Eşim haber vermeden uyumaya gidiyor

Çok sağol başka sorunlarınızda var sanırım sırf bunun için boşanmayı düşünmezdin
seviyorsan aşıksın eşini öyle kolay bırakma çünkü bu zamanda aşk zor bulunuyor

Tabiki var saklamya gerek gormuyorum diger konumda belirttim cunku vajinismustum tam atlatamadim rahat olamiyorum yani onu bu konuda da mutlu edemedim tam olark asil sorun bu, kendimi sucluyorum haliyle daha fazla da bunaltmak istemiyorum ha bi de ilgi kaymasi hissettim baska brine... doktoru iki gundur ariyorum randevu icin omuyor daha once de iptal ettiler, bisey var bunda diyorum nasipte yok herhalde

Son düzenleme:

Tesekkurler, evet sorun var o konuda, hem de bende, ustteki mesajima yazdim, ben asla oyle bisey yapmadim yapmamda habersiz yatma konusunda az cok anlamissinizdir hep yanimda olsa sanki bunalmam isterim

ben önceki konularınızı okumamıştım iyikide denk geldim yazınıza diyim
asıl sorun dediğiniz gibi vajimusmus olduğunuz için eşinize karşı kendinizi suçlu eksik hissetmeniz belkide onun sizin bu sebepten eskisi gibi sevmeyeceğini hatta bırakacağını düşünüyorsunuz
bu düşüncelerden uzaklaşmak için bence bir boşluktasınız ve başkasına ilgi duymaya başlamışsınız ben size dışarıdan bir göz olarak diyebilirimki asla diğer kişiyi düşünmeyin çünkü onu sevmiyorsunuz kendinizi kandırmayın
düşünerek aksine kendinize evliliğinize zararda verirsiniz atıyorum o kişiyle olsanız yine aynı duyguları bu sefer ona karşı hissedersiniz
sizin biren önce bir pskologa gidip bunu paylaşmanız ve temel sorununuzu çözmeni lazım aksi helde asıl sorunu çözmeden ona bağlı diğer sorunlarınızı çözemezsiniz

Eksik kelime kullandim sanirim ki yanlis anlasildi esimin var oyle bi durumu her ne kadar henuz kabul etmesede ama inanin ben de cidden bosluktayimeskisi gibi sevmek sevilmek istiyorum cunku ayrilirsam napicam bilmiyorum

bnm eşimde öyle yapıyordu ilk zamanlar sonra ben direkt söyledim ona, bazen uyguluyordu bazen uygulamıyordu
ben alışık değilim öle şeylere diyordu :)))
ama şimdi alıştı :)

Tesekkur ediyorum cevabiniz icin evet ilk zamanlar boyle degildi fikirlerinize aynen katiliyorum

ama buna ne takiliyorsun bu kadar..simdi kocani sen taniyorsun tabi daha onceleri sana ilgili davranip simdi ilgisini kesmisse sogudugunu dusunursun..kac yillik evlisin bilemiyorum ama ortalama 2 seneder sonra evliklikler rutine biner boyle davranislar normallesir.

yani sogukluksa benim esim buz gibidir mesafelidir hemde herkese karsi..bana degil ama bende onun gibi yapsam cok fazla dayanamazdik..simdi allahi var beni sevmiyor diyemem..belki benden fazla sever ama gosteris sekli herkezinki farklidir.

he birde su var bir erkek ancak sevdigi kadinin soyledikleri ile yola gelir..yoksa kalbinde ona karsi gercek sevgi yoksa tabi acimak disinda isterse prenses olsun ilgilenmez..

Tesekkur ediyorum cevabiniz icin evet ilk zamanlar boyle degildi fikirlerinize aynen katiliyorum

sonradan konunun içeriği değişmiş.
bu hastalığa bağlı olan bişi mi?
bunu en iyi sen bilirsin tabi yani eşin bu yüzden mi sessiz sedasız gidip yatıo :44:

3.5 yillik evliyim ne bileyim takiliyorum iste. Ben zaman zaman ayrilmayi teklif ettim cocuk yokken bile aklina getirme oyle seyler diyordu merak et me eger dusunursem oyle bisey soylerim diyodu ben de belki soylemezsin acirsin ortada birskmak falan istemezsin dedigim de hic de acimam demisti amane kadar guvenilirdi bilmiyorum

sonradan konunun içeriği değişmiş.
bu hastalığa bağlı olan bişi mi?
bunu en iyi sen bilirsin tabi yani eşin bu yüzden mi sessiz sedasız gidip yatıo :44:

Tam olarak bilmiyorum ben de ama herhalukarda haber vermesini isterdim ne bilyim belki ben yatiyorum diyince iliski isteyince benim istemeyecegimi falan dusunup o zaman ne gerek var oyleyse die mi basladi ki.. bu sorunun cevabi onda ama asil cevabi vermeyeektir gecistirecektir

neden asıl cevabı vermesin ki sen mantıklı bi şekilde birazda iyimser sorarsan ve onun cevaplarına göre tepkilerin değişmezse yavaş yavaş doğru cevaba ulaşabileceğini düşünüoum.
yada bunu konuşup korktuğun cevabı vermesinnden endişe ediosan.
yine sakin bi şekilde
gidip yattı dielim.
git yatağa otur hayatım nie yatıoum demiosun bende yatcaktım.
yada laf çarparak
sana ii geceler bitanem gibi şeylerle içindekileri aktarmalısın

biz ikimiz de salonda tv seyrederken uyuyakalırız. önceleri gece yarısı uyanıp beni bırakıp yatmaya giderdi. sabah ben kızardım niye beni götürmedin diye. uyandırmak istemedim derdi. ben de beni bırakma dedim artık beni de kaldırıyo birlikte gidiyoruz yatağa.

Ayyy canımmm benım kıyamam sana yaa o kadar çok sevıyorsun ki hep yanında olsun istlyorsun.

Bende kocamı yataga yanlız gönderemeyenlerdenim...
Adam tv yi şak diye kapatıyor yaa filmin en güzel yerinde

ilk günden beri böyle değilse sonradan bunu yapmaya başladıysa normal değil. ilişkinizde sorunlar başlamak üzere gibi görünüyor. belki senin sorununla ilgili olabilir. bu seni sevmediği anlamına gelmiyor elbette. ama kendi sorununu halletmeye çalışmalısın.
laf çarpmalar falan ters tepki yapabilir konu hassas. ona da suçlu hissettirme ve kendin de suçlu gibi davranmadan konuş eşinle. onu sevdiğini ve bu sorunu artık halletmek istediğini söyle ve birlikte bir doktora gitmeyi teklif et. ama lütfen acındırma kendini. erkeklerin en tahammül edemediği şeylerden biri bu inan.

Sevindim adiniza ne guzel sizi dinlemis..
Cunku daha once denedim cevabini bildigim seyleri inkar etti bugun bitti heresy soledim yuzune ne varsa
Ayyy canımmm benım kıyamam sana yaa o kadar çok sevıyorsun ki hep yanında olsun istlyorsun.

Bende kocamı yataga yanlız gönderemeyenlerdenim...
Adam tv yi şak diye kapatıyor yaa filmin en güzel yerinde
Ever oyle hep yanimda olsun istiyorum bide eve kapandiktsn sonra bebek vs daha cok ihtiyac duydum derdimi anlatablcegim paylasabilecegim...

Inanin cok azimliyimdir su son durum beni herseyden vazgecirmisti.. ama yine gitmeye kadar verdim ozet geceyim gunumu.. esim eve gelince yemek yedik ama ben com kotuydum dusunmekten kafaya takmaktan icim daraldi bunaliyodum carpintim oluyodu korktum bisey olacak die sofrayi bile toplamadan kizimi babasina birakarak acilen uyumak istedim sadce dusunmemek icin. Esim o halimi gorunce disari cikalim alirsin dedi demiyoki konusalim ben de su icimdeki sikinti icimden atmadan cikamiycam .. cidden ruh gibiydim derdim konusammakmis. Basladik konusmaya ornekler verdim sebep sordum bu habersiz yatmaya da gulerek he men gelirsiniz solersem dedi iyide solemeyince de geliyoruzz dedim ama yanlis anlamayin arada big kac kez oyle olmustur.. neymis biz gidene kadar 10 dk uyusa karmis.. gectim onu.. takildigim hazmedemedigim ciddi bi konu. Bi bayana ilgi duymasi, kabul etmiyo asla zorla soyletcen mi yoksa da aklima mi koymak istiyosun yok onunla ne isim olur bana gore degil cici bici ugrasamam kizlar guzel cidden his giyiniyo

Kiz guzel hos da giyiniyo bakimli falan faceden gordum adami ugrastiracak tipten anlayacaginiz yani cesaret edemez istesede yok o bana bakarmii size de bu laflardan boyle bisey cikmiyo mu face e yazdigigi sozu de en sonunda bilmiyorum niye oyle yaptim dedi ben anlayacagimi anlamis oldum neyse ben konustukca baya rahatladim umarim yine sarmaz... devam ediyoruz zaten sure tanimistik kendimize ona uyacagiz taviz tavizi verir de ona gore davranicam bi de acil is bakicam gerekeni yapicam biraz da o kiskansin ben de ona cok ihtiyac duymamis olurum bunaltmam boylelikle cinsel sorunumu kendim icin halletmeye caliscam onun icin degil markete bile cok ozenli gitcem gorsun dunya kac bucak bebegim var die duz ayakkabi giyiyordum kayip dusmeyim die, topuklulara geri donus... ya boyle pazarlikli da evlilik olmazki.. esime karsi savasamam ki.. hirs yapiyo insan ister istemez biraz boyle gecsin bakalim tavsiyelerinize acigim

benimkide tam tersi bende kızımı yatırayım odasına sen git yat derim yok bekler öyle beraber yatıralım kızımızı beklerim ben der hatta takılırım hayatım sen odada korkuyormusun niye bekliyosun git yat işte geliyorum derim ama ne mümkün bekler ben izinli olduğum günler gece geç saate kadar tv izlerim sen erken kalkacaksın yat derim olsun biliyosun ben,m uyku sorunum yok bende tv izlicem seninle der yapı meselesi canım bu önemseme yani ben üstünde durmazdım böyle yapsa..... ama ben gidip yatıcam eşimmmm küser bana ve kavga sebebi olur....tecrübeyle sabittir.......

bence tavsiyem karpuz kabugun aklina sokma..belki ilgi oylesine gecici birseydir..kizda ona yuz vercek degildir heralde evli barkli adama..kaldiki sen biraz ozen gostersen aslinda vazgecer.yap sacini makyajini tingir mingir gez al cocugunuda bak bi zaman sonra nasil soracak ne yapiyorsun sen diye...

bu problem bende de var.sürekli değilde arada bir aslında. önceden olunca ağlayasım geliyordu resmen şimdilerde benim bile yaptığım oldu.aslında kendim yapınca kendi kendime sen napıyorsun.sen onu alıştıramadında omu seni alıştırdı diyorum.bir iki kere yerimden kalkıp iyi geceler deyip yeniden yattığım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…