- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Cok iyi tespit yaptiniz hatta az bile tespitiniz esimi bir kere bile hastsneye goturmemisler ve bi kere akrep sokmus dusunun hastaneye götürmemiş babasi ve Allaha emanet yasamis esim. Yazin kayınvalidem kayinpedrimin evindeyken cocugum hasta oldu kusuyordu cok asiri yani hic oyle kusma gormedim ben hastaneye gidelim dedim esim bile goturecek oldu koyde arac yok arac ariyo esim kayinpederim kusmadan hastaneye mi gidilirmis dediler hic orali olmadilar dusunun cocuk oyle kusuyordu ki artik giyecek tum kıyafetlerim bitti dk basi kustu dayanamadım sinirlendim birini bulduk götürdükBence kesin eşiniz küçükken gece ateşi çıkınca sabah olup devlet hastanesine götürmeyi beklemişler de ateşten hasar kalmış onda
Duygularıma tercüman olmussunuzSize bence bazı şeyleri sadece maddiyat olarak yansıtmışlar. Hala hediye almayı maddi tatmin olarak görüyorsunuz. Sebebide çok basit size göre: o parayı erkek kazanıyor. HAYIR. O para tüm ailenin. Bu kadın nasıl o adamın donuna kadar yıkıyorsa, evlerini temizliyorsa, çocuklarına bakıyorsa, kısacası evde ÇALIŞIYORSA, adam da dışarıda çalışıyor diye para muhabbeti YAPAMAZ. Çocuklarına 200tl harcama ve ya harcamama kararını da tek başına veremez.
Bu adama da hediye alsan "benim paramla bana hediye alıyorsun" der.
Bu arada hediyede her bütçeye göre uyarlana bilir. Git A101'den al bitane canlı çiçek, kurdele tak be adam ölür müsün? Ama olmaz.. er kişisi düşünemez.
görgüsüz demek için adamın 200 tl verdiğini önüne gelene anlatması lazım misal.Görgüsüzlüğü oyle cok ki.. sadece dün hsastane konusunda ki gorgusuzlugu mesela hastaneden eve geldik sabaha kadar giden parayi soyledi bana surat asarak ben götürmüşüm o hastaneye guya, cocugu atesli insan bunu dusunur mu? Sabah uyandi geldi rüyamda bile gördüm diyor bana. Ben yuzune de dedim sen cok görgüsüzsun diye
Ben bi kac kez yaptim ama bana neden masraf edip para harcadin dedigi günden beri onun parasını kendi param olarak görmüyorum bi kere orgu orup sattim onunla aldim dedim kendi paramla aldim diye indirimden alırdık neden sezon basi aldin dedi. Eylul gibi cocugu kreşe verip ise girmeyi düşünüyorum kendi maaşıma bile karışacak bence bu adamGayet iyi tutmuş, 1000 lira da tutsa sizin suçunuz mu? Devlet hastanesine de yayan gidilmeyecek sonuçta. Üzmeyin kendinizi anlıyorum sizi. Ne diyebilirim bazı erkekler böyle herhalde.
Hediye konusunda da, siz suprizler falan yapmaya küçük hediyeler almaya çalışın. Belki anlar..
Akrep sokmus hastaneye götürmemişlerBence kesin eşiniz küçükken gece ateşi çıkınca sabah olup devlet hastanesine götürmeyi beklemişler de ateşten hasar kalmış onda
Ayni oyle sozlugun dedigi gibi.. yolda yolun ortasında duruyor hic gecen var mi diye bakmiyor yolu kapatr, eline saglik demez tskr etmez misafrlige gittigimiz yerlerde bile, mesela bi kere iskender yemeye goturdu beni ve restorana girip fiyatini sorup cikti rezil etti beni daha cok var bunlar aklima gelengörgüsüz demek için adamın 200 tl verdiğini önüne gelene anlatması lazım misal.
görgüsüz için sözlük sonucu
sıfat
- toplum içinde nasıl davranılacağını bilmeyen, görgüsü1 olmayan (kimse)
Bana surat asarakpara muhabbetini cocuguna harcadigi icin degilde bir stetoskopa bir kan tahliline okadar para verince insanin gercektengercekten cani skiliyor konusmasi sizemi yoksa duzenemiydi
Ozaman görgüsüz evt:)Rest.da fiyat sormk falanAyni oyle sozlugun dedigi gibi.. yolda yolun ortasında duruyor hic gecen var mi diye bakmiyor yolu kapatr, eline saglik demez tskr etmez misafrlige gittigimiz yerlerde bile, mesela bi kere iskender yemeye goturdu beni ve restorana girip fiyatini sorup cikti rezil etti beni daha cok var bunlar aklima gelen
Ailemin beni nasıl yetiştirdiğini sorgulama ve hüküm verme cüretini size kim verdi? Tam tersi tüm bu yaşadıklarım bana maddiyatin değil maneviyatın ne olduğunu öğretti. Sizin düşünceleriniz mutlak doğru ve herkes bunu kabul edecek diye bir şey bir kere. Ne demişim yukarıda annem de çalışıyor demişim, iki kere okuyun yorum yazmadan önce. Erkek para kazanır kadın harcar diye asla bir düşüncem olmadı. Yoksa ben de okumazdim.
A101de kadın kişisi kocasına saat veya çorap alabilirdi. Tüh ya bir kadın kocasına nasıl böyle bir günde hediye almayı düşünemez. Tüm özel günler kadınların mülkiyetinde çünkü.
çok enteresanBana surat asarak
Ortanca da çok güzel ama ona uygun güneş alan balkon ya da güzel bir bahçe lazım. Benim evde çiçek olmuyor zaten, ne yaptıysam bir tane sarmaşığımsı bitki dışında hiç bir şey yaşatamadım. Ama bolca sarımsak soğan var saksılarımda
Nergisi bir araştırayım ben.
Size bence bazı şeyleri sadece maddiyat olarak yansıtmışlar. Hala hediye almayı maddi tatmin olarak görüyorsunuz. Sebebide çok basit size göre: o parayı erkek kazanıyor. HAYIR. O para tüm ailenin. Bu kadın nasıl o adamın donuna kadar yıkıyorsa, evlerini temizliyorsa, çocuklarına bakıyorsa, kısacası evde ÇALIŞIYORSA, adam da dışarıda çalışıyor diye para muhabbeti YAPAMAZ. Çocuklarına 200tl harcama ve ya harcamama kararını da tek başına veremez.
Bu adama da hediye alsan "benim paramla bana hediye alıyorsun" der.
Bu arada hediyede her bütçeye göre uyarlana bilir. Git A101'den al bitane canlı çiçek, kurdele tak be adam ölür müsün? Ama olmaz.. er kişisi düşünemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?