Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Sizi neden kekliyim ? Bu cinsellik konusu değil, bir şey değil.Lütfen ön yargılı olmayın.

Herkes birşeyler yazmış sormuş sen koşa koşa bana cevap veriyorsun, inandırıcı değil, eğlenmelik, dalga gecmelik konu acmissin basbaya

Bir de pişkin pişkin seninle de geliriz diyor. Bende adam yemek seçiyor, diye sırf onun istediği şeyleri yapmaya çalışıyorum.Arkadaşlar da söylemişti, boşuna yapmışım.Hak etmiyor. Teşekkür ederim.

Seni hatirladim canim,hatta esinin damak tadindan dogu anadolu ic anadolu ve guneydoguanadolulu olmadığını anlamıştım egeli mi demistim karadenizliydi dimi :)
Hahahhahahahaha ister istemez suan gülüyorum yaptigi cok sinir bozucu birsey sen onun icin ugrasiyordun yemek konusunda bak ben hic ugrasmiyorum kimse acından ölmüyor çünkü. Bir daha esin icin bir sure bisey yapma bence geldiginde de burnundan getir.seninle de gideriz mi diyor bir de pervasizca ? Ay saka gibi gercekten

Yok artık. Eşim Taylant'a iş seyahatine gidecek işi yani önemliler bile 3 ay önceden söylemeye başladı. Kıvrım kıvrım da kıvrım ben iş olmasına rağmen haberim varken normal karşılamıyorum sen nasıl sakin kalıyorsun. Ayakta uyumuş resmen

Yok artık. Eşim Taylant'a iş seyahatine gidecek işi yani önemliler bile 3 ay önceden söylemeye başladı. Kıvrım kıvrım da kıvrım ben iş olmasına rağmen haberim varken normal karşılamıyorum sen nasıl sakin kalıyorsun. Ayakta uyumuş resmen
Tayland
Böyle davranırsanız sizinki de yakında gizli yapmaya başlar zaten :deli:

Back
X