Eşim haber gönderdi

Bence yavaştan aklı başına geliyor ki abuk subuk seçenekler deniyor bi ters laf veya dygusallik beklediğini düşünüyorum

Adam evi boşaltın diyor, sizce pişman ve barışmaya mı çalışıyor
Ben öyle düşündüm bi sakıncası mi var.
Bu kadar sessiz konusulmadan ayrılması tuhaf değil mi haksız duruma düşürmek istiyor da olabilir tüm içindekileri sayıp dokmesini istiyor olabilir direk dava niye açmıyor pişman değilde kovan o bi anlık sinirle yaptığının farkında olmasa niye acmasin davayı

Konu Sahibi zaten evinde değil eve gitti belki eşinin ailesinin yanına gittiğini bildiginden böyle bir konuşma başlatmak istedi

Çok üzüldüm ne yapacaksınız? Aileniz arkanızda mı? O kv’nin kızına aynı şeyi yapsalar tepkisi ne olur acaba??? Üzülme yanlarına kalmaz.

Çok üzüldüm ne yapacaksınız? Aileniz arkanızda mı? O kv’nin kızına aynı şeyi yapsalar tepkisi ne olur acaba??? Üzülme yanlarına kalmaz.
Ailem bekle çok istiyorsa bıktıysa o açsın davayı
Sen canını yorma diyorlar
Babam ben sanada oğluna da bakarım diyor

Onlar devran hep böyle kalacak sanıyorlar

Bu bana da bir adim gibi geldi nereden baslayacagini sasirmis gibi duruyor siz ailenizin yanındasiniz cok istese gider bosaltir evi zaten neden size yikiyor o bosaltsin siz kalan esyalarinizi alirsiniz. ama sizin karariniz onemli bosanmak ise niyetiniz bir an once acin davayi cok bir masrafi yok 200 civari tutar zaten muhtardan belge goturseniz onuda vermezsiniz davayi ilk o acti bu acti diye birsey yok ama su durumda bosanmaya karar verdiyseniz Ve acmazsaniz tedbir nafakasi almadiginiz icin hak kaybiniz olur.

Bir ilişkisi olabilir mi
Ama böyle ne olduğunu anlamadan pat diye evlilik bitirmeye kalkan adamların çoğunun baska kadin davası oluyor
Belki kadin hamile ondan bir an önce işlem baslatmak istiyorlar

Ayrıca elti kim oluyor ne olursun
Sanane sen niye araya giriyorsun
Madem bosanmak istiyor gelip benimle konuşacak diye rest çekin

Eski konu ne oldu bilmiyorum ama kimseyi araya sokmayin bosanacaksaniz da bu.sizin karariniz olsun araya girenler biri iki yapar lafi değiştirir oynar köşeye cekilirler siz ve çocuğunuz kimsenin umrunda olmaz

Yok erkek kardeşimi aramış durumu olanlari anlatmış kardeşim de birşey demeden yorum yapmadan kapatmis anladığım kadarıyla ayrıntılı sormadım inanın

Gerçekten pişman olan sen telefondan engellesen de çocuğu için bile olsa çıkar gelir. Yerin yurdun belli. Daha neyin tatavası bu?
Resmen kardeşine arkadaşı olduğu için sorumluluk hissedip açıklama yapıyor ama sizi umursayan yok. Orada burada sürtüyor..
Aklınca seni yola getireceğini düşünüyor..
Hiç bir şey yapma beklemekten kudursunlar bakalım.. Ekstra zaman harca. İş bul.

Kardeşin de hiç tepki göstermemiş mi hayret doğrusu..

Boşanmak zor bir şey ama böyle ah vah ile çocuğun moralini daha da bozabilirsiniz. 5 yaşında. Uygun bir dille anlatırsanız sizi anlayacağını düşünüyorum. Anne babası boşanacak tek çocuk o değil, hem hayatta nelerle karşılacak kim bilir. Siz güçlü durursanız o da güçlü durur. En azından eşiniz gibi ana kuzusu, zorluklarla mücadele edemeyen birisi olmaz. Emin değilseniz boşanmak için biraz bekleyin. Hem eşiniz de belki biraz durulmuş olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Allah razi olsun
Oğlum agliyor sadece yardim almam gerekecek
Eşim evi boşaltın diye haber göndermiş

Allah razi olsun
Şuan olduğun il ile eşinin bulunduğu il mesafesi nedir ? Bence boşaltma yani evi soydu dmesinler sonra ? Ev boşalt dava aç herşeyi sana neden yıkıyor ? Bence sen hiç bişey yapma

Allah razi olsun

Evi boşaltma işi kadının diye medeni kanunda madde mi var. Boşaltmak istiyorsa boşaltsın. Yıpratma politikası izliyorlar. Haksız duruma düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…