Çok sağol başka sorunlarınızda var sanırım sırf bunun için boşanmayı düşünmezdin
seviyorsan aşıksın eşini öyle kolay bırakma çünkü bu zamanda aşk zor bulunuyor
güzelim sen böyle yazınca aklıma ilk geleni söyleyeyim belkide eşin daha kızımızı uyutacak da yanıma gelecekte benim çok uykum var en iyisi yatayım diye düşünüyor olabilir ya da cinsel hayatınızda bir sorun var mı ona kafasını takmış olabilir hani sen yatarken bir istekte bulunursan yorgunluktan karşılık veremeyeceği için seni kırmamak için haber vermiyor olabilir farklı nedenler de olabilir kimse kimsenin içini bilemez bence de eşinle güzellikle konuş çünkü en azından sana iyi geceler diyebilir sen daha iy ne konuşacağını bilirsin tabi ki ama ben olsam canım bir sorun mu var neden benden kaçar gibi gizli gizli yatıyorsun sorun ne ise söyle ben anlayışla karşılarım bana haber vermeden yatman beni çok üzüyor senden anlayış bekliyorum falan de ama arkadaşım eğer ki, sen önceden yorgunluktan ona haber vermeden yatıyormuşsun ya onun intikamını da alıyor olabilir öyleyse de canım seni farkında olmadan kırmışım özür dilerim de bundan sonra mümkünse birlikte uyuyalım birbirimize iyi geceler dileyelim de umarım yardımcı olabilmişimdir:44:
Tabiki var saklamya gerek gormuyorum diger konumda belirttim cunku vajinismustum tam atlatamadim rahat olamiyorum yani onu bu konuda da mutlu edemedim tam olark asil sorun bu, kendimi sucluyorum haliyle daha fazla da bunaltmak istemiyorum ha bi de ilgi kaymasi hissettim baska brine... doktoru iki gundur ariyorum randevu icon omuyor daha once de iptal ettiler, bisey var bunda diyorum nasipte yok herhalde
ben önceki konularınızı okumamıştım iyikide denk geldim yazınıza diyim
asıl sorun dediğiniz gibi vajimusmus olduğunuz için eşinize karşı kendinizi suçlu eksik hissetmeniz belkide onun sizin bu sebepten eskisi gibi sevmeyeceğini hatta bırakacağını düşünüyorsunuz
bu düşüncelerden uzaklaşmak için bence bir boşluktasınız ve başkasına ilgi duymaya başlamışsınız ben size dışarıdan bir göz olarak diyebilirimki asla diğer kişiyi düşünmeyin çünkü onu sevmiyorsunuz kendinizi kandırmayın
düşünerek aksine kendinize evliliğinize zararda verirsiniz atıyorum o kişiyle olsanız yine aynı duyguları bu sefer ona karşı hissedersiniz
sizin biren önce bir pskologa gidip bunu paylaşmanız ve temel sorununuzu çözmeni lazım aksi helde asıl sorunu çözmeden ona bağlı diğer sorunlarınızı çözemezsiniz
evliliğin ilk zamanları da böle miydi peki?
hiç sanmıoum karı koca olan iki kişi birbirine sölemeli die düşünüoum
ya yatalım mı artık die sorulur yada
ben yorgunum artık yatim sana ii geceler denir.
bizde genelde ben hadi yatalım derim eşim tmm der.
yada bakarım bişi izlio ben yatim yorgunum derim peki bende gelioum birazdan der yine beraber yatarız.
sen eşine sölemelisin ben yokmuşum gibi gidip hemen yatma bi ii geceler de bana bi sor yatacak mıyım die şeylerle içindeki anlat bence!
Tesekkur ediyorum cevabiniz icin evet ilk zamanlar boyle degildi fikirlerinize aynen katiliyorum
ama buna ne takiliyorsun bu kadar..simdi kocani sen taniyorsun tabi daha onceleri sana ilgili davranip simdi ilgisini kesmisse sogudugunu dusunursun..kac yillik evlisin bilemiyorum ama ortalama 2 seneder sonra evliklikler rutine biner boyle davranislar normallesir.
yani sogukluksa benim esim buz gibidir mesafelidir hemde herkese karsi..bana degil ama bende onun gibi yapsam cok fazla dayanamazdik..simdi allahi var beni sevmiyor diyemem..belki benden fazla sever ama gosteris sekli herkezinki farklidir.
he birde su var bir erkek ancak sevdigi kadinin soyledikleri ile yola gelir..yoksa kalbinde ona karsi gercek sevgi yoksa tabi acimak disinda isterse prenses olsun ilgilenmez..
sonradan konunun içeriği değişmiş.
bu hastalığa bağlı olan bişi mi?
bunu en iyi sen bilirsin tabi yani eşin bu yüzden mi sessiz sedasız gidip yatıo :44:
Tam olarak bilmiyorum ben de ama herhalukarda haber vermesini isterdim ne bilyim belki ben yatiyorum diyince iliski isteyince benim istemeyecegimi falan dusunup o zaman ne gerek var oyleyse die mi basladi ki.. bu sorunun cevabi onda ama asil cevabi vermeyeektir gecistirecektir
Sevindim adiniza ne guzel sizi dinlemis..biz ikimiz de salonda tv seyrederken uyuyakalırız. önceleri gece yarısı uyanıp beni bırakıp yatmaya giderdi. sabah ben kızardım niye beni götürmedin diye. uyandırmak istemedim derdi. ben de beni bırakma dedim artık beni de kaldırıyo birlikte gidiyoruz yatağa.
Cunku daha once denedim cevabini bildigim seyleri inkar etti bugun bitti heresy soledim yuzune ne varsaneden asıl cevabı vermesin ki sen mantıklı bi şekilde birazda iyimser sorarsan ve onun cevaplarına göre tepkilerin değişmezse yavaş yavaş doğru cevaba ulaşabileceğini düşünüoum.
yada bunu konuşup korktuğun cevabı vermesinnden endişe ediosan.
yine sakin bi şekilde
gidip yattı dielim.
git yatağa otur hayatım nie yatıoum demiosun bende yatcaktım.
yada laf çarparak
sana ii geceler bitanem gibi şeylerle içindekileri aktarmalısın
Ever oyle hep yanimda olsun istiyorum bide eve kapandiktsn sonra bebek vs daha cok ihtiyac duydum derdimi anlatablcegim paylasabilecegim...Ayyy canımmm benım kıyamam sana yaa o kadar çok sevıyorsun ki hep yanında olsun istlyorsun.
Bende kocamı yataga yanlız gönderemeyenlerdenim...
Adam tv yi şak diye kapatıyor yaa filmin en güzel yerinde
ilk günden beri böyle değilse sonradan bunu yapmaya başladıysa normal değil. ilişkinizde sorunlar başlamak üzere gibi görünüyor. belki senin sorununla ilgili olabilir. bu seni sevmediği anlamına gelmiyor elbette. ama kendi sorununu halletmeye çalışmalısın.
laf çarpmalar falan ters tepki yapabilir konu hassas. ona da suçlu hissettirme ve kendin de suçlu gibi davranmadan konuş eşinle. onu sevdiğini ve bu sorunu artık halletmek istediğini söyle ve birlikte bir doktora gitmeyi teklif et. ama lütfen acındırma kendini. erkeklerin en tahammül edemediği şeylerden biri bu inan.
Kiz guzel hos da giyiniyo bakimli falan faceden gordum adami ugrastiracak tipten anlayacaginiz yani cesaret edemez istesede yok o bana bakarmii size de bu laflardan boyle bisey cikmiyo mu face e yazdigigi sozu de en sonunda bilmiyorum niye oyle yaptim dedi ben anlayacagimi anlamis oldum neyse ben konustukca baya rahatladim umarim yine sarmaz... devam ediyoruz zaten sure tanimistik kendimize ona uyacagiz taviz tavizi verir de ona gore davranicam bi de acil is bakicam gerekeni yapicam biraz da o kiskansin ben de ona cok ihtiyac duymamis olurum bunaltmam boylelikle cinsel sorunumu kendim icin halletmeye caliscam onun icin degil markete bile cok ozenli gitcem gorsun dunya kac bucak bebegim var die duz ayakkabi giyiyordum kayip dusmeyim die, topuklulara geri donus... ya boyle pazarlikli da evlilik olmazki.. esime karsi savasamam ki.. hirs yapiyo insan ister istemez biraz boyle gecsin bakalim tavsiyelerinize acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?