Esiniz yatmadan once ben yatiyorum diye haber verir mi... ha baska derdin kalmadi mi diceksinizde buda olmasini istedigim takildigim seylerden biriydi birike birike bunun gibi seyler daha kotu oldu.. benim esim haber vermiyor kizim gec yattigi icin beklemek zorunda kaliyorum esim otururken ya da kafasina gore takilirken biranda kayboluyo ben lavaboya falan gittigini zannediyorrum megerse yatmis oluyo bazende yatagin gicirtisindan anliyorum..cok moralim bozuluyo o an.. eskiden ben calisiken uykum gelidi erken yatardim o gec saatlere kadar dururdu simdi ise yoruluyomus erkenden yatiyo.. noluyo nie degistin yaslandinmi artik falan diyorum.. galiba tek derdim onu daha cok gorebilmek.. cok mu seviyorum ne.... off off.
Buna da takilmakta hakliyim yani di mi ama erken yatmasindan hoslanmiyorum belli de ediyorum ama en azindan ben yatiyorum demesini isterim.. gerci saat erken dedigime bakmayin 11 12 falan oluyo
Uyudugunu fark edince yanina gidin opun onu,
sanada iyi geceler bitanem diyin, belki mesaji anlar.
benimki de bensiz yatağa girmez ve ben uyumasam bile ben uyuyana kadar sarılalım der .......bende o uyuyana kadar yanında yatarım 5 dk içinde uyuyor zaten çok yoruluyor ama asla bensiz yatağa girmez bazen sinir oluyorum tam birşey izliyorum tv de hadi beni uyut diye tutturuyor çocuk gibi
Uyudugunu fark edince yanina gidin opun onu,
sanada iyi geceler bitanem diyin, belki mesaji anlar.
Esiniz yatmadan once ben yatiyorum diye haber verir mi... ha baska derdin kalmadi mi diceksinizde buda olmasini istedigim takildigim seylerden biriydi birike birike bunun gibi seyler daha kotu oldu.. benim esim haber vermiyor kizim gec yattigi icin beklemek zorunda kaliyorum esim otururken ya da kafasina gore takilirken biranda kayboluyo ben lavaboya falan gittigini zannediyorrum megerse yatmis oluyo bazende yatagin gicirtisindan anliyorum..cok moralim bozuluyo o an.. eskiden ben calisiken uykum gelidi erken yatardim o gec saatlere kadar dururdu simdi ise yoruluyomus erkenden yatiyo.. noluyo nie degistin yaslandinmi artik falan diyorum.. galiba tek derdim onu daha cok gorebilmek..
ben olsam bende alnırım ..garip bir durum 1 gece olsa neyse ama her gece alışkanlık yaptıysa...bence sormalısın
Oy oy kizlar basliktanda da anliyacaginiz uzre cogunuzun takilma gec diyecegini dusunmustum ama bir kisi bile demedibu adam beni sevmiyo sevse farkli olurdu onemserdi bana yol iice bi gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?