E
eyyam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eyyam
-
Bu sahip çıkacak lafı bana garip geliyor..
Sanki kadın kötü yola düşmüş de,onu ordan kurtaracak kardeşi..
Hepsi yaşını başını almış insanlar..
Zaten normal bir insan gidip kardeşiyle yaşamaz,yuva kuramamış.
Annesi babası ölürse tek bşaına yaşayacak ne var bunda..?
her yalniz kalan kisi birileriyle mi yasamak zorunda...benim de annem yalniz...evet yalnizlik cok kotu ama evli ciftleri rahat birakmak gerek bence. esinizin yanlis karar verdigini dusunuyorum. umarim halledersiniz guzelce. esinin de bazi ''istemeyen gider'' lafi cok agir olmus gercekten. esin cok ayip etmis eger esinin kiz kardesiyle beraber yasamak istemiyorsan bunu esine uygun bir dille anlatmalisin. kizi eve zorla sokacak degil ya mutlaka sana uymak zorunda. evlilik boyle bir sey yani tek kisi hic bir seye karar veremez.
benim görümcem hiç okul yüzü görmemiş yani hiç soyal hayatı yok yalnız dışarı çıkmayan biri yalnız kalamaz çünkü bi evin bir takım sorumlulukalrı vardır alışveriş fatura vs vs bunların hiç birini görümcem yapamaz yalnız bizim eve bile gelemez otobüse binip yani böyle bi durumda eşim yalnız bırakmaz....bide çok farklılar yaşam tarzları falan....onlarlayken üzerimde baskı hissediyorum...aslında ben dediğim gibi çok vicdanlıyım çok üzülürüm sonuçta hepimiz her kötü duruma bi adım kadar yakınız....belki eşim bana güzellkle konuşsaydı ben kendim isteyecektim bilimyorum eşim beni çok fena kırdı.....bir de eşim öyle evde oturup evle ilgienen biri değil arkdaşalrıyla daha çok zaman geçirir...zaten evde yeteri kadar sorumuluğum var çoğu şeyle ben iligleniyorum....bu sözlerde eşimin mükafatı...
bu fikirriniz çok ta güzel bi fikir degil......
ev tutmak öyle çokmu kolay bide dupleskksss
Dubleks ev tutmak çok mu kolay ?CADIARZU
Annesi Babası şu an sokakta mı kalıyor?
Biraz düşünürseniz aynı hesaba geleceğini bilirsiniz..
Ev kiraysa o kira şimdi nasıl ödeniyorsa öyle devam eder,malları ise kiraya verilir onun kirasıyla size yakın bir ev kiralarsınız yada sizin kiranızla onun kirasını birleştirir dublex tutarsınız (ayrı kapıları olanlarda var)önemli olan istemek demokrasi de çareler tükenmez
her yalniz kalan kisi birileriyle mi yasamak zorunda...benim de annem yalniz...evet yalnizlik cok kotu ama evli ciftleri rahat birakmak gerek bence. esinizin yanlis karar verdigini dusunuyorum. umarim halledersiniz guzelce. esinin de bazi ''istemeyen gider'' lafi cok agir olmus gercekten. esin cok ayip etmis eger esinin kiz kardesiyle beraber yasamak istemiyorsan bunu esine uygun bir dille anlatmalisin. kizi eve zorla sokacak degil ya mutlaka sana uymak zorunda. evlilik boyle bir sey yani tek kisi hic bir seye karar veremez.
benim görümcem hiç okul yüzü görmemiş yani hiç sosyal hayatı yok yalnız dışarı çıkmayan biri yalnız kalamaz çünkü bi evin bir takım sorumlulukalrı vardır alışveriş fatura vs vs bunların hiç birini görümcem yapamaz yalnız bizim eve bile gelemez otobüse binip yani böyle bi durumda eşim yalnız bırakmaz....bide çok farklılar yaşam tarzları falan....onlarlayken üzerimde baskı hissediyorum...aslında ben dediğim gibi çok vicdanlıyım çok üzülürüm sonuçta hepimiz her kötü duruma bi adım kadar yakınız....belki eşim bana güzellkle konuşsaydı ben kendim isteyecektim bilimyorum eşim beni çok fena kırdı.....bir de eşim öyle evde oturup evle ilgienen biri değil arkdaşalrıyla daha çok zaman geçirir...zaten evde yeteri kadar sorumuluğum var çoğu şeyle ben iligleniyorum....bu sözlerde eşimin mükafatı...
cok merak ettim gorumceniz kac yasinda??? yani benim okuma yazmayi bilmeyen kananam bile fatura yatirabilir, alisveris yapabilir. gorumcenin sosyal hayati olmayabilir ama bu kadar kucuk seyleri bile yapamayacak sekilde yetistiilmesi beni hayretler icinde birakti kafamçokkarıştı yani bilmiosa bile biraz yardimci olursunuz ogretirsiniz bilmediklerini. eger yok olmaz diyosaniz yaniniza alcaksiniz. ama bu sefer rahat eder misiniz bilmiyorum. hic sanmiyorum ama...
Bu sahip çıkacak lafı bana garip geliyor..
Sanki kadın kötü yola düşmüş de,onu ordan kurtaracak kardeşi..
Hepsi yaşını başını almış insanlar..
Zaten normal bir insan gidip kardeşiyle yaşamaz,yuva kuramamış.
Annesi babası ölürse tek bşaına yaşayacak ne var bunda..?
Yani evlilik yapıyoruz,ablalara,annelere ,babalara,kardeşlere,abilere hepsine dublex ev tutacağız öyle mii.?
niye evleniyoruz o zaman,abla -kardeş yaşasınlar...
ablası evlenmemiş o da evlenmeseydi ablasına baksaydı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?