üzülmüşsünüz,kırılmış,içinizde yara açmış..ama bu problem tartışmalar ve konuşmalar sonunda halolmuş.şükür ki başka problem yaşamamışsınızki tek kötü olay olarakaklında sadece bu kalmış.bak ne güzel hatasını anlamış,bir daha yapmamış..artık unutun ve güzel günlere odaklanın.içinizde ısıtıp ısıtıp bu olayı yaşamayın,size yazık değil mi kendinizi yıpratıyorsunuz..
sımdı durumlar nasıl
olmazmi memelektımde dugunu yaptık yola cıktık dugunden sonra gunduz bi yerde mangal yapalım dediler benim bu mekdanıls kocişim beni orda tek bıraktı kuzenleri ile sigara keyfi yapmaya gitti ben orda uzgun uzgun dururken adam kyıf yaptı birde bana el sallıyorlar sende gel diye gidermiyım gormemezlikten geldim yine dugun gunu salona gıtcez dayısı sen baska yere gezmeye git bekle bekle yok biz en iysi salona gidelm dedim eniştesi hç tanımadıgım insan bana sen sus dedi eşimde gözunu 2 metre acarak bana baktı eniştesine laf soyleyecegine bu gunu unutma asla dedim. yine ve yine eşimin sevmediğim kuzenini evime getirip yemek yedirmesi sigara keyıfleri ustune pilesteşın oynamaları yokmu beni hep deli etmişdir unutmuyorum her fırsatta yuzune vurcam onun hakkımı helal etmiyorum o yonden cok uzuluyorum aklıma geldikce aptalmişim diyorum ama yasanan yasanmıs oluyo
10 yıldır başka dert olmadı demek ki,tebrik ederim sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?