Eşim haber gönderdi

Eşim evi boşaltın diye haber göndermiş
Saçma sapan bir inat uğruna evliliğini bitirecek ya.. siz daha o iftara gitmeden hemen önce bile iyi değil miydiniz?
Bu erkekleri anlamak imkansız beyin mi yok anlamıyorum ki..
SEN boşaltma bu saatten sonra koy g.tüne rahvan gitsin ne yapıyorlarsa yapsınlar
Ben sinir oldum burada

pire için yorgan yakmak olmuş. eşinle konuş gururu bırakın ikinizde bence

Anne 2015 gibi boşanan biri olar
pire için yorgan yakmak olmuş. eşinle konuş gururu bırakın ikinizde bence

Bu zamandan sonra geri dönüş yok bence üstelik o kadar kayınvalide, eşin böyle anlarda bile vurdum duymazlığından belli her şey.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama annemden örnek olarak söyleyim. Defalarca kocasını kaynanası çekmiş işinde de muhteşem olmasına rağmen evlatları baba hasreti çekmesin, ailem bana bakmaz destek çıkmaz, dul birini çocuklarıyla kimse almaz diye susmuş, düzelir diye beklemiş ama daha beter olmuş, anacı, pislik, kardeşlerim, annem, akrabalarım diyip kendi çocuklarını ona 24 yılını vermiş eşini hiçe saymış bir kadın bundan 3 yıl önce babam denecek o p..... 'den boşandığı için o kadar mutlu, ve daha önceden cesaret edemediği için o kadar pisman ki anlatamam size. Evet belkide uzun süredir çalışmadınız ama sorun değil bir kadın isterse yemek yapar yine de kendisine çocuğuna çok güzel bir şekilde bakar. Ki gerçekten böyle saygısız, umursamaz, patavatsız, ana kuzusu bir adamla hala evli kalacağınıza 1 2 yıl zorluk çekin daha iyi, inanın sonradan baya baya iyi ki boşandım diyeceksiniz. Buradaki bir çok kadın anne olarak cevap yazmış doğal haliyle ben de bir evlat olarak annemin çektiği onca şeyi yaşayan, bilen, hisseden biri olarak yazıyorum. Oğlunuzun yaşı küçük muhtemelen rol modeli alma yaşlarında ve babayı da seven biri ama şu var aklı almayacak yaşlarda da. İnanın ileride bazı şeyleri idrak ettiğinde o da anlayacak neyin ne olduğunu o da size destek çıkacak iyi ki böyle bir adamla daha fazla kalmamışsın annem diye. Aileniz de size destek veriyorken hazır ister bekleyin o açsın, ister siz açın ama mutlaka nafaka alın çoğu zaten az verecek demiş ama inanın 200tl 300tl de olsa onun gibi erkekten gelecek parayı afiyetle yiyeceksiniz o da kuduracak.

Elti neden burnunu sokuyor?
Muhatabınız o değil ki.
Eşinizle konuşun başkaları karışmasın.

Günaydın, önceki konunu da okudum. Densiz birinin başlatıp, densizce yapilan bir şaka yüzünden evliliğinin bu duruma gelmesine üzüldüm. Keşke düzeltmek için bir şansın olsa ama eşin düzeltmek yerine bu anı bekliyormuş gibi iyice çıkılmaz hale getirmiş. Allah yardimcin olsun diyorum sadece. Inşallah bu süreci en hafif yaralarla atlatıp çok daha güzel günler görürsün..

Amin Allah razı olsun

Bana tuhaf gelen, şaka yaptım diye size sarılırken hemen ardından sizi evden kovması, çocuğu da alıcaz senden falan demeleri. Yani önceden planlanmış bir oyun gibi.. çok tuhaff..
Biz mutfakta eşimle sulh olduk
Sonra kv dem bir şey dedi duyamadim eşimle kavga ettik eşim kavga arasında bi kac kere defol git istemiyorum seni dedi
Bende beni istemeyeni bende istemem dedim ve kavga büyüdü

Biz mutfakta eşimle sulh olduk
Sonra kv dem bir şey dedi duyamadim eşimle kavga ettik eşim kavga arasında bi kac kere defol git istemiyorum seni dedi
Bende beni istemeyeni bende istemem dedim ve kavga büyüdü

Böyle kayınvalidelerin köküne kibrit suyu.! Gebersin gitsin böyleleri. Hatta ellerimle boğasım geliyor. Ayy.. bu ve bu gibi konu sahibeleri, nasıl dayanıyorsunuz. Ben okurken hırslanıyorum

Baban konuşsa eşinle nasıl olur. Aklını başına al ben kızımın arkasındayım tarzı . Eşin sanırım maddi açıdan da bunalmış .Sorumluluk ağır gelmiş

Baban konuşsa eşinle nasıl olur. Aklını başına al ben kızımın arkasındayım tarzı . Eşin sanırım maddi açıdan da bunalmış .Sorumluluk ağır gelmiş
Tepkisini bilemiyorum ama babam da hayatta konuşmaz
Erkek kardeşlerim boşan diyorlar
Erkek kardeşim eline birşey geçmeyecek olsa da süründür dedi ama annem ve kızkardeşim siz karışmayın kendi yuvaniza bakın bunlar barışir kötü siz olursunuz dedi

Bence de adam suan pişman olmuş olsa bile altında kaldığı maddi sıkıntılar adım atmasını engelliyor kurtarsin şimdi onu pis anacigi... Gezip tozmaya devam edecek para kalmadı bari güzelim karısını evladını kaybetmese kendince cezası belki bu ayrılık obu da bilemiyoruz.
herşeyin hayırlısı olsun..

Benim ve oğlumun rizki ni gizli gizli bazen açıktan az az yedirdi şimdi rahatça yesinler benim aklı havada kocam da annem deyip dursun annesi de kardeşleri de para olarak görüyorlar onlar için miktar mühim değil bir sakız bile olsa bedava ya onlara farketmez
Bu kadar kredi banka fatura borcuyla da evlendirsin kaynana oğlunu

Ben işe gireceğim ama şimdi olaylar çok sıcak diye dile getirmeyi biraktim ki eğer şimdi işe girersem eşimin ailesi eşimi barışması için gönderecekler bana bunu adım gibi biliyorum

Eşinin ailesi sana bunları yaptıktan sonra çabalar umarım geri dön diye ama öyle insanlar yıkmak için uğraşır anca..
Eğer dön diye gelirlerse gün senin günündur içinde küçük bi sevgi varsa ve dönmek istiyorsan ailesiyle görüşmeme şartını unutma. Tüm problemlerinizi ince önce konuşup halledin sonra olsun olsun olacaksa çocuğuna da yazık siz unutursunuz o unutmaz o küçük kalp o hayal dünyası nelerle doluyor kim bilir. Eşinin duygusal anlamda sana ihtiyacı var şuan dank etmiştir bile oh olsun.

Kaynanız size iftira atmış galiba yoksa bu kadar kovacak birşey yaşanmamış Allah öyle insanları napsın bilmiyorum insan kendi evladının hayatını mahveder mi hiç yatacak yerleri yok yılan sürülerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…