- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
benimki de bensiz yatağa girmez ve ben uyumasam bile ben uyuyana kadar sarılalım der .......bende o uyuyana kadar yanında yatarım 5 dk içinde uyuyor zaten çok yoruluyor ama asla bensiz yatağa girmez bazen sinir oluyorum tam birşey izliyorum tv de hadi beni uyut diye tutturuyor çocuk gibi
arada korkutmak gerekiyo sanırımbenim esimde 2 kere falan ayni hatayi yapma luksunde bulundu 1 cide takiladim 2 uyumus gordum...sonra yine kalkip giderken bende asabiyimdir hoyt dedim ne oluyor yatiyorsan haber vereceksin..ne oyle kendi basina gidiyon..sonra her gittiginde hadi yatalim der bende muhakkak onunla yatarim uyuduguna emin olduktan sonra kalkar salona gecer bilg falan bakarim..gece wc falan kalkar beni bulamazsa salona gelir alir gider benide tekrar beraber uyuruz...wc bile giderken sorararim nere gidiyorsun...
canım bence abartma. her i,nsanın karakteri farklıdır. her insan sevgisini çok net belli edemez. bunun sevgiyle alakası yok. sadece alışkanlık bence. sen onu uyarsan bi daha böyle davranmaz merak etme diyeceğim ama alttaki mesajına bakılırsa aranızda başka sorunlarda var.. ya da sadece senin içinde bi güvensizlik var. öncelikle bu düşünceden sıyrıl bence. boş yere kendine de ona da acı çektirme..Oy oy kizlar basliktanda da anliyacaginiz uzre cogunuzun takilma gec diyecegini dusunmustum ama bir kisi bile demedibu adam beni sevmiyo sevse farkli olurdu onemserdi bana yol iice bi gorundu
Saolun kizlar bir kere iki kere olsa hic takmam gecerim ama dediginiz gibi aliskanlik oldu ilk baslardan sanirim uyarmam gerekiyodu. Bana yol gorundu sevgi yok diyorum cunku ben kendimce penaltilari oynuyorum su anda, bi konu daha acmistim orda en son birine ilgi duydugunu hissettigimi yazdim o kaabul etmiyo etmiyo ama bu tur islerde hal tavir mimik ifade pek cok belli eder aslini, onun ustune simdiye kadar hic yapmadigimiz garip igrenc bi kavga ettik kotu laflar kufurler ucusmadi ama inat yapildi garipdi kotuydu ikimizde boyle biseyi de yasadigimiza sasirdik onlarin ustune soyledim cunku kendimize sure tanidik.. yatmaya gittim uyku tutmadi geri kalktim ve icimden gecenleri kagida doktum cunku konusulurken muhakkak atlaniyo biseyler Rabbim hayirlisini nasip etsin o aski sevgiyi insanin kalbine koyan da alan da Allah.. su saatten sonra cabalamamin bi anlami yok
Bi de oyle biseyki bi basladimi gerisi corap sokugu gibi geliyor ilk buraya dayanamayip ilgisizligini sikayettim ayni gun gecesi patlak verdi olay.. vardir bi hayir.. ..su an kendimi gelecekteki hayatima adapte etmekle messgulum dusunuyorum tasarliyorum yani zor is. Keske yaniliyo olsam bunu cok isterdim
evlilik ne zor şey yahu herkesin bakıyorumda her evlilikte bir sorun var ben nişanlıyım evlilkten soğudum vallahi...<
sessiz sedasız ortadan kayboluyor yatıyor demek he..
Ay kusura bakma ama bir anda komik geldi...
Acaba size çaktırmadan yatmak istemesinin nedeni,
Sizin onun erkenden yatmamasını istemeniz olabilir mi?:44:
Yani çaktırmadan sıyrılıyor ortadan..
çok ilginç ya...haklısın vallahi...:26:
Valla senin yazini okuyunca ben de guldum moralim biraz olsun yerine geldi ama ciiden haksizmiyim aramiz bu kadar kotu degilken yattigini anladigim an, bizdenkacamazsin diyip kizimi da alip yataga gidiyoduum biraz durup geri donuyoduk ama napim ilgilensin istiyodum cok mu
Arada sirada olur anlarim ama hep olunca insan boyle dusunuyo iste
Aslinda dusunuyorum da bazen heresy yolunda gidiyor ikimiz de mutluyuz ha bi de kizim da uyumus oluyosa had yatalim diyo.. simdi burdan bakarsam da o zaman demek ki genelde mutsuz umrunda olmuyo gibi biseye cikiyo
Neyse en iyisi uzatmayayim daha fazla burayi da mesgul etmeyim nereye goturursem oraya saracak cunku
Gülmem ama bence çok aşıksınız eşinize çokta önemli bir sorun değil olabilir söyleyin seni çok seviyorum biraz daha seninle vakit geçirebilirmiyim diye Benim eşim yatarken herzaman haber vermez çokta önemsemem kafama takacak çok sorunlarım varki
inşallah tek sorununuz bu olur
Cok tesekkur ediyorum evet her ne kadar sogudum ayrilmayi dusunuyorum desem de ona sanirim hala asigim ya da seviyorum karsilikli olmadigini hissedince bu hale donuyorama gereken ayriliksa bunu da yapicam EvelAllah, diliyorum sizin de sorunlariniz rahatca cozulebilir cinstendir de huzuru bulursunuz
çok yoruluyordur belki,
Uykuya yenik düşüyordur
Mutlu olmanıza çok sevindim
Keşke benimde evliliğimde tek sorunum bu olsa....
Mutluluklar canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?