- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
kararlı yani?Evi boşaltın ben ev sahibiyle görüştüm tüm fatura vs kestirecem diye haber yollamış
Hayırkararlı yani?
üzüldün mü
Ailenle yeniden konuşmalısın. Dava açmamakla adamın ekmeğine yağ sürüyorsun. Tedbir nafakası almalısın çocuklarının hakkını kocanda bırakmış oluyorsun şu durumda.
Adam evi boşaltın diyor, sizce pişman ve barışmaya mı çalışıyorBence yavaştan aklı başına geliyor ki abuk subuk seçenekler deniyor bi ters laf veya dygusallik beklediğini düşünüyorum
Ben öyle düşündüm bi sakıncası mi var.Adam evi boşaltın diyor, sizce pişman ve barışmaya mı çalışıyor
Allah razı olsun mevsim hep kış kalmayacak inşallahAllah yardımcınız olsun.. ama boşanmanız hayatin sonu degil..inşallah guzel gunlerde gelecek... bir anda bahar gelmez
Ailem bekle çok istiyorsa bıktıysa o açsın davayıÇok üzüldüm ne yapacaksınız? Aileniz arkanızda mı? O kv’nin kızına aynı şeyi yapsalar tepkisi ne olur acaba??? Üzülme yanlarına kalmaz.
Bir ilişkisi olabilir miİşten gelince Sensiz yapamam diyip sarilan adam miydi gerçek olan
Yoksa beni heryerden engelleyen evladını dahi aramayan adam mı gerçek?
Oğlumun ağlamalarına ciğerim dayanmıyor
Daha cumartesi günü oğlumuzun doğum günü kutlamış geleceğe dair hayaller kurmuş sarılarak uyumuştuk
Ne oldu bize ?
Bu kin niye ?
Ben boşanırım belki yeniden severim mutlu olurum
Ama ya oğlunu insan aramaz mi bir sesini duyayım demez mi ?
Dua edin evladimin ağlamaları bitsin Rabbim o küçük yüreğine sabır versin
Yok erkek kardeşimi aramış durumu olanlari anlatmış kardeşim de birşey demeden yorum yapmadan kapatmis anladığım kadarıyla ayrıntılı sormadım inanın
O kadinin canindan cananindan çıksın yaptıkları o zamanYani kayinvalidenin amacı kavga etmenizi saglamakmis sizde ekmeğine yag sürmüşsünüz dediler
Allah razi olsunBoşanmak zor bir şey ama böyle ah vah ile çocuğun moralini daha da bozabilirsiniz. 5 yaşında. Uygun bir dille anlatırsanız sizi anlayacağını düşünüyorum. Anne babası boşanacak tek çocuk o değil, hem hayatta nelerle karşılacak kim bilir. Siz güçlü durursanız o da güçlü durur. En azından eşiniz gibi ana kuzusu, zorluklarla mücadele edemeyen birisi olmaz. Emin değilseniz boşanmak için biraz bekleyin. Hem eşiniz de belki biraz durulmuş olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şuan olduğun il ile eşinin bulunduğu il mesafesi nedir ? Bence boşaltma yani evi soydu dmesinler sonra ? Ev boşalt dava aç herşeyi sana neden yıkıyor ? Bence sen hiç bişey yapmaAllah razi olsun
Oğlum agliyor sadece yardim almam gerekecek
Eşim evi boşaltın diye haber göndermiş
Allah razi olsun
Oğlum agliyor sadece yardim almam gerekecek
Eşim evi boşaltın diye haber göndermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?