- 5 Temmuz 2018
- 81
- 91
- 88
- 29
- Konu Sahibi merhabamillet
İstemsizce komik geldi konu ve pek inanmadım bende sevgilimi görüntülü arayayım malum uzak şehirlerdeyiz belki dünya turu yapıyordur bensiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brezilya'ya vize yok, ayrıca ne shengeni? Brezilya ne zaman shengen bölgesi oldu?Şirket varsa bilemem, bizde yok. Sürekli girip çıksak da her sefer için vize almak zorundayız.
Yok onlar baska bir arkadasin esi Barcelonaya maca gitti bi anda karar verip demis ona diyorlar.Brezilya'ya vize yok, ayrıca ne shengeni? Brezilya ne zaman shengen bölgesi oldu?
İyi de önceden başvurmuştur planı önceden yapmıştır kadına bişey söylememiş.vide pasaport işlemleri bir ayı bulabilir
nasıl biranda oldu anlamadım
neyse sen de bir yurt dışı turuna katıl bence![]()
Ha tamam. Kafam karıştı benim de.Yok onlar baska bir arkadasin esi Barcelonaya maca gitti bi anda karar verip demis ona diyorlar.
Ben onu konu sahibine yazmadım. Barcelona için başka bir üyenin mesajına cevaben yazdım.. Barcelona Shengen bölgesinde..Brezilya'ya vize yok, ayrıca ne shengeni? Brezilya ne zaman shengen bölgesi oldu?
Anladım. Teşekkürler.Ben onu konu sahibine yazmadım. Barcelona için başka bir üyenin mesajına cevaben yazdım.. Barcelona Shengen bölgesinde..
Bende kocam benden izin alarak, bensiz arkadaşlarıyla günübirlik şehir dışına gezmeye gitti diye küsüyordum. Gelsin de barışayım. Ne dertler var Allahım sen büyüksün.
Ben olsam napardım hiç bilmiyorum. Ama bu işler bir anda olmaz. Bunun pasaportu var, parasını ayarlaması var, planı var, nerde kalacağız ne yapacağız şeklinde anlaşması var. Uçak bileti alması etmesi... Onlar bunu haftalardır ayarlıyorlar. Belki aylardır. Çok ayıp etmiş. Affedemezdim ben herhalde.
Boşama tabiki şimdiMerhaba KK sakinleri,
Biliyorum,biraz ilginç geliyor ama ciddi ciddi yapmış bunu. Daha önce eşimin yemek seçmesi sorunu için konu açmıştım. Şimdi ki olay biraz daha garip,her hafta halı saha maçına giderdi eşim.Bu sefer halı saha maçına gideceğim arkadaşlarda kalıp oradan işe giderim dedi.Yalvar yakar ikna etti beni.Bende tamam dedim, nereden bileyim adamın Brezilya'ya gideceğini. İşten izin almış sanırım, tamda bilmiyorum.Arkadaşı instagrama hikaye atınca gördüm baktım benim ki de orada. Whatsap'tan yazdım, bir anda oldu,özür dilerim,seninle de gideriz,gelince kendimi affettireceğim demeye. Boşlanmayı düşünmüyorum da açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.