Eşim evi boşaltın diye haber göndermişYeni gelişmeler var mı?
Ben barısacagınızı düşünüyorum inşallah..
Saçma sapan bir inat uğruna evliliğini bitirecek ya.. siz daha o iftara gitmeden hemen önce bile iyi değil miydiniz?Eşim evi boşaltın diye haber göndermiş
pire için yorgan yakmak olmuş. eşinle konuş gururu bırakın ikinizde bence
Amin Allah razı olsunGünaydın, önceki konunu da okudum. Densiz birinin başlatıp, densizce yapilan bir şaka yüzünden evliliğinin bu duruma gelmesine üzüldüm. Keşke düzeltmek için bir şansın olsa ama eşin düzeltmek yerine bu anı bekliyormuş gibi iyice çıkılmaz hale getirmiş. Allah yardimcin olsun diyorum sadece. Inşallah bu süreci en hafif yaralarla atlatıp çok daha güzel günler görürsün..
Aracı mahiyetinde ama hepsini çıkardım heryerdenElti neden burnunu sokuyor?
Muhatabınız o değil ki.
Eşinizle konuşun başkaları karışmasın.
Aracı mahiyetinde ama hepsini çıkardım heryerden
2 gündür ses soluk yok
Biz mutfakta eşimle sulh oldukBana tuhaf gelen, şaka yaptım diye size sarılırken hemen ardından sizi evden kovması, çocuğu da alıcaz senden falan demeleri. Yani önceden planlanmış bir oyun gibi.. çok tuhaff..
Biz mutfakta eşimle sulh olduk
Sonra kv dem bir şey dedi duyamadim eşimle kavga ettik eşim kavga arasında bi kac kere defol git istemiyorum seni dedi
Bende beni istemeyeni bende istemem dedim ve kavga büyüdü
Tepkisini bilemiyorum ama babam da hayatta konuşmazBaban konuşsa eşinle nasıl olur. Aklını başına al ben kızımın arkasındayım tarzı . Eşin sanırım maddi açıdan da bunalmış .Sorumluluk ağır gelmiş
Benim ve oğlumun rizki ni gizli gizli bazen açıktan az az yedirdi şimdi rahatça yesinler benim aklı havada kocam da annem deyip dursun annesi de kardeşleri de para olarak görüyorlar onlar için miktar mühim değil bir sakız bile olsa bedava ya onlara farketmezBence de adam suan pişman olmuş olsa olabilecek altında kaldığı maddi sıkıntılar adım atmasını engelliyor kurtarsin şimdi onu pis anacigi. Gezip tozmaya devam edecek para kalmadı bari güzelim karısını evladını kaybetmese kendince cezası belki bu ayrılık herşeyin hayırlısı olsun..
Eşinin ailesi sana bunları yaptıktan sonra çabalar umarım geri dön diye ama öyle insanlar yıkmak için uğraşır anca..Benim ve oğlumun rizki ni gizli gizli bazen açıktan az az yedirdi şimdi rahatça yesinler benim aklı havada kocam da annem deyip dursun annesi de kardeşleri de para olarak görüyorlar onlar için miktar mühim değil bir sakız bile olsa bedava ya onlara farketmez
Bu kadar kredi banka fatura borcuyla da evlendirsin kaynana oğlunu
Ben işe gireceğim ama şimdi olaylar çok sıcak diye dile getirmeyi biraktim ki eğer şimdi işe girersem eşimin ailesi eşimi barışması için gönderecekler bana bunu adım gibi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?