Eşim göreve gitti doğuma kadar kaynanamda kalacam

33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam😞
Canım hamileysen bilgin vardır sana sormak istiyorum yardımcı olursan çookk sevinirim spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞

Canım hamileysen bilgin vardır sana sormak istiyorum yardımcı olursan çookk sevinirim spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞
Olabilir valla bende hamileyim benimde belirtiler böyle başladı

Sevgili bitter yorumları okuduğum kadarıyla sen konu başlığını yanlış seçmişsin doğuma kadar eşimden ayrı kayınvalidemlerde kalacağım yazsaydın ki eğer destek bekliyorsan herkesin tavrı daha farklı olurdu görüşündeyim 🙄

Olabilir valla bende hamileyim benimde belirtiler böyle başladı
Spiralle korunuyoruz arada ekstra geri çekilme oluyor😞 sende tam olarak nasıldı benim göğüsüm dokunmayınca ağrımıyor hiç dokununca sıkıntı. Kasık ağrım da gece çoğalıyor😞

Burası insaları yargılama veya eleştirme yeri değil fikir verme yeri sonuçta insanların açtığı konuları eleştirmek yerine yorum yapsanız daha iyi olur...

Canım ilk aylarım çok rahat geçmişti benim herhangi bir belirti yaşamamıştm ben adet gecikmesiyle öğrenmiştim bilemiyorm olabilir de bekleyip görmek lazm

Spiralle korunuyoruz arada ekstra geri çekilme oluyor😞 sende tam olarak nasıldı benim göğüsüm dokunmayınca ağrımıyor hiç dokununca sıkıntı. Kasık ağrım da gece çoğalıyor😞
Benimde öyleydi ben hamilelik istediğim için dokunuyodum sürekli uçları acıyordu sadece dokunmayınca hiç his yoktu bide normalde hiç göğüs ucu acısı nedir bilmediğim için benim için direk belirti oldu

Canım ilk aylarım çok rahat geçmişti benim herhangi bir belirti yaşamamıştm ben adet gecikmesiyle öğrenmiştim bilemiyorm olabilir de bekleyip görmek lazm
Kuzum adetime yarın 9 gün kalıyor erken gebelik testi alıp yapsam yarın olurmu?

33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam😞
bazen kendi ailenden daha iyi bakiyor sana eşinin ailesi yaşamadan bilemezsiniz.aglamak çözümmü ikinci gebeligimde eşim şehir dışındaydı ve evde 1 cocugumla yanliz kaldim aileme yalvardım çok ağladım yanlizim gelin diye ama gelmediler kaynanami cagirsam uçarak gelirdi üzüntüden bebegim taşikardi oldu erken dogum yaptim demem o ki bu kadar canınızı sıkmayın rahatınıza bakın son haftalar ağır olacak dinlenmeye ihtiyacınız var ağlamaya değil.

Benimde öyleydi ben hamilelik istediğim için dokunuyodum sürekli uçları acıyordu sadece dokunmayınca hiç his yoktu bide normalde hiç göğüs ucu acısı nedir bilmediğim için benim için direk belirti oldu
Göğüs ucuna dokununca çokmu ağrıyordu canım senin aşırı bi ağrımı oluyordu dokununca dayanılmıcak

Göğüs ucuna dokununca çokmu ağrıyordu canım senin aşırı bi ağrımı oluyordu dokununca dayanılmıcak
Yok sızı şeklinde oluyodu ama çok mu az mı anlayamıyorum cünkü genelde adet belirtisi de olurya göğüs acısı ben hiç yaşamadığım için hani acının seviyesini tam kestiremiyorum ama dayanamacak kadar olsa dokunmadıgımdada ağrırdı sanırım

Kendi ayaklarınız üzerinde durun, sözünüzü geçirmeyi bilin önce. Ne demek eşim izin vermiyor. Sonra burda ağlıyorsunuz, biz napalım şimdi:işsiz:

Öyle deme canim. Öyle deyince konu bu sefer: "esim cok iyi bik bik, beni düsündügü icin bik bik siz ne biliyorsunuz ki" ye dönüyor olay. Sadece vah vah kuzum de ve gec

Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor

Artık yavaş yavaş hareketleriniz kısıtlanıyor, yanınızda birilerinin olması iyi olmuş. Ne var üzülecek onlarda eşinizin anası babası. Oturun, dinlenin, kitap okuyun ve bolca uyuyun♥️

Üzmeyin kendinizi ilk hamileliğiniz mi ? Emin olun sizi el üstünde tutarlar torun çok sevilir sizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıcaklardır hiç şüpheniz olmasın önyargılı davranmamaya çalışın,tabiki rahat olmaz ama üzülmeye değmez .Olumlu yanlarından bakın sevdiğiniz canınızın çektiği şeyleri uğraşmadan kayınvalideniz hazırlar🥰 beklediğniiz mucize yi onlarda heyacanla bekliyor buna ortak olduklarını görmek güzel değilmi

Ya tamam bi akıllı mantıklı sizsiniz her an doğurma riskiniz olsa ağrınız sızınız olsa ailenizden kimseniz olmasa eşiniz gitmek zorunda olsa sizi gönül rahatlığıyla evde tek bırakıp gidebilir dimi bu sizin düşünceniz eşimin de benimde elimizden gelen başka bi çare yok ama bu çaresizlik canımı sıktığı için içimi açmak istedim saçma sapan yorum yapmayın yeri geldi tek de kaldım tek şehir dışına o kadar çok gidip geldim şuan durum farklı sadece
O zaman orada zorla tutuluyormuş gibi yazmayacaksın.İlk mesajlarını okudum yazdığın tek şey ‘’eşim izin vermiyor‘’.
Sen Akıllı mantıklı olup böle saldırmak için yaptığın açıklamayı ilk başta yapsaydın.İyi kıvırmalar bu arada...

Bende hamileliğimde eşim başka şehire gitmek zorunda kaldı ve riskli gebelik yaşıyodum, bize gel diyen yada şu gelsin yanında kalsın diyen çok oldu, aynı zamanda çalışıyordum. Kimseyi istemiyorum dedim,arada giderim ama kalmam kimsenin evinde, kimsede bende kalmasın dedim, kararımda net olduğum için bidaha teklif edilmedi. Çok zor başkasının evinde kalmak 😒

Back
X