkü.

kendini zorlamadan ödemeye calıs geri. Eger cok zorlanırsan da gerek yok demiş. Hatta bu yeterli mi yetmiyorsa söyle şu kadar daha var vereyim demiş.
Arkadaşı geri ödemezse sorun yok, bir kredi de o borcu ödemek için çeker. Oradan alır buraya koyar. Elli kere gözümle gördüm yazdınız, bu daha kötü değil mi? Adam arkanızdan iş çevirmiş, kendi enayiliği yetmiyor sizi de enayi yerine koyuyor. Onu yapmaz bunu yapmaz, boş beleş ezik bir adamı ne savundunuz. Ödeyemezsen sorun değil kanka mesajına arkadaşı bir yeriyle gülmüştür.

İnsan akrabasından aldığı borcu 2 sene boyunca nasıl ödemez ve yüz yüze bakar, hayret. Milyon da değil, 60 bin TL

Siz cidden okudugunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Savunmak nerde allah askına? Ben savunma yapmadım ben olmayan bir seyin olmuş gibi kabul ettirme takıntınıza şaşırdım. Siz bence herseyi bir okuyun bakalım savunöa nerde

Ne demek krediyi ödemezse sorun yok,.gerekirse iki işte çalışırım? Eşinizin herhangi bir zihinsel problemi yoksa şu söylediği şey aşırı saçma.. Yani bu konuda bu kadar rahat olan adama güvenmem. Bence eşiniz o arkadaşından zamanında borç aldı ya da ortaklaşa bitcoin işlerine girdiler o parayı arkadaşına ödemek için de kredi çekti ve gönderdi. Size yalan söylediğini anlamamanız için de arkadaşı ile anlaşmış o şekilde mesajlaşmış olabilirler. Yoksa gelemeyecek para için göz göre göre hiç kimse kredi çekmez.
Çalıştığınız parayı birikim yapın, eve harcamayın. Hem size birikim olur hem de esini belki maddi olarak sıkışınca kafasına göre iş yapmaması gerektiğini öğrenir. Bu adamla sizin geleceğinizi ben göremedim.

Aman çok emin eşinden, ben de sizin gibi dedim diye böyle takıntılı mi olmadım ailemde kumar oynayan varmış da ordan biliyormsm bir sürü laf saydı. Bu lafları eş denen o kişiye saysaydi şuan buraya yazmzdi ki konularını görürseniz önceki kadının üzerine yemin bile etmiş yalandan yalanını bile yakalamis ama hala savunup bize laf diyor.
Allah akıl fikir versin bildirim geliyor da takibi bıraktım siz daha bu kafa ile çok kredi ödersiniz.

Fazla fazla ödeme yaptırdıysanız iki yıldır 60k nasıl bitmedi onu anlamadım ben

Adam o kadar rahat yalan söylüyor ki.. Böyle adama nasıl güveniyor anlamadım ama yaşayarak öğrensin madem. Biz uyarımızı yapalım da gerisi ona kalmış. 1-2 sene sonra daha büyük burçlarla yüzleşince bize hal verir belki.

Eşiniz gay olabilir, erkekler sevgilisine ödediği kahve parasına bile söyleniyor. Bu kadar çıkarcı olan adamlar çıkarı olmadan böyle cümle kurmaz.

2yıldır borcunu tl olarak tutan enişte baya merhametliymiş , biraz dişli olup döviz ya da altın olarak verseydi o borcu değil 2 yıl 2 ayda tutuşup öderdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…