E
eyyam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eyyam
-
DIONYSOS kullanıcısından alıntı
Ortada bir şey yokken boşu boşuna kalplerinizi kırmışsınız..
Sonuçta kimin ne zaman gideceği hiç kimse bilemez..
Farzedelim böyle bir durum oldu..Dublek ev tutarsınız yada altlı üstlü bir ev...
Tabi ki eşiniz kardeşine sahip çıkacak
allah korusun öyle bi durum olursa zaten görmücede ev kalıcak ve babasının emekli maaşı evlenmedği için görmücem yalnız kalmaktan korkan biri yan bize sürekli mesaj verir annme bbam bi şey lursa ben yalnız kalamam korkarım falan....ben de dedim ablacığım kime ne olucağı belli olmaz bi bakrsın bi kazada hepimiz beraber gideriz....allah kayınpederime uzun uzun ömürler versin...
canım ben görümcenin gelmesine deilde eşinin lafına taktım seni bile gözden çıkarmıs demekki
evet o an zaten kendimi çok değersiz hissettm belki de daha n olucaığ belli olmayan bi konu üzerine kafa yorman eşimn bana sarfettiğ icümlelerdir....
aslında zıtlaşmak değil niyetim sadece itemeyen gider şeklinde kesin ve kati konuşması beni yok sayması üzdü beni....ben vizdanszı bi insan değilinm herş ey insanlar için ama eşimn de mantıkıl davranmasını isterim...
mrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....
Çok terbiyesizce bir hareket yapmış daha 1 yıllık evlisiniz ne demek fikir almadan benim dediğim
olacak diye çok istiyorsa kendi gidip yaşasın,
bence de kabul etme çünkü gerçekten emin ol çok sorun yaşarsın sana kaynanandan beter kaynanalık yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?