Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Tardis'le gidip geldiyse inanılır da, şuan ki ulaşım olanaklarıyla bana da pek mümkün gelmedi bu iş.

Haa gerçekse de, sen de haber vermeden yarın başka bir ülkeye git konu sahibi. Mesela Pisa Kulesi'nin altından fotoğraf filan atar, "Bir dahaki sefere seninle de geliriz," dersin.

vide pasaport işlemleri bir ayı bulabilir
nasıl biranda oldu anlamadım
neyse sen de bir yurt dışı turuna katıl bence :duduk:

ben kasım da İstanbul'a gitcem biletimi şimdiden aldım adam bir anda rio'ya gidiyo akıl alır gibi değil daha bunu pasaportu vizesi var hazırlanması var var da var.
konu fake olabilir gerçek bile olsa boşanmayı düşünmüyorum diyo tam bi boşanma sebebi kusura bakmayın ama eşiniz sizi salak yerine koymuş ve daha da koyar
yarın birgün bakkala gidiyorum diye avustralya'ya gider mazallah :KK45::KK45::KK48:

:oha:

Bende kocam benden izin alarak, bensiz arkadaşlarıyla günübirlik şehir dışına gezmeye gitti diye küsüyordum. Gelsin de barışayım. Ne dertler var Allahım sen büyüksün.

Ben olsam napardım hiç bilmiyorum. Ama bu işler bir anda olmaz. Bunun pasaportu var, parasını ayarlaması var, planı var, nerde kalacağız ne yapacağız şeklinde anlaşması var. Uçak bileti alması etmesi... Onlar bunu haftalardır ayarlıyorlar. Belki aylardır. Çok ayıp etmiş. Affedemezdim ben herhalde.

İkisi farklı şeylermi kine? :KK64:

Merhaba KK sakinleri,

Biliyorum,biraz ilginç geliyor ama ciddi ciddi yapmış bunu. Daha önce eşimin yemek seçmesi sorunu için konu açmıştım. Şimdi ki olay biraz daha garip,her hafta halı saha maçına giderdi eşim.Bu sefer halı saha maçına gideceğim arkadaşlarda kalıp oradan işe giderim dedi.Yalvar yakar ikna etti beni.Bende tamam dedim, nereden bileyim adamın Brezilya'ya gideceğini. İşten izin almış sanırım, tamda bilmiyorum.Arkadaşı instagrama hikaye atınca gördüm baktım benim ki de orada. Whatsap'tan yazdım, bir anda oldu,özür dilerim,seninle de gideriz,gelince kendimi affettireceğim demeye. Boşlanmayı düşünmüyorum da açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.
Boşama tabiki şimdi
Daha Ukrayna var Moskova var oralarada gitsin sonra kapı komşularına başlar iyice onurunuz kırılır o zaman boşarsınız. Biraz ezilin özgüveninizi kaybedin kişiliğinizden tavizler verin yokolun sonra boşanmayı düşünürsünüz daha erken

Back
X