Esim gorgusuz ve cimri

Bence değil :) ben çiçek daha ziyadesiyle papatya severim, papatyaya verilen paraya da acımam ama Allah'tan gayet mütevazi bir cicek seviyorum eşimde alır ama ondan beklemem her zaman, evimin yakınlarında bir çicekçi var kendime cok almışlığım vardır

Ozel gunlerin hepsine degil tabi. Mesela doğum gunlerine, tanışma, evlilik yildonumlerine cok onem veririm normalde durduk yere yapılan dusunceli hareketler cok hoşuma gider. Esim cicek almaz yani 14 subatta her yerde sokakta cicek satanlar var diye alablr diye umuyor insan, hususi cicekciye girmekten daha kolay diye dusundum

Hadi cimri kelimesini anladık ta görgüsüz ne alaka onu çözemedim ? Çocuğun neyi vardı mesela ? Şu lanet sevgililer günü muhabbeti de bitmedi gitti ya tövbe tövbe ne sevgililer günüymüş arkadaş
Görgüsüzlüğü oyle cok ki.. sadece dün hsastane konusunda ki gorgusuzlugu mesela hastaneden eve geldik sabaha kadar giden parayi soyledi bana surat asarak ben götürmüşüm o hastaneye guya, cocugu atesli insan bunu dusunur mu? Sabah uyandi geldi rüyamda bile gördüm diyor bana. Ben yuzune de dedim sen cok görgüsüzsun diye

Soluyor gidiyor ama ya, acıyorum ben. Ben nergis severim çok, hayatta en sevdiğim koku nergis kokusu olabilir. Tam da mevsimi şu an, her gördüğümde alırım, eşim de görünce alır bana, annem ve ablamda alır çünkü resmen aşk yaşadığımı biliyorlar nergislerle. Ama 2 demeti 5 lira, verdiğim paraya acımıyorum evim günlerce mis gibi kokuyor çünkü. Ama ağaç kütüğü içinde üç tane güle 200 lira vermek saçma yahu. 200 liraya kaban aldım kendime iyi bir markanın sezon sonundan dün. Cimri hissettim kendimi şu an.

Nergis saksida olmuyor mu
Cigdem bakmisligim var benimde mavi mor arasi renkte olan,dirayetli bir çiçek nergiste o gillerden degil mi,tam mevsimi valla muhtesem kokuyor gerçekten,cicek isinden de anlarım saksida yetismez mi nergis onu bilmiyorum ama

O zaman da para yok durumum sıkışık vs diyorlar gorgusuzlugunu kabul etmeyenler var senin esinin 1 üst modeli

Saksıda yetiştiğini görmedim hiç, öyleyse hemen edineyim.
İzmirde mordoğan, karaburun tarafında nergis yetiştirirler. O yüzden bu mevsimde izmirde her köşe başında demet demet nergis satılır.

Yani böyle yazınca gül yerine kaban almak daha mantıklı tabi :) ama benim kendimi mutlu etme metodlarımdan biri de papatyalar, hem gül parasi kadar pahaldı da değil, kendime de o kadar ayrıcalığım olsun diyorum alıyorum

Saksıda yetiştiğini görmedim hiç, öyleyse hemen edineyim.
İzmirde mordoğan, karaburun tarafında nergis yetiştirirler. O yüzden bu mevsimde izmirde her köşe başında demet demet nergis satılır.
Buralarda da vae nergis dun gördüm bende arastirmak lazim yetisir mi acaba islak bir bitki ama bahce varsa ekilir haa ama nerde o bahce :)) ben ortancaya da bayılırım meselaa ama daha onun mevsimine var

Ben sokaktan alınan çiçeğe daha çok üzülüyorum. Sevgililer gününde o çiçek 4-5 katı fiyata satılıyor. Bende cimriyim galiba.

Buralarda da vae nergis dun gördüm bende arastirmak lazim yetisir mi acaba islak bir bitki ama bahce varsa ekilir haa ama nerde o bahce :)) ben ortancaya da bayılırım meselaa ama daha onun mevsimine var

Ortanca da çok güzel ama ona uygun güneş alan balkon ya da güzel bir bahçe lazım. Benim evde çiçek olmuyor zaten, ne yaptıysam bir tane sarmaşığımsı bitki dışında hiç bir şey yaşatamadım. Ama bolca sarımsak soğan var saksılarımda

Nergisi bir araştırayım ben.

Olsun tabi. Ama siz de ben de bunu beklenti haline getirip darlamıyoruz kimseyi. Seviyoruz ve gidip alıyoruz ya da sevdiklerimiz bizi düşünüp alıyor. Almadıkları zaman sorun olmuyor ki.

Olsun tabi. Ama siz de ben de bunu beklenti haline getirip darlamıyoruz kimseyi. Seviyoruz ve gidip alıyoruz ya da sevdiklerimiz bizi düşünüp alıyor. Almadıkları zaman sorun olmuyor ki.
Aynen eşime bana niye çiçek almıyorsun demişligim hiç yoktur neredeyse, arada alır ama ben ondan daha çok alırım kendime, zorla yaptırılan hicbirseyin anlamı yok çünkü.

sağlık için verilen paraya acımam ben. hem evladı için yani ne bu söylenme çok itici. insanın başına her an her şey gelebiliyor. ayrıca beklenti içine de girmeyin bu sizi üzer. arkadaşlarınız paylaşıyorsa paylaşsın zaten bunlar yüzünden hep kendi hayatımızı sorguluyoruz başkalarının hayatından bize ne.

Yasadigim yerde devlet hastanesi yok aracimiz yok o satte taksiyle en yakin devlet hastanesine gitsek git gel sadece taksiye 100 tl giderdi. O yuzden oraya gittik. Taksiyle git gel 20 tl tutuyor diye ayrica muayene ucreti 200 degil 60 tl, kan tahlili, burun kültürü, serum falan taksi parasi eczane masraflari hepsi 200 civari tuttu.

Görgüsüz cimri eş hakkaten çok daraltıcı ya. Anlatırlardı da anlamazdım gittim aynen öyle biriyle evlendim. Allahtan başka problemler çıktı da böyle bi hatadan dönmüş oldum. Şimdi iyi ki sebepler olmuş da ayrılmışım diyorum ömür boyu zor Allah darlık maddi sıkıntı yaşatmasın yarın ne olacagımız belli değil ama hastane masrafına bu kadar söylenen adam hayatında hiç para harcamamış demektir. Zaten habire kredi çekip yatırım yapması da ondan sağ cebinden alıp sol cebine koyuyor parayı sana gelince de kredi ödüyruz diyip sıyrılıyor. Bence kendi paranızı kazanmak için elinizden geleni yapın gerekirse bişiler yapıp satın maddi özgürlük kadınlar için büyük ayrıcalık.

Muayene ücreti ile ilgili haklı olabilir, fakat bunu eve getirip sürekli söylenmek ne alaka? Orada söylersiniz söyleyeceğinizi. Çoğu erkek sanki çocuk sadece anneninmişte, bu parayı onun yüzünden vermiş gibi davranıyor ve kadına söyleniyor.
Bizde bugün muayene için verdik daha girmeden nst de istediler onada ayrı verdik. Eşim "herşey için ayrı ücret alıyorlar ya" dedi, bende "sorma kafamızı çıkaramıyoruz resmen" dedim ve bitti gitti. Eve gelip devlet hastanesinde bedava diye kafamı yemedi.

Atesi vardi 3 gundur .. 39 derece olunca en yakin hastaneye götürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…