Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay her şeyi biliyorsunuz da başkalarının konusuna kendi konunuzla salça olmamanız gerektiğini neden bilmiyorsunuz, iki gündür söyleniyor bir de biraz saygı gidin kendinize konu açın. Müneccim m.ku yemedik hiçbirimiz memenizin acısından gebelik tahmin edelim. Kocan bipp bipp diyerek iki kere sıksın bıraksın hemen geri şişerse gebesin, püf diye sönerse değilsin, ikna oldun mu? Adetin yaklaşınca test yapacaksın işte ne yorum istiyorsun.Burası insaları yargılama veya eleştirme yeri değil fikir verme yeri sonuçta insanların açtığı konuları eleştirmek yerine yorum yapsanız daha iyi olur...
Neden burda ağlaniyorsun ozaman. Sen konu açmassan biz nerden bileceğiz senin nerde kaldığın veya zaten bizi neden ilgilendirsin. Doğum paketiymiş bilmem neymiş. Sanki hakkında ayet var.Ya tamam bi akıllı mantıklı sizsiniz her an doğurma riskiniz olsa ağrınız sızınız olsa ailenizden kimseniz olmasa eşiniz gitmek zorunda olsa sizi gönül rahatlığıyla evde tek bırakıp gidebilir dimi bu sizin düşünceniz eşimin de benimde elimizden gelen başka bi çare yok ama bu çaresizlik canımı sıktığı için içimi açmak istedim saçma sapan yorum yapmayın yeri geldi tek de kaldım tek şehir dışına o kadar çok gidip geldim şuan durum farklı sadece
Daha cok etkileneceksen arada gelip baksalar ya da aksamlari gitsen vs..ne der?Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
Valla 33 haftalık hamile olsaydım ve evde tek başıma olmak istemezdim.33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam![]()
(+)Neden burda ağlaniyorsun ozaman. Sen konu açmassan biz nerden bileceğiz senin nerde kaldığın veya zaten bizi neden ilgilendirsin. Doğum paketiymiş bilmem neymiş. Sanki hakkında ayet var.
Oh mis gibi kv evinde dik ayaklarını keyfine bak ekmek elden su gölden daha ne istiyorsun dememiz mi gerekiyordu anlamadımki. Kocalarına çıt diyemen kadınlar gelip burda millete çemkiriyor.
Sanamı dert olduAy her şeyi biliyorsunuz da başkalarının konusuna kendi konunuzla salça olmamanız gerektiğini neden bilmiyorsunuz, iki gündür söyleniyor bir de biraz saygı gidin kendinize konu açın. Müneccim m.ku yemedik hiçbirimiz memenizin acısından gebelik tahmin edelim. Kocan bipp bipp diyerek iki kere sıksın bıraksın hemen geri şişerse gebesin, püf diye sönerse değilsin, ikna oldun mu? Adetin yaklaşınca test yapacaksın işte ne yorum istiyorsun.
anne yada kardeşin gelsin sende kalsınKendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
Konu sahibi o zaman eşin neden sizi bırakıp göreve gidiyor bende bu durumu anlamıyorum görev daha önemli demek ki istemiyorsanız ailenizden biri gelip kalacak. Aileniz fizanda değil herhaldeBirincisi burada kimsem yok ikincisi eşimde riskli bi durumda olduğum için istemiyor
Konu sahibi o zaman eşin neden sizi bırakıp göreve gidiyor bende bu durumu anlamıyorum görev daha önemli demek ki istemiyorsanız ailenizden biri gelip kalacak. Aileniz fizanda değil herhalde
görev daha önemli tabii ki
iş bu
yani hangi işyerinde (ki anladığım eşi asker polis vs) eşim hamile ben gelemem denilsin
konu sahibi arkadaşım evet evin daha rahat edersin ama çözüm varsa uygula yoksa da geçici bir süreç deyip kendini teskin et
eşin aslında yalnız kalma diye onlarda kal demiş, sende kalabilecek birisi varsa onu çağırırsın, yoksa da idare edersin
lakin "karnım büyüdü, oturup kalkamıyorum vs" bana cidden abartılı geldi kusura bakma
37. haftaya kadar işe giden milyonlarca kadın var
gayet işe de gittik, oturup kalktık da, toplantıya da devlet dairesine de gittik, kv nin evinde oturup kalkmak neden sorun
yatağın vardır herhalde, zaten gebeliğin de sıkıntılı imiş yat dur akşama kadar
bir şey derlerse de ben gideyim evime gece gelirim dersin, gündüz evinde yatar gece kalmaya gelirsin