Bit konusu ne?Ya ben size kızıyorum. Bit konusunda siz bağları kopardınız. Eşinizi arada bıraktınız. Şimdi olaylar bu raddeye geldi üzülüyorum da. Ben sizin yerinizde olsam bir süre sessiz kalırdım. Sonra eşimle düzgünce konuşurdum.
Aaa özür dilerim üyeyi başka bir üyeyle karıştırmışım bu üyenin konularını hatırladım siz haklısınız o kv çekilmezBit konusu ne?
Bit konusu bu üyenin değil.Ya ben size kızıyorum. Bit konusunda siz bağları kopardınız. Eşinizi arada bıraktınız. Şimdi olaylar bu raddeye geldi üzülüyorum da. Ben sizin yerinizde olsam bir süre sessiz kalırdım. Sonra eşimle düzgünce konuşurdum.
Ayrica bosanmak isteyen birine “nikahi vermem” diye (o ne demekse) zorluk cikartmakla elinize bisey gecmez. Bosanmayi kafasina koyan bosanir illa ki. Kendinizden daha fazla nefret ettirmenize gerek yok.
esime ulaşıp kimseyi aramadım kiYa ben size kızıyorum. Bit konusunda siz bağları kopardınız. Eşinizi arada bıraktınız. Şimdi olaylar bu raddeye geldi üzülüyorum da. Ben sizin yerinizde olsam bir süre sessiz kalırdım. Sonra eşimle düzgünce konuşurdum.
Bu benim fikrim değil ama sadece öneriAğzımdan aldınız.
Hicbir şey yoktu aramizdaYa dün okumustum konunuzu. Eşiniz dünden raziymis boşanmaya. Anlamadığım şey eşiniz sizi hiç mi sevmiyordu. Dun zaten çok hataliydilar. Geri dönme o adama. O adamdan hayır gelmez. Ama gerçekten merak ettim aranızda büyük bir problem mi vardı da gelip arayı düzeltmek yerine her yerden engellemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?