Eşim, Görümcemin ileride biz de yaşamasını istiyor ...Tepkim ne olmalı?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eyyam

Ziyaretçi
mrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....

hocbır deneımım yok hele bı gelsın evede ondan sonra yorum yapalım. belkı oda gelmek ıstemez ?

Eşinizin itirazı olan varsa bu evden gider sözü hiç hoş değil, görümceniz şayet birinde kalması gerekiyorsa diğer erkek kardeşle dönüşümlü olarak sizde kalması daha mantıklı, belki de görümceniz evlenir o zamana belli mi olur, ya da siz görümcenize iyi bir kısmet bulun en iyisi

Eşinin tavırları ve yaklaşımı hiç hoş değil..Eğer çok istiyorsa kendisi gidip anne babası ve kardeşleri ile otursun..Ne demek istemeyen bu evden gider...bilmiyorumkismile

Bir arkadaşım da görümcesi ile yaşıyor..Eşinin babası ve annesi yıllar önce vefat etmişler..Ancak eşinin evinde kaldıkları için mecburen abla yani görümce ile birlikte yaşıyorlar...Kız şizofren...Çok zor bir durum....Allah bir çıkar yol göstersin inşallah.......

Onun durumu daha da vahimmiş, Allah sabır versin arkadaşına

cnm madem bir kardeşi daha var allah gecinden versinde anne baba ölünce ortak baksınlar kardeşiyle 1 ay o 1 ay siz gibi tek sizin bakmanız olmaz cnm özel hayatın kalmaz mazallah taviz verme cnm ilerde tepene çıkmasınklava:

Ortada bir şey yokken boşu boşuna kalplerinizi kırmışsınız..
Sonuçta kimin ne zaman gideceği hiç kimse bilemez..
Farzedelim böyle bir durum oldu..Dublek ev tutarsınız yada altlı üstlü bir ev...
Tabi ki eşiniz kardeşine sahip çıkacak..

Onun durumu daha da vahimmiş, Allah sabır versin arkadaşına

Aminn canım...Anneme arkadaşın durumunu anlattım da yeni evliler mi ?,belki yeni evliyseler adam daha evliliği yeterince benimsemememiş olabilir bu nedenle bir inat sonucu bunu söylemiş olabilir dedi..şutarafagitti

bence eşinle zıtlaşma . en azından onun da ablası için endişelendiğini anladığını ama bunu sana söyleme tarzının seni incittiğini söyle. direkt savunmaya geçme ki olay büyümesin sonra zaten bi çıkar yol bulunur , olur mu öyle hep sizde kalmasını eşin de istemez cnm herkesin bi düzeni var sonucta

Dubleks ev tutmak çok mu kolay ?CADIARZU

muhtemel ölümler üzerine planlar yapmak dünya gerçeğine çok aykırı.
ortada hiçbirşey yokken gereksiz restleşmeler, bence mevzu bile etmeyin.

klava:canım bu eşlerin tek karar vermesine çok kızıyorum...nedemek abalsıyla sen yaşaıcakmısın
bi erkek kardeş daha varmışş onlada dönüşümlü olarak yaşasın.yada hayırlı bii kısmetle başğöz edin..evde özel hayat diye bişe kalmaz..bide nedemek işine gelmiyosa gitt seninni o evde degerin bukdarmıı oluyor şinni yaklaşımı çok kaba.. oğitssin annasıyla ablasıyla yaşasın..ozaman sende kardeşinii getir evee.takasa takasss

burdaki en sinir bozucu olay eşinin sözleri
tabiki insan kardeşini dışarda bırakmak istemez ama bunu bu şekilde thditkar söylemesi hiç doğru diil
ilerde ne olur bilinmez ama görümce hatunun tez zamanda evlenmesi gerek

bu fikirriniz çok ta güzel bi fikir degil......
ev tutmak öyle çokmu kolay bide dupleskksss

Aminn canım...Anneme arkadaşın durumunu anlattım da yeni evliler mi ?,belki yeni evliyseler adam daha evliliği yeterince benimsemememiş olabilir bu nedenle bir inat sonucu bunu söylemiş olabilir dedi..şutarafagitti

Annenin görüşü de haklı, çünkü erkekler evliliklerinin ilk zamanlarında "önce ailem ben bir sürü kadın bulurum ama aile bulamam" modunda oluyorlar ve aileleri için eşlerine bu arkadaşın duyduğu gibi laflar edebiliyorlar

eşin istemeyen gider lafı baya ağır olmuş ....bende istemesdim şahsen bakıma muhtaç değil bişey değil...belki gelmek istemez ...

hayır yaklaşık 46 yaşında falan evlenmezki kendiside isteimyor....

ablasını çok seviyor demek ki
kalsın canım zaten oda evlenir gider.

aslında zıtlaşmak değil niyetim sadece itemeyen gider şeklinde kesin ve kati konuşması beni yok sayması üzdü beni....ben vizdanszı bi insan değilinm herş ey insanlar için ama eşimn de mantıkıl davranmasını isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…