amin cnm cok saol insallahHepimizin duasi insallah bebegin hayirlisiyla sagligiyla gunes gibi dogar uzerinize.
üzüldüm cnm zor gercekten yasamayan anlamaz tabi,sanslısın ki eşin iyi nazar degmesin cnm. burda bosan diyen cok ama bende çok yönlü düşünmek durumundayım bencil davranamam ama sürekli böyle dayanılmaz olursa hayat ozman bosanmak tek care gibi görünüyor.eşimi cok seviyordum ama içim öyle sogudu ki şasıyorum kendime dememkki çizmeyi tasırdı iyice.yuzunu göresim yokbak işte benden daha şanslı olduğun bir şey var baban :) ne güzel bahsediyorsun ondan benim annemle babam ben küçükken boşandılar ve babam benimle hiç ilgilenmedi son 10 yıldır sesini bile duymuyorum babasız büyümenin ne demek olduğunu iyi bilirim o yüzden boşanmak için biraz daha düşün duygu sömürüsü yapmak istemem ama cidden biraz sabır ve dua inan herşey yoluna giricek :)
sakın taviz verme.üzüldüm cnm zor gercekten yasamayan anlamaz tabi,sanslısın ki eşin iyi nazar degmesin cnm. burda bosan diyen cok ama bende çok yönlü düşünmek durumundayım bencil davranamam ama sürekli böyle dayanılmaz olursa hayat ozman bosanmak tek care gibi görünüyor.eşimi cok seviyordum ama içim öyle sogudu ki şasıyorum kendime dememkki çizmeyi tasırdı iyice.yuzunu göresim yok
10 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım ve 54 günlük bir kızım daha var mesleğim de var ama yapmıyorum suan.konusmak kolay demişsiniz ben konuşmuyorum başıma böyle bişey gelse naparim diyorum. Emekten en çok ben anlarim cnm.esimle 15 yaşından beri beraberiz ve suan 32 yasindayim.Fakat sevgi ve saygimiz bitse bana böyle bir laf söylese ve bana beni ezik görüp sevmediğini hissetirse 10 çocuk olsa boşanirim Bunu belirttim ben.once saygı ve eşime de hep derim bana kendimi değersiz hissettirdiğin gün giderim diye.bilmiyoırum evlimisin ve bir cocugunuz var mı.beni bilgilendiirirseniz sevinirim.bebeği cok istiyordu fakat beni sonrasında hayak kırıklıgına ugrattıgı dogru.zaten bu davranıslara davam ederse bosanma kaçınılmaz.tabi bakarım çocuguma bu konuda kendime güvenim var allaha sükür.ama haresey maddiyat değil bebeğimi düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.bu nedenle durumumuzu degerlendirme aşamasındayım.emek verdiğin bir evliliği ortada birde bebek varsa bitirmek o kadar kolay değil ama l konusması gercekten kolay
bende ilk hakaretinde senin gibi kararlı davransaydım bunları yasamak durumunda kalmazdım kendimide sucluyorum aslında.ama bu kadar bayagılasacağını düşenemedim.bişeyleri görömzden geldikçe karşı daki senden daha ileriye gitmek için cesaret alıyor malesef bu da kulagıma kupe oldu tecrube işte ..acı bi tecrübe..bilmiyorum tekrar içim ısınır mı düzelir mi hersey..bebeğim sagsaglim dogarsa kucağına aldıgında sevdiğinde hep bugünler aklıma gelir.unurması imkansızsakın taviz verme.
ben de bir salak kelimesi yüzünden boşanma aşamasına geldim.
eşimin oyle gozu korktu ki salak değil sal bile diyemez artık.
hafife alma.
yeterince pişman olursa affedersin, lakin için soğumuş bile olsa tekrar ısınır. umutsuzluğa kapılma.
umarım eşin çocuğuna çok iyi bir baba olur.
çocuğuna baktığı her zaman bu soylediğinden utanır.
sanslıymıssınız ozman ve benim yasadıklarımı yasayıp böyle bir karar sürecine girmemişsiniz..bende sizin gibi düşünüyordum ve basıma gelince işin içinden bu kadar kolay çıkılmadıgını gördüm.10 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım ve 54 günlük bir kızım daha var mesleğim de var ama yapmıyorum suan.konusmak kolay demişsiniz ben konuşmuyorum başıma böyle bişey gelse naparim diyorum. Emekten en çok ben anlarim cnm.esimle 15 yaşından beri beraberiz ve suan 32 yasindayim.Fakat sevgi ve saygimiz bitse bana böyle bir laf söylese ve bana beni ezik görüp sevmediğini hissetirse 10 çocuk olsa boşanirim Bunu belirttim ben.once saygı ve eşime de hep derim bana kendimi değersiz hissettirdiğin gün giderim diye.
Hakkinizda hayirlisi olsunsanslıymıssınız ozman ve benim yasadıklarımı yasayıp böyle bir karar sürecine girmemişsiniz..bende sizin gibi düşünüyordum ve basıma gelince işin içinden bu kadar kolay çıkılmadıgını gördüm.
Bu arada meslegimiz ayniymissaolun.insallah amin..
Amin. inşallah sende huzura kavusursun en kisa zamandaa öylemi memnun oldum cnm..allah her daim iyi geçimler versin.
suan benim için önemli olan bebeğim bir sağlıklı oldugunu ögrensem dunyalar benim olucak.eşime çok kırgınım hemde çok zaten bu yasattıklarının üstünü kolayca kapatmaya niyetim yok pişman oldugunu içten hissediyim ozman iletişim kurucamHic bir kadinin hele de hamile kadinin bunlari yasamasini istemem, duymasini istemem ve gereken tepkiyi de gostermesini isterim, alttan almayin yalvartin.
Ama bu isin cozumu bosanmak filan degil, davulun sesi coguna uzaktan hos geliyor malesef, he basina gelse 10 cocukla da bosanir belki ama belki iste. Bir yasamak lazim once.
Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
4 yıllık evliyiz cnmKac yillik evlisiniz?
gemi mühendisi calıştıgı şirket yurtdışına gönderiyo maaşı iyi başka bir yerde çalışssa bu kadar iyi bir maası olmaz ev aldık birde ailesinin arsa parasını ödüyor borcumuz var cnm 4 ay yurtdısında 3 ay yanımda oluyo genelikle bir kaç yıldaha böyle davem edicek gibi görünüyor tabi biz evli kalabilirsek..Esin neden yurtdisinda sen hamileyken? Ne is yapiyor? Ne kadar kalacak yurtdisinda?
Bunu siz bilemezsiniz beni karakterimi bilmiyorsunuz alttan laf dokundurmanin bir anlamı yok.ben böyleyim evet kestirip atarım çünkü ben cekemem. Siz yapamiyorsunuz diye niye başkalarıni da yapamaz zannediyorsunuz ki.herkes sizinle aynı olamazHic bir kadinin hele de hamile kadinin bunlari yasamasini istemem, duymasini istemem ve gereken tepkiyi de gostermesini isterim, alttan almayin yalvartin.
Ama bu isin cozumu bosanmak filan degil, davulun sesi coguna uzaktan hos geliyor malesef, he basina gelse 10 cocukla da bosanir belki ama belki iste. Bir yasamak lazim once.
ayrıca şunu belirtmek isterim ben sadece bu laf için bosansin demedim.eger hep böyleyse sevmiyor ve değer vermiyorsa çocuğuna da böyle yapicaksa bosansin dedim.tek bir kelime ile değil genel davranısiyla degerlendirsin.sinirlide olabilir ogun eşi...Hic bir kadinin hele de hamile kadinin bunlari yasamasini istemem, duymasini istemem ve gereken tepkiyi de gostermesini isterim, alttan almayin yalvartin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?