Boşanmak istemediğim için 3 gün ac durdum kimseden para istemedim oğlumun yurek yakan aglamalarina rağmen eşimi aramadimAy daha neler ya. Olayın içinde dayak varsa kimseyi beklemeye gerek kalmıyor zaten. Alır darp raporunu hemen açar tek çelsede bosa bu ayrı bir konu ya .Onu nasıl bursa getirebiliyorsnuz anlamadım. Herneyse a zaten hanfendi de bosanmak istemiyor. Siz kendi bildiğiniz gibi söyleyin bende kendi bildiğim gibi. Dünden beri yok o verse olur yok senin dediğin çok saçma, yok yanlıs bilgi veriyon. Ay tamam artık sunu kapatalım valla yoruldum sana cevap yetiştirmekten artık
İkiniz de gaza gelmişsiniz derken? Sizin bize anlatmadığınız bir ayrıntı mı var? Gaza gelecek bir şey yapmamışsınız ki anlattığınıza göre tek yaptığınız ağlamak. Akaninde de kovulmuşsunuz.Anlattım dün akşam Kardeşlerim ikinizde gaza gelmissiniz diyorlar
Babam hic yorum yapmıyor
Annem bekle diyor
Ben orada degilde evdeyken aglasam kavga etsem bu kadar olmazmışİkiniz de gaza gelmişsiniz derken? Sizin bize anlatmadığınız bir ayrıntı mı var? Gaza gelecek bir şey yapmamışsınız ki anlattığınıza göre tek yaptığınız ağlamak. Akaninde de kovulmuşsunuz.
Anladım. Ne güzel görüşmeyi kesmişsiniz daha önce kayınvalide ile, tekrar görüşmeye nasıl başladınız?Ben orada degilde evdeyken aglasam kavga etsem bu kadar olmazmış
Elimde olmadan ağlama krizine girdim sonrasında kv dem eşime bak şuna ağlıyor bu diyince ufak çaplı kriz geçirdim neler söyledim bilmiyorum ama artık yeter dayanamıyorum dedim bir ara
Sarıldık mutfakta baristik ama sonra sinda kv denin lafiyla (ne dediğini duyamadim )
Eşim sen bunu hep yapıyorsun hamileykende terkettin beni vs dedi annesi ve diğerleri de girdi tartışmaya ve kovuldum
Yani kayinvalidenin amacı kavga etmenizi saglamakmis sizde ekmeğine yag sürmüşsünüz dedilerİkiniz de gaza gelmişsiniz derken? Sizin bize anlatmadığınız bir ayrıntı mı var? Gaza gelecek bir şey yapmamışsınız ki anlattığınıza göre tek yaptığınız ağlamak. Akaninde de kovulmuşsunuz.
Anladım. Ne güzel görüşmeyi kesmişsiniz daha önce kayınvalide ile, tekrar görüşmeye nasıl başladınız?
Kara kedi gibi kadın ya. Bazı insanlar nefretten, acıdan besleniyor gerçekten. Ne diye huzur bozuyorsa. Her şeye tamam ama eşinizin de evden kovması kapıyı kitlemesi, 3 gün evladını arayıp sormaması, 5 kuruş para göndermemesi affedilir gibi değil. O an hadi annesinin gazına geldi peki ya sonra?Evimize geldiler kalabalıktı birşey diyemedik
Ama eskisi gibi sık gorusmemek için elinden geleni yapti eşim
Işte orasını bende anlayamıyorum benim tanıdığım bildiğim adam bu değilKara kedi gibi kadın ya. Bazı insanlar nefretten, acıdan besleniyor gerçekten. Ne diye huzur bozuyorsa. Her şeye tamam ama eşinizin de evden kovması kapıyı kitlemesi, 3 gün evladını arayıp sormaması, 5 kuruş para göndermemesi affedilir gibi değil. O an hadi annesinin gazına geldi peki ya sonra?
Yani kayinvalidenin amacı kavga etmenizi saglamakmis sizde ekmeğine yag sürmüşsünüz dediler
Muhtemelen kayınvalide incilerini dökmüştür daha oğlum daha once seni terk etti gitti yine yapar biz ailen hep senin yanınızdayız diye adamı dolduruşa getirmişlerdirKara kedi gibi kadın ya. Bazı insanlar nefretten, acıdan besleniyor gerçekten. Ne diye huzur bozuyorsa. Her şeye tamam ama eşinizin de evden kovması kapıyı kitlemesi, 3 gün evladını arayıp sormaması, 5 kuruş para göndermemesi affedilir gibi değil. O an hadi annesinin gazına geldi peki ya sonra?
Muhtemelen kayınvalide incilerini dökmüştür daha oğlum daha once seni terk etti gitti yine yapar biz ailen hep senin yanınızdayız diye adamı dolduruşa getirmişlerdir
Allah yardımcınız olsun.Işte orasını bende anlayamıyorum benim tanıdığım bildiğim adam bu değil
Tek merak im biz bosanirsak kv denin başı göğe mi erecek ne olacak yani ?
Aklı başında olan hangi kadın borcu yüzünden evini gecindirememis karısı ailesine tercih etmiş parasız adamı alır
Ha akli melekesi ni kaybetmişse ayrı ki öyle leri var orası da ayrı tabi
Allah razı olsun ben bir şekilde idare eder hayata tutunurum oğlum daha hayatı yeni yeni tanıyacağı bir döneme girmek üzereAllah yardımcınız olsun.
Kayınpederim daha esime hamileyken aldatmış kayinvalidemi sonra esim 6 7 yaşındayken bana bu kızı isteyecen deyip dövmüş kp derim evine bakmayan gezip tozup dayak atan biriymiş gençken şimdi yaş gidince usukmuşYa oğlunu önemsemiyor gerçekte. Bisanirsa sürekli onun yaninda olur onun hizmetine gideŕ ya da hırs yapmış sana oğluyla mutlu olmanızı kıskanıyordur ve gözü hiçbirşeyi görümuyordur. Gecmiste kendisi deger gormediyse kendi kaynanasindan eziyet gördüyse aynisini gelinine yaparak intikam alanlar var. şeytan her daim is başında neticede. Şeytanın en sevdigidir aile yuvanin yıkılması.
Yahu bırak evleniyorsa evlendin yeter ki senin yakandan düşsün.Kayinvalidem eşimi evlendirecek ya sözde ki (daha bekar kaynimi evlendiremedi para vermemek esya almamak yüzünden)
Evlenemesin diye diyorlar
Haklısınız ama malesef şartlar su an elverişli degil benim açımdan maddi olarak
Benim fikrim değil ama bu cevreden gelen yorumlar sadeceYahu bırak evleniyorsa evlendin yeter ki senin yakandan düşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?