Ay daha neler ya. Olayın içinde dayak varsa kimseyi beklemeye gerek kalmıyor zaten. Alır darp raporunu hemen açar tek çelsede bosa bu ayrı bir konu ya .Onu nasıl bursa getirebiliyorsnuz anlamadım. Herneyse a zaten hanfendi de bosanmak istemiyor. Siz kendi bildiğiniz gibi söyleyin bende kendi bildiğim gibi. Dünden beri yok o verse olur yok senin dediğin çok saçma, yok yanlıs bilgi veriyon. Ay tamam artık sunu kapatalım valla yoruldum sana cevap yetiştirmekten artık
Boşanmak istemediğim için 3 gün ac durdum kimseden para istemedim oğlumun yurek yakan aglamalarina rağmen eşimi aramadim
Daha ilk andan itibaren avukat aramaya çalışmadım avukatla görüşmedim
Bunları yapan biri mi boşanmak istemiyor
İstesem araya arkadaşlarımızı sokar eşimi görüşmeye ikna eder barisirdim onun yumuşak karnını biliyorum
Yada çocuğu bahane eder cok ağlıyor babası gelip görsün der eve gelince bir şekilde öfkesini kirar barisirdim
Boşanmak istiyorum ama bosanabilir miyim (maddi ve aile desteği açısından) bilmiyorum
Çünkü daha oralara gelemedim
Ben bir dk duramayacağım da babam ve annem bekle diyorlar
Suan da öyle yada böyle eb azından oglumun beslenmesi huzuru için ailemi dinlemek zorundayim çünkü suan bir işim birikmiş param vs yok aksi gibi hastalığım nüksetti
İçin paramparça kırılmışlik dolu eşimi tanıyıp ona tutuldugumda 20 yaşında küçük bir kızdım sandimki hayat toz pembe geçecek ama hayatta ara renkler de gride siyah da varmış
Eşimi sevmedim hiç yada sevdiğim için pişmanım demem gecmisime kendime saygısızlık olur sevdim evet
Ama bazen sevmek inanmak mücadele işe yaramıyor bazen ne yaparsan yap olacakları durduramiyorsun
Yarını düşünerek strese girmek kaygı eşiğimi yükseltmek istemiyorum
Suan bunları hissediyorum
Ve önce evladimin sonra kendimin yarınlarını Rabbime emanet ettim
Sadece dinleniyorum ve etrafımı izliyorum olanları insanların tavırlarını tepkilerini