Eşim haber gönderdi

Şu an dönmek geri adım atmak vazgeçmek gibi hicbir niyetim yok
Sadece bekliyorum ve kenardan izliyorum o kadar
Şükür ki oğlumun aglamalari bitti sayiklamiyor uykusunda
Benim anksiyite krizim gergin halim geçti
Evden ailemin yanina geldim çünkü başka bir yerde tek başına zor oluyordu
Daire kapımız bir tekmeyle bile açılır istense
Aptda yabancı uyruklu insanlar var Tek Türküm aptda
Korktum açıkçası

Boşanmak istemediğim için 3 gün ac durdum kimseden para istemedim oğlumun yurek yakan aglamalarina rağmen eşimi aramadim
Daha ilk andan itibaren avukat aramaya çalışmadım avukatla görüşmedim
Bunları yapan biri mi boşanmak istemiyor
İstesem araya arkadaşlarımızı sokar eşimi görüşmeye ikna eder barisirdim onun yumuşak karnını biliyorum
Yada çocuğu bahane eder cok ağlıyor babası gelip görsün der eve gelince bir şekilde öfkesini kirar barisirdim

Boşanmak istiyorum ama bosanabilir miyim (maddi ve aile desteği açısından) bilmiyorum
Çünkü daha oralara gelemedim
Ben bir dk duramayacağım da babam ve annem bekle diyorlar
Suan da öyle yada böyle eb azından oglumun beslenmesi huzuru için ailemi dinlemek zorundayim çünkü suan bir işim birikmiş param vs yok aksi gibi hastalığım nüksetti
İçin paramparça kırılmışlik dolu eşimi tanıyıp ona tutuldugumda 20 yaşında küçük bir kızdım sandimki hayat toz pembe geçecek ama hayatta ara renkler de gride siyah da varmış
Eşimi sevmedim hiç yada sevdiğim için pişmanım demem gecmisime kendime saygısızlık olur sevdim evet
Ama bazen sevmek inanmak mücadele işe yaramıyor bazen ne yaparsan yap olacakları durduramiyorsun
Yarını düşünerek strese girmek kaygı eşiğimi yükseltmek istemiyorum
Suan bunları hissediyorum
Ve önce evladimin sonra kendimin yarınlarını Rabbime emanet ettim
Sadece dinleniyorum ve etrafımı izliyorum olanları insanların tavırlarını tepkilerini

Anlattım dün akşam Kardeşlerim ikinizde gaza gelmissiniz diyorlar
Babam hic yorum yapmıyor
Annem bekle diyor
İkiniz de gaza gelmişsiniz derken? Sizin bize anlatmadığınız bir ayrıntı mı var? Gaza gelecek bir şey yapmamışsınız ki anlattığınıza göre tek yaptığınız ağlamak. Akaninde de kovulmuşsunuz.

Ben orada degilde evdeyken aglasam kavga etsem bu kadar olmazmış
Elimde olmadan ağlama krizine girdim sonrasında kv dem eşime bak şuna ağlıyor bu diyince ufak çaplı kriz geçirdim neler söyledim bilmiyorum ama artık yeter dayanamıyorum dedim bir ara
Sarıldık mutfakta baristik ama sonra sinda kv denin lafiyla (ne dediğini duyamadim )
Eşim sen bunu hep yapıyorsun hamileykende terkettin beni vs dedi annesi ve diğerleri de girdi tartışmaya ve kovuldum

Anladım. Ne güzel görüşmeyi kesmişsiniz daha önce kayınvalide ile, tekrar görüşmeye nasıl başladınız?

Yani kayinvalidenin amacı kavga etmenizi saglamakmis sizde ekmeğine yag sürmüşsünüz dediler

Evimize geldiler kalabalıktı birşey diyemedik
Ama eskisi gibi sık gorusmemek için elinden geleni yapti eşim
Kara kedi gibi kadın ya. Bazı insanlar nefretten, acıdan besleniyor gerçekten. Ne diye huzur bozuyorsa. Her şeye tamam ama eşinizin de evden kovması kapıyı kitlemesi, 3 gün evladını arayıp sormaması, 5 kuruş para göndermemesi affedilir gibi değil. O an hadi annesinin gazına geldi peki ya sonra?

Işte orasını bende anlayamıyorum benim tanıdığım bildiğim adam bu değil

Yani kayinvalidenin amacı kavga etmenizi saglamakmis sizde ekmeğine yag sürmüşsünüz dediler

Evet bak bu dogru. O kayınvaliden esinle kavga edesin diye seni tahrik ediyorlar senin de onlar yumusak karnini biliyorksr eşinin de yumasak karnini bilip ikinizin Üzerin e oynamışlar. Aslinda son yazdiklarindan anladigim gecmiste esin senin yaninda durdugu da olmus ama annesine engel olamiyur. Iste bu yuzden kendi istedigi gibi görüşsün ama seni bir daha asla ve asla onlarla muhatap etmemesi senin de gitmemen gerekiyor. Çünkü rahat durmazlar sürekli seni tahrik ederker. Yazık evladının yuvasıyla oynuyor nasıl hesap verecek. Allah esine vicdan merhamet versin

Muhtemelen kayınvalide incilerini dökmüştür daha oğlum daha once seni terk etti gitti yine yapar biz ailen hep senin yanınızdayız diye adamı dolduruşa getirmişlerdir

Muhtemelen kayınvalide incilerini dökmüştür daha oğlum daha once seni terk etti gitti yine yapar biz ailen hep senin yanınızdayız diye adamı dolduruşa getirmişlerdir

Tek merak im biz bosanirsak kv denin başı göğe mi erecek ne olacak yani ?
Aklı başında olan hangi kadın borcu yüzünden evini gecindirememis karısıni ailesine tercih etmiş parasız adamla evlenir
Ha akli melekesi ni kaybetmişse ayrı ki öyle leri var orası da ayrı tabi
Ama kayinvalideme göre hemen aynı gün evlenir eşim biri bulup

Ya oğlunu önemsemiyor gerçekte. Bisanirsa sürekli onun yaninda olur onun hizmetine gideŕ ya da hırs yapmış sana oğluyla mutlu olmanızı kıskanıyordur ve gözü hiçbirşeyi görümuyordur. Gecmiste kendisi deger gormediyse kendi kaynanasindan eziyet gördüyse aynisini gelinine yaparak intikam alanlar var. şeytan her daim is başında neticede. Şeytanın en sevdigidir aile yuvanin yıkılması.

Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun ben bir şekilde idare eder hayata tutunurum oğlum daha hayatı yeni yeni tanıyacağı bir döneme girmek üzere
Umudum dileğim incenmesin düşecek bazen ama kalkabilmeyi kendine yetebilmeyi bilsin
İnsanların hasta olup düşünce değer kaybetmeyecegini herşeyin para mevki olmadığını bilerek büyüsün
Kadını ezmek degil yanında yürümek gerektiğini bilsin istiyorum

Kayınpederim daha esime hamileyken aldatmış kayinvalidemi sonra esim 6 7 yaşındayken bana bu kızı isteyecen deyip dövmüş kp derim evine bakmayan gezip tozup dayak atan biriymiş gençken şimdi yaş gidince usukmuş
Eşim babası olmuş evin

Yahu bırak evleniyorsa evlendin yeter ki senin yakandan düşsün.

Dava açmak külliyetli bir şey değil. Avukat tutmanizada gerek yok. 180 tl veriyosunuz savcılığa masraflar için ve dava bittikten sonra da 180 tl yi geri aliyorsunuz

Nedense ben de eşinin pişman olacagini bir şekilde barisacaginizi düşünüyorum yani ortada bişey yokken olmuş bu kavga çok saçma olmuş benim kafamda taşlar oturmuyor hakkınızda hayırlısı olsun ailenize katılıyorum ben hemen dava vs ataklara geçmeyin beklemede kalın kafanızı dinleyin bı sakinleşin zaman ne getirir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…