Eşim haber vermeden uyumaya gidiyor

plasure1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
59
0
36
Ankara
Esiniz yatmadan once ben yatiyorum diye haber verir mi... ha baska derdin kalmadi mi diceksinizde buda olmasini istedigim takildigim seylerden biriydi birike birike bunun gibi seyler daha kotu oldu.. benim esim haber vermiyor kizim gec yattigi icin beklemek zorunda kaliyorum esim otururken ya da kafasina gore takilirken biranda kayboluyo ben lavaboya falan gittigini zannediyorrum megerse yatmis oluyo bazende yatagin gicirtisindan anliyorum..cok moralim bozuluyo o an.. eskiden ben calisiken uykum gelidi erken yatardim o gec saatlere kadar dururdu simdi ise yoruluyomus erkenden yatiyo.. noluyo nie degistin yaslandinmi artik falan diyorum.. galiba tek derdim onu daha cok gorebilmek.. cok mu seviyorum ne.... off off.

Genelde benden sonra yatar ama benim uyuma saatime göre hadi yatalım der... Çocuk gibi ortadan kaybolmak nasıl olur yahu hayal edemedim birden...

İnsan bir iyi geceler der, Allah rahatlık versin der

Buna da takilmakta hakliyim yani di mi ama erken yatmasindan hoslanmiyorum belli de ediyorum ama en azindan ben yatiyorum demesini isterim.. gerci saat erken dedigime bakmayin 11 12 falan oluyo

Buna da takilmakta hakliyim yani di mi ama erken yatmasindan hoslanmiyorum belli de ediyorum ama en azindan ben yatiyorum demesini isterim.. gerci saat erken dedigime bakmayin 11 12 falan oluyo

11 12 uyumak icin normal bir saat. Senin takılman gereken nokta şu; selamsız sabahsız yatması.

Bu durumdan hic bahsetmedim ona soylesem dikkat eder sanirim ama zoraki yaptirinca bi anlami kalmiyoki,, icinden gelmeli mesela konustuk diger konulari beni iki kez falan ariyo arama degistirme eski halini diyorum artik, facebooktan o bayani cikarmis ne guzel kontrol ediyodum resimleri kaldirmis takildigim yaziyi kaldirmis aksam gel is yanimda oturuyo icimden konusmak gelmiyoki..

İnsan yatarken haber verir ,vermeli yani. Garipmiş. :) Küs olsa anlarımda , her zaman böyleyse garip.

Her zaman boyle, eskiyi de pek hatirlamiyorum bi uyusmazlik vardi iste eskiden ben uyuyakaliyodum yorgunluktan calisirken, simdi de o.. beraber de yattigimiz oluyodu hadi yatalim diyodu tabi bebek yokken

ne olursa olsun bu eş olur anne baba kardeş olur yatarken ''allah rahatlık versin'' denilir
bunu eşinize öğretgin bence.

Insallah canim,
Erkeklerde ne yapsalar yaranamiyolar,
benim babamda o saatde butuuun evhalkini odasina yollar herkesin yatmasini emreder,
ha ben yatmam o ayri mesele ama herkesi yatiyo bilince rahat uyuyabiliyomus,
Boyle yapan babayada biz evhalki diktator diyoruz

benimki de bensiz yatağa girmez ve ben uyumasam bile ben uyuyana kadar sarılalım der .......bende o uyuyana kadar yanında yatarım 5 dk içinde uyuyor zaten çok yoruluyor ama asla bensiz yatağa girmez bazen sinir oluyorum tam birşey izliyorum tv de hadi beni uyut diye tutturuyor çocuk gibi

aynen benimki de öyle her gece sarılma seansından sonra uykuya dalar. bazen bir şeye kızıyorum hadi gidip sarılalım deyince iyi geceler deyip çıkıyorum. o anlıyor :)

konu sahibi arkadaşım böyle kendi kendine sinir olmaktansa konuş bi bence. hatasını düzeltir belki. biraz garip gerçekten.

benim esimde 2 kere falan ayni hatayi yapma luksunde bulundu 1 cide takiladim 2 uyumus gordum...sonra yine kalkip giderken bende asabiyimdir hoyt dedim ne oluyor yatiyorsan haber vereceksin..ne oyle kendi basina gidiyon..sonra her gittiginde hadi yatalim der bende muhakkak onunla yatarim uyuduguna emin olduktan sonra kalkar salona gecer bilg falan bakarim..gece wc falan kalkar beni bulamazsa salona gelir alir gider benide tekrar beraber uyuruz...wc bile giderken sorararim nere gidiyorsun...

Oy oy kizlar basliktanda da anliyacaginiz uzre cogunuzun takilma gec diyecegini dusunmustum ama bir kisi bile demedibu adam beni sevmiyo sevse farkli olurdu onemserdi bana yol iice bi gorundu

geçen gün eşimin ablası ve eniştesi geldi rakı balık yaptılar içkiyi fazla kaçırdı sanırım benimkisi gec 2 oldu saat sessiz sakin kalktı gitti ablası soruyo nerde bu diye lavaboya gitmiştir diyorum baktım adam yok ortada bi baktım gitmiş yatmış eniştesi diyoki iyi geceler deseydi bari bende ddimki adam karısına sölemiyo yatacağını senimi düşünücek çok gülmüştüm o durumuna ama 2.yaparsa kırarım kalbini illaki...sizde eşinize sanada iyi geceler falan gibi tatlı tatlı laf söleseniz anlar belki belki sizinde dediğiniz gibi çok yorgundur alışkanlık haline gelmez ilerde inş.

Oy oy kizlar basliktanda da anliyacaginiz uzre cogunuzun takilma gec diyecegini dusunmustum ama bir kisi bile demedibu adam beni sevmiyo sevse farkli olurdu onemserdi bana yol iice bi gorundu

Bunu neden sevgiyle kıyaslıyorsunuz ki ? Kesinlikle böyle düşünmeyin.

Hepbaharolsa arkadaşımızın dediğine katılıyorum, bu şekilde mutlaka birkaç defa yapın eğer anlamazsa bu konuda kırıldığınızı belirtin eşinize.

Erkekler bazı konularda hassas davranmayabiliyorlar, açık açıkta dile getirmediği zaman bayanlar asla anlamazlar ve zaman içerisinde alışkanlık haline getirirler yaptıklarını.

Tatlı bir dille sıkıntılarınızı her zaman anlatın, tutmayın içinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…