Eşim haber vermeden uyumaya gidiyor

wıyyyy az evvel yattı benim kocam yanımdan geçerken hadi yatıyorum ben iyi geceler dedi adam bende kk de dalmışım okumaya cevap vermedim beynim idrak edene kadar adam çoktaaaan yattı bile yani cevap bile vermedim şimdi konu sahibinin son yorumuna bakıyorum da benim kocişi yatakta uyku tutmaması lazım benim hanım bana niye bir iyi geceler demedi diye acaba oda beni sevmiyo bana yol göründümü diyodur için rahat olucaksa söyliyim valla kocamı çooookkk seviyorum ama kafam dalmış bir kere belkide onunda öyle olmuştur ....

Saolun kizlar bir kere iki kere olsa hic takmam gecerim ama dediginiz gibi aliskanlik oldu ilk baslardan sanirim uyarmam gerekiyodu. Bana yol gorundu sevgi yok diyorum cunku ben kendimce penaltilari oynuyorum su anda, bi konu daha acmistim orda en son birine ilgi duydugunu hissettigimi yazdim o kaabul etmiyo etmiyo ama bu tur islerde hal tavir mimik ifade pek cok belli eder aslini, onun ustune simdiye kadar hic yapmadigimiz garip igrenc bi kavga ettik kotu laflar kufurler ucusmadi ama inat yapildi garipdi kotuydu ikimizde boyle biseyi de yasadigimiza sasirdik onlarin ustune soyledim cunku kendimize sure tanidik.. yatmaya gittim uyku tutmadi geri kalktim ve icimden gecenleri kagida doktum cunku konusulurken muhakkak atlaniyo biseyler Rabbim hayirlisini nasip etsin o aski sevgiyi insanin kalbine koyan da alan da Allah.. su saatten sonra cabalamamin bi anlami yok
Bi de oyle biseyki bi basladimi gerisi corap sokugu gibi geliyor ilk buraya dayanamayip ilgisizligini sikayettim ayni gun gecesi patlak verdi olay.. vardir bi hayir.. ..su an kendimi gelecekteki hayatima adapte etmekle messgulum dusunuyorum tasarliyorum yani zor is. Keske yaniliyo olsam bunu cok isterdim

Beni öpmeden hayatta yatmaz,ben bile öpmesem mutfakla falan ilgilensem laf eder öpmedim diye

evlilik gittikce monotonlaşıyorr derleryaaa işte sizinkide monotonluga girmişş.. benimkide gec yatar ama ben aynı senin eşin gibi ortadan kaybolur gider yatarım ... ilk zamanlar öyle degildiii

Aynen canım erken bile yatsa gelir yanıma işim var desem de çocuğunu uyut der sonra bi bakmışım ikimizde uyumuşuz yada ben uyumuşum o hala sarılmış beni seviyo
arada korkutmak gerekiyo sanırım

Oy oy kizlar basliktanda da anliyacaginiz uzre cogunuzun takilma gec diyecegini dusunmustum ama bir kisi bile demedibu adam beni sevmiyo sevse farkli olurdu onemserdi bana yol iice bi gorundu
canım bence abartma. her i,nsanın karakteri farklıdır. her insan sevgisini çok net belli edemez. bunun sevgiyle alakası yok. sadece alışkanlık bence. sen onu uyarsan bi daha böyle davranmaz merak etme diyeceğim ama alttaki mesajına bakılırsa aranızda başka sorunlarda var.. ya da sadece senin içinde bi güvensizlik var. öncelikle bu düşünceden sıyrıl bence. boş yere kendine de ona da acı çektirme..
umarım düşündüğün gibi bişey yoktur. :26:

Tesekkur ediyorum ilgilenenlere, gozume uyku girmedi desem yeridir dusunuyorum dusunuyorum baska yol bulamiyorum ben ona kafamda hala netlestirmedigimi soyledim yani hala konusmak istiyorum ikna etmesini istiyorum amayok uzatmanin manasi yok cts pazar belli olsun artik
Tamam duzelmesini ben de istiyorum ama boyle bisey yapabilir miyim miyiz yada kopmusuz birbirimizden tekrar isinamayiz gibi geliyo.. cok mu karamsarim ben ya.. yapmacik biseylere girisicez sank... icime kurt dustu bi kere sabah sabah eve yoken laptopunu actim bisey cikarmi die.. ama internet gecmisinde temizlik var kavga ettigimiz gun bi degetirmis bak diyo baska seylere.. cidden yoksa bile huylandiriyo telefonunu da vermedi sonra gosterdi ondada arama gecmisleri temiz... of ya yapmaz dedigim kisiden ki bu kisi bir zamanlar bana asik olan benim de one ask oldugum guvendigim kisi, boyle bi kazik yersemmm hala kabullenemiyorum da

Saolun cidden kizlar sizin bu yazdiklarinizi okumasam kendi dunyamda kaybolcaktim normal karsilamaya basliycaktim.. olmasi gereken sizinkisi gibi birciddi eksikligimiz daha ortaya cikti evlilik bu yasadigim degil, zaten ilgisizlikle ilgili ilk konumu acarken evliligi sorguluyodum basligimda evlilik nedirdi..ikimiz sank aarkadas bile degiliz arkadaslar sirlarini paylasir dedikodu yapar girgir gecer vakit gecirir bizimkisi resmen ev arkadasligi sank.. sadece 3.5 yildir evliyim 3 yllik da flort donemi.. yazik, uzuluyorum

evlilik ne zor şey yahu herkesin bakıyorumda her evlilikte bir sorun var ben nişanlıyım evlilkten soğudum vallahi...<

evlilik ne zor şey yahu herkesin bakıyorumda her evlilikte bir sorun var ben nişanlıyım evlilkten soğudum vallahi...<

Canim sen oyle dusunme lutfen muhakkak ki cok guzel evlilikler var bilmem kac yil, beraber yaslanmak , zannetmiyorum bu gibi seyler vardir bu tarz seyler olursa devam etmesi cok zor, devam etse bile iki tarafa hatta cocuklara bile iskence oluyor hayat, yakinen biliyorum hep korkum vardi ya biterse bi gun sevgisi, korktugum sey sanirim basima geldi, o yuzden korkmamak gerekiyo. Umuyorum ki sizinki guzel olur umudu elden birakmamak lazim..
Bi de isi isten gecirmemek lazim., biz gecirdik bi hafta oncesine kadar tamam ben de kendi hayatimi yasiycam arada arkadaslarla takilcam cok daha dikkat etcem kendime, belki kiskanir yeniden ilgilenir falan die de ona da gec kaldim cok kiskancmisim bu arada, hayatimin merkezine onu koymusum yikarken kendi acimdan zorlanicam o yuzden

sessiz sedasız ortadan kayboluyor yatıyor demek he..

Ay kusura bakma ama bir anda komik geldi...

Acaba size çaktırmadan yatmak istemesinin nedeni,

Sizin onun erkenden yatmamasını istemeniz olabilir mi?:44:

Yani çaktırmadan sıyrılıyor ortadan..

çok ilginç ya...haklısın vallahi...:26:

Valla senin yazini okuyunca ben de guldum moralim biraz olsun yerine geldi ama ciiden haksizmiyim aramiz bu kadar kotu degilken yattigini anladigim an, bizdenkacamazsin diyip kizimi da alip yataga gidiyoduum biraz durup geri donuyoduk ama napim ilgilensin istiyodum cok mu

İşte ondan çaktırmadan yok oluyor....

ay ne bileyim canım ya başka bir taktik bulmak gerek ama ne...:44::44::44:

Arada sirada olur anlarim ama hep olunca insan boyle dusunuyo iste
Aslinda dusunuyorum da bazen heresy yolunda gidiyor ikimiz de mutluyuz ha bi de kizim da uyumus oluyosa had yatalim diyo.. simdi burdan bakarsam da o zaman demek ki genelde mutsuz umrunda olmuyo gibi biseye cikiyo
Neyse en iyisi uzatmayayim daha fazla burayi da mesgul etmeyim nereye goturursem oraya saracak cunku

Gülmem ama bence çok aşıksınız eşinize çokta önemli bir sorun değil olabilir söyleyin seni çok seviyorum biraz daha seninle vakit geçirebilirmiyim diye Benim eşim yatarken herzaman haber vermez çokta önemsemem kafama takacak çok sorunlarım varki
inşallah tek sorununuz bu olur

çok yoruluyordur belki,
Uykuya yenik düşüyordur
Mutlu olmanıza çok sevindim
Keşke benimde evliliğimde tek sorunum bu olsa....
Mutluluklar canım....

Cok tesekkur ediyorum evet her ne kadar sogudum ayrilmayi dusunuyorum desem de ona sanirim hala asigim ya da seviyorum karsilikli olmadigini hissedince bu hale donuyorama gereken ayriliksa bunu da yapicam EvelAllah, diliyorum sizin de sorunlariniz rahatca cozulebilir cinstendir de huzuru bulursunuz

evliliğin ilk zamanları da böle miydi peki?

hiç sanmıoum karı koca olan iki kişi birbirine sölemeli die düşünüoum

ya yatalım mı artık die sorulur yada
ben yorgunum artık yatim sana ii geceler denir.

bizde genelde ben hadi yatalım derim eşim tmm der.
yada bakarım bişi izlio ben yatim yorgunum derim peki bende gelioum birazdan der yine beraber yatarız.

sen eşine sölemelisin ben yokmuşum gibi gidip hemen yatma bi ii geceler de bana bi sor yatacak mıyım die şeylerle içindeki anlat bence!

Çok sağol başka sorunlarınızda var sanırım sırf bunun için boşanmayı düşünmezdin
seviyorsan aşıksın eşini öyle kolay bırakma çünkü bu zamanda aşk zor bulunuyor

çok yoruluyordur belki,
Uykuya yenik düşüyordur
Mutlu olmanıza çok sevindim
Keşke benimde evliliğimde tek sorunum bu olsa....
Mutluluklar canım....

O "bazen" kelimesi sonrasindaki cumleye ait yani bazen herseyyolunda gidiyor mutlu oluyoruz falan filan ya genelde mutsuzluk hakim size de mutluluklar diliyorum bolca

güzelim sen böyle yazınca aklıma ilk geleni söyleyeyim belkide eşin daha kızımızı uyutacak da yanıma gelecekte benim çok uykum var en iyisi yatayım diye düşünüyor olabilir ya da cinsel hayatınızda bir sorun var mı ona kafasını takmış olabilir hani sen yatarken bir istekte bulunursan yorgunluktan karşılık veremeyeceği için seni kırmamak için haber vermiyor olabilir farklı nedenler de olabilir kimse kimsenin içini bilemez bence de eşinle güzellikle konuş çünkü en azından sana iyi geceler diyebilir sen daha iy ne konuşacağını bilirsin tabi ki ama ben olsam canım bir sorun mu var neden benden kaçar gibi gizli gizli yatıyorsun sorun ne ise söyle ben anlayışla karşılarım bana haber vermeden yatman beni çok üzüyor senden anlayış bekliyorum falan de ama arkadaşım eğer ki, sen önceden yorgunluktan ona haber vermeden yatıyormuşsun ya onun intikamını da alıyor olabilir öyleyse de canım seni farkında olmadan kırmışım özür dilerim de bundan sonra mümkünse birlikte uyuyalım birbirimize iyi geceler dileyelim de umarım yardımcı olabilmişimdir:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…