- Konu Sahibi pinkycloud
-
Para ha kumara ha gerçekten o arkadaşa gitsin hiç önemi yok biliyor musun.O paranın nereye gittiğinden eminim. Dökümanlarla gördüm ettim zaten. Yoksa aklıma gelirdi kumara oyuna bitcoine mi harcadı acaba diye benim de. Bana demedi arkadastan gelmeyebişir diye. Gelecek o öyle biri değil her ay ödeyecek diyor. Tabi ki ben ödeyemeyecek istese de dedim ona. Arkadasına demiş kendini zorlamadan geri öde diye. Ödeyemezsen de sorun değil demiş tabi bunu bildiğimdeb haberi yok.
2 kişi çalışıp 60 bin lirayı nasıl 2 yılda ödeyemezsiniz ki? Demek ki durumunuz hiç iyi değil. Peki eşiniz 2 senede 60 bin biriktirecek durumu yokken nasıl gidip kredi çekebiliyor bir başkası için ve siz nasıl bu kadar sakinsiniz?Merhabalar. Eşim zamanında düğünümüzde takılan paralarla bitcoin tarzı bir sey oynayıp dolandırılmıstı ve üzerine de eniştemden borc almıstı benden habersiz 60 bin tl falan. Enişteme olan borc daha kapanmadı 2 yıldır elimize esktra arttıkca veriyoruz. ve bizim de geçimimiz ucu ucuna yeten bir gücümüz var her ay.Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..Habersiz dediğim izin alması değil fikir danısmasını isterdim. Ki arkadasının geri ödeyememe ihtimali yüksek kendi borcları da var baya.Eşi bile kardeşleri bile yardımcı olmamıs adama.Neyse eşime actım konusu ,ödeyecek ödeyemezse ben bizi zor durumda bırakmam ekstra işe girerim diyor. Bizim zaten hali hazırda ilişkimizde de sorunlarımız vardı duygusal ihmal ve zaman gecirememek gibi birlikte.E bu sefer sen borc ödeyeceğiö diye ne zaman eve bana hayvanlarımıza zaman ayıracaksın sürekli calısacaksan dedim. Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.Ben eşimle birlikteliğimizde maddi sorumlulugu paylasmaya calısıyorum, üzerine her temel ihtiyacımın ucuzunu alıyorum ,kişisel bakımlsrda bile.Calısıyorum da.Aşırı sinirlendim bu davranısına. Kendi ailesi öncelikte değil gibi hissettirdi. Bir de fazla fazla cekmiş ki eniştenr de olan borcu kapatırız diyor.Bana para sakladım köşeye demişti megersem krediden almıs. Zaten hali hazırda bir kredi borcumuz daha vardı. Bu yaptıgın sorumsuzluk gibi hissettirdi. Ha fikrimi sorsaydı negatif konusurdum.Eşim negatif konusacagım durumlarda nedense hep gizli saklı yapmaya calısıyor bir seyleri. Çok doldum hali hazır da sorunların üzerine bir de bu oldu. Bundan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi. Bu ay sık sık görüştüğü için arkadaslarıyla benim kızacagımı sanmıs ondan yalan söylemiş arkadasının son günüymüş iş yerinde. Ki ben ona özel alanın alasını tanıyan biriyim. Kısıtlamam etmem.Evde pc de oyun oynar yine alan tanırım.
Borcu zaten döviz olarak geri ödüyor.2yıldır borcunu tl olarak tutan enişte baya merhametliymiş , biraz dişli olup döviz ya da altın olarak verseydi o borcu değil 2 yıl 2 ayda tutuşup öderdiniz.
Valla benim kocamda kimseye hayır diyebilen biri değil ama başkasına kredi çekcek kadar salakta değil açıkçasıSizin bu dediğinizi ben zaten idrak etmiş durumdayım coktan. Eşimin bana özel değik herkese hayır diyemeyen ve eli acık biri oldugunu biliyorum. Ama tahmin edersiniz ki ilişkiyi gectim evlilik kolay kolay sonlandıralamıyor bir cok sebeplerden. Ve insan bir seyler düzelsin diye birlikte cabalamaya calısıyor. Eşim cabalıyor ve beklentilerimi karsılamaya calısıyordu son aylarda cabasını da görüyordum yavas yavas ona alan tanıdım. Ama tabi ki bu son yaptıgı en başa döndürdğ herseyi bunu ona da söyledim.
2 yıldır 2 kişi calısmıyor. Ben yeni işe baslayalı 2 ay olcak. Ayrı ben calıssaydım da ödemezdim onun yaptıgı borca dokunmazdım kendisi bitirsin diye. Ve borcu döviz olarak geri ödüyor.Sakin oldugumu nerde biliyorsunuz? Siz benim evimde yaşamıyırsunuz. Yaptıgımı ona söylediklerimi bilmiyorsunuz. O yüzden görmedikleriniz için ahkam kesmeyin.2 kişi çalışıp 60 bin lirayı nasıl 2 yılda ödeyemezsiniz ki? Demek ki durumunuz hiç iyi değil. Peki eşiniz 2 senede 60 bin biriktirecek durumu yokken nasıl gidip kredi çekebiliyor bir başkası için ve siz nasıl bu kadar sakinsiniz?
Düğün takılarının çoğu sizin hakkınızken o parayı da hiç etmiş, 2 yılda 60bin ödeyememiş, yok yere arkadaşı için kredi çekmiş ve pişkin pişkin yetmezse 2. İşe girerim diyen adama nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz? Zaten yetmiyor, şimdi girsin o zaman 2. İşine.
Hala izin değil fikir diyorsunuz. Altınlarınız hiç edilmiş, siz bir ailesiniz, ekonomik katkınız da var. Fikir değil izin alması lazım ama ikisine de tenezzül edilmemiş. Siz hala hmm sorumsuzluk gibi hissettirdi diyorsunuz. Bu kafayla 10 yılda da 60 bin kalmaz sizin elinize. Niyetiniz yok gibi ama boşanmayı bile düşünmeniz lazım
Gay değilEşiniz gay olabilir, erkekler sevgilisine ödediği kahve parasına bile söyleniyor. Bu kadar çıkarcı olan adamlar çıkarı olmadan böyle cümle kurmaz.
Lira zateb cok kısa sürede cok fazla değer kaybettiği için aldıgı ilk günden bu yana o yüzden fazla fazla ödeniyor.Aldıgı para suan zamanla öderken hiç olmasın diye eniştemeFazla fazla ödeme yaptırdıysanız iki yıldır 60k nasıl bitmedi onu anlamadım ben
Siz fikrinizi söyleyip gecseydiniz amenna.Ben ısrarla öyle bir sey yok bu olayda dedikçe illah oldurtma çabasına girdiniz.Lütfen takıntılarınızla tanımadıgınız insanları rahatsız etmeyinAman çok emin eşinden, ben de sizin gibi dedim diye böyle takıntılı mi olmadım ailemde kumar oynayan varmış da ordan biliyormsm bir sürü laf saydı. Bu lafları eş denen o kişiye saysaydi şuan buraya yazmzdi ki konularını görürseniz önceki kadının üzerine yemin bile etmiş yalandan yalanını bile yakalamis ama hala savunup bize laf diyor.
Allah akıl fikir versin bildirim geliyor da takibi bıraktım siz daha bu kafa ile çok kredi ödersiniz.
Merhabalar. Eşim zamanında düğünümüzde takılan paralarla bitcoin tarzı bir sey oynayıp dolandırılmıstı ve üzerine de eniştemden borc almıstı benden habersiz 60 bin tl falan. Enişteme olan borc daha kapanmadı 2 yıldır elimize esktra arttıkca veriyoruz. ve bizim de geçimimiz ucu ucuna yeten bir gücümüz var her ay.Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..Habersiz dediğim izin alması değil fikir danısmasını isterdim. Ki arkadasının geri ödeyememe ihtimali yüksek kendi borcları da var baya.Eşi bile kardeşleri bile yardımcı olmamıs adama.Neyse eşime actım konusu ,ödeyecek ödeyemezse ben bizi zor durumda bırakmam ekstra işe girerim diyor. Bizim zaten hali hazırda ilişkimizde de sorunlarımız vardı duygusal ihmal ve zaman gecirememek gibi birlikte.E bu sefer sen borc ödeyeceğiö diye ne zaman eve bana hayvanlarımıza zaman ayıracaksın sürekli calısacaksan dedim. Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.Ben eşimle birlikteliğimizde maddi sorumlulugu paylasmaya calısıyorum, üzerine her temel ihtiyacımın ucuzunu alıyorum ,kişisel bakımlsrda bile.Calısıyorum da.Aşırı sinirlendim bu davranısına. Kendi ailesi öncelikte değil gibi hissettirdi. Bir de fazla fazla cekmiş ki eniştenr de olan borcu kapatırız diyor.Bana para sakladım köşeye demişti megersem krediden almıs. Zaten hali hazırda bir kredi borcumuz daha vardı. Bu yaptıgın sorumsuzluk gibi hissettirdi. Ha fikrimi sorsaydı negatif konusurdum.Eşim negatif konusacagım durumlarda nedense hep gizli saklı yapmaya calısıyor bir seyleri. Çok doldum hali hazır da sorunların üzerine bir de bu oldu. Bundan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi. Bu ay sık sık görüştüğü için arkadaslarıyla benim kızacagımı sanmıs ondan yalan söylemiş arkadasının son günüymüş iş yerinde. Ki ben ona özel alanın alasını tanıyan biriyim. Kısıtlamam etmem.Evde pc de oyun oynar yine alan tanırım.
Zaten ben de kızdım agzıma geleni içimdekikerş söyledim ayrılıga kadar konustum resti cektim.Aileme yakın olsam basar giderdim evden uzaklasmak için. Ama yaşadıgım yerde kimsem yok .Eşinizin piskolojik rahatsızlıkları mı var sürekli bir borç yapma eğiliminde?? Yani sizin yerinizde başka biri olsa kırılmaktan öteye gidip ortalığı ateşe verirdi. Bu devir de kardeş kardeşe kefil olmazken. Allahım ben burda sinir oldum.Benim eşim benden habersiz 1 tl bile veremez.Her ay hesap kitap yaptırıyorum ne kazandık nereye ne verdık ne aldık ne koyduk.Matematiğini yapar bana. Benden habersiz 1 Tl ya veremez.Çünkü sağlık sorunlarım var.Acı acı çalışıyorum zor şartlar da.Kimseye ne kaptıracak ne de yedirecek paramız yok.
Zaten ben de kızdım agzıma geleni içimdekikerş söyledim ayrılıga kadar konustum resti cektim.Aileme yakın olsam basar giderdim evden uzaklasmak için. Ama yaşadıgım yerde kimsem yok .
Keske yapabilsem ama Türkiye de değilim. Baya uzak bir ülkedeyim.Valla al bavulu al çocuğunu git.Borçları bitirmeden beni arama de. Akıllansın
Tsmsm ben ahkam kesmeyeyim siz de ömrünüz boyunca eşinizin borçlarını ödeyin2 yıldır 2 kişi calısmıyor. Ben yeni işe baslayalı 2 ay olcak. Ayrı ben calıssaydım da ödemezdim onun yaptıgı borca dokunmazdım kendisi bitirsin diye. Ve borcu döviz olarak geri ödüyor.Sakin oldugumu nerde biliyorsunuz? Siz benim evimde yaşamıyırsunuz. Yaptıgımı ona söylediklerimi bilmiyorsunuz. O yüzden görmedikleriniz için ahkam kesmeyin.
Eşin kendıne kredi çekmiş kumar oynamış.Hangi arkadaşş.Bu kumar bağımlılarıda ne güzel hikayeler uyduruyor.Arkadasına ödemez isende sorun yok diyorki ,zaten arkadası ıcın çekmediği için parayıda kumarda kaybettıgı ıcın parada gelmeyecek arkadaştan..Git arkadaşına sor.Parayı ona havale ettiğine dair eft kağıdı iste..Benim eşim amcamın oglundan borç aldım demişti borcu göndermiştim amcasının oğluna ben..Boşanırken hakim mahkeme kağıtlarını isteyince baktım ki ben amcasının oğluna 17.000 atmışım(2015 de) .30 dakika sonra amcasının oglu 17.000 TL Yİ benim şerefsiz, ahlaksız,dinsiz,imansız kadın parası yiyen eski kocaya geri atmış..Beni dolandırmışlar ..Silkelen kendine gel..Banka kayıtlarını iste..Merhabalar. Eşim zamanında düğünümüzde takılan paralarla bitcoin tarzı bir sey oynayıp dolandırılmıstı ve üzerine de eniştemden borc almıstı benden habersiz 60 bin tl falan. Enişteme olan borc daha kapanmadı 2 yıldır elimize esktra arttıkca veriyoruz. ve bizim de geçimimiz ucu ucuna yeten bir gücümüz var her ay.Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..Habersiz dediğim izin alması değil fikir danısmasını isterdim. Ki arkadasının geri ödeyememe ihtimali yüksek kendi borcları da var baya.Eşi bile kardeşleri bile yardımcı olmamıs adama.Neyse eşime actım konusu ,ödeyecek ödeyemezse ben bizi zor durumda bırakmam ekstra işe girerim diyor. Bizim zaten hali hazırda ilişkimizde de sorunlarımız vardı duygusal ihmal ve zaman gecirememek gibi birlikte.E bu sefer sen borc ödeyeceğiö diye ne zaman eve bana hayvanlarımıza zaman ayıracaksın sürekli calısacaksan dedim. Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.Ben eşimle birlikteliğimizde maddi sorumlulugu paylasmaya calısıyorum, üzerine her temel ihtiyacımın ucuzunu alıyorum ,kişisel bakımlsrda bile.Calısıyorum da.Aşırı sinirlendim bu davranısına. Kendi ailesi öncelikte değil gibi hissettirdi. Bir de fazla fazla cekmiş ki eniştenr de olan borcu kapatırız diyor.Bana para sakladım köşeye demişti megersem krediden almıs. Zaten hali hazırda bir kredi borcumuz daha vardı. Bu yaptıgın sorumsuzluk gibi hissettirdi. Ha fikrimi sorsaydı negatif konusurdum.Eşim negatif konusacagım durumlarda nedense hep gizli saklı yapmaya calısıyor bir seyleri. Çok doldum hali hazır da sorunların üzerine bir de bu oldu. Bundan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi. Bu ay sık sık görüştüğü için arkadaslarıyla benim kızacagımı sanmıs ondan yalan söylemiş arkadasının son günüymüş iş yerinde. Ki ben ona özel alanın alasını tanıyan biriyim. Kısıtlamam etmem.Evde pc de oyun oynar yine alan tanırım.
Cinsellik yok mu, biseksüel vs.. borcunu ödemesende olur gibi bişey çok saçma. Babamdan borç aldım üstelik altın verdi. Altın olarak geri verdim. Öz babam yaniGay değil
Ben eski konunuzu okudum bir yıldır cinsellik yokmuş ve adam hiç konusunu açmamış bile. Ben şahsen gay olabileceğini ve kredi çektiği adamla farklı bir ilişkisinin olabileceğini düşünüyorumGay değil
Zaten ben sabahtır buraya yazıyorum. Kumarla alakası yok olayın. Dökümanlarla birlikte paranın nereye gittiğini gördüm biliyorum diyorum. Arkadasınıj babası kanser devlet kanser tedavisinin çeyregine destek veriyor ve cok pahalı tedavi ve babaannesinin durumu agırlastı.Adamın kardeşleri ya da amcaları babaanneleri için ortak maddi olarak birlik olmak istemiyorlar. Bu adamı da babaannesi büyütmüş annesi olmadıgı için.Bütün maddi sorumluluj adama kalmıs.Babaları ancak tedavisine bile yetemiyor emekli maaşı. Babaannelerinin özel bakıma ihtiyacı var yatırılması gerek. Ve ben yurt dısında yasıyorum çok pahalı burda hastaneler. Devlet hastanesi falan yok. Ve ben bu paranın o hastaneye yatırıldıgına dair ve daha bir cok adamın ihtiyacına borcuna yatırıldıgına dair her dökümanı gördüm.Baktım. İllah bu kadar detaylı mı acıklamam gerek anlamadım. Sabahtan beri kumarla alakası yok eminim yazıyorum. İllah kumar oynadı diye ısrarcı olunuyor.Eşin kendıne kredi çekmiş kumar oynamış.Hangi arkadaşş.Bu kumar bağımlılarıda ne güzel hikayeler uyduruyor.Arkadasına ödemez isende sorun yok diyorki ,zaten arkadası ıcın çekmediği için parayıda kumarda kaybettıgı ıcın parada gelmeyecek arkadaştan..Git arkadaşına sor.Parayı ona havale ettiğine dair eft kağıdı iste..Benim eşim amcamın oglundan borç aldım demişti borcu göndermiştim amcasının oğluna ben..Boşanırken hakim mahkeme kağıtlarını isteyince baktım ki ben amcasının oğluna 17.000 atmışım(2015 de) .30 dakika sonra amcasının oglu 17.000 TL Yİ benim şerefsiz, ahlaksız,dinsiz,imansız kadın parası yiyen eski kocaya geri atmış..Beni dolandırmışlar ..Silkelen kendine gel..Banka kayıtlarını iste..
Çünkü ben bir tramva yasadım eşimle alakası olmayan. Ve o yüzden cinsellikten uzagım. Eşimde bunun farkında biliyor. O konu acıldıgı an ağlıyorum. Gay falan da değil arkadaslar.Ben eski konunuzu okudum bir yıldır cinsellik yokmuş ve adam hiç konusunu açmamış bile. Ben şahsen gay olabileceğini ve kredi çektiği adamla farklı bir ilişkisinin olabileceğini düşünüyorum
Tamam, travman olabilir ama sağlıklı evli bi erkek bir yıl cinsellik yaşamadan duramazÇünkü ben bir tramva yasadım eşimle alakası olmayan. Ve o yüzden cinsellikten uzagım. Eşimde bunun farkında biliyor. O konu acıldıgı an ağlıyorum. Gay falan da değil arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?