esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

bazen kufur etmek serbest olmalı forumda...
sen şuan kocandan çok bebeğinin ve kendi sağlığın için endişelenmelisin.
bırak ne hali varsa görsün..

urumhamatahayiliçinst: 40091565 .!.:
İngilizce işletme okumak için de hani aşırı zeki falan olmak gerekmiyor. Sosyal statü, eğitim durumu vs özellikle belirten insanlar batıyor bana. Ben de yapcam bundan sonra. Neyse...
Tamam cnm saol yorumun için

bazen kufur etmek serbest olmalı fosen şuan kocandan çok bebeğinin ve kendi sağlığın için endişelenmelisin.
bırak ne hali varsa görsün..
Evt cnm zaten dertliyim bunlari duyunca busbutun yikildim bi yandanda bebegimide istemeden uzuyorum diye suçluluk duyuyorum

Akıl farklı şey zeka farklı şeydir.. mesela size hakaret eden eşiniz de muhtemelen zeki ama karısıyla nasıl konuşmasını bilemeyecek kadar akılsız.. bundan sonra bebek konusunu hiç açmayın, hiç bir bilgi vermeyin ve o yokmuş gibi davranın.. sorarsa "senin ondan bir beklentin yok, doğal olarak da merak edecek bir şey yok.. bilgi istiyorsan gel, doktora sor ve öğren" deyin..

ha size ettiği hakareti de burnundan fitil fitil getirin.. gerekirse haftalarca konuşmayın kalsın öyle..

Canım öncelikle inşallah bebeğinin sağlığı düzelir çok üzüldüm sakın stress olma , evet kocanın yaptığı o kadar büyük bir öküzlük ki en ağır küfürleri edesim var amaaaa şuan senin kesinlikle stres olmaman lazım bebeğinin sağlığı için güçlü olman hiç olmadığı kadar kendine iyi bakman laxım bak kritik bir 3 hafta var önünde bol bol dinlen yemeğini düzenli ye aldığın vitaminler falan varsa onları ihmal etme , o kocanın sana ettiği hakaretin ekran görüntüsünü al ve bir scandisk e falan at.. Arşivle tüm bu tarz hakaretlerini eğer ilerdede böyle şuursuzca hareket ederse delillerinle çatır çatır tazminat alırsın ama lütfen şuan bu 3 hafta sakin ol ve sadece bebişine konstre ol.. Tekrar çok geçmiş olsun .. Bu arada bayanlar arkadaşımız sadece bende eşim kadar eğitimliyim beni aşşağalıyamaz diye bize açıklama yapmak için eğitim durumunu yazmış lütfen bu lafını yanlış anlayıp üstüne gitmeyin zaten bebeğinin durumu belli dahada stress yapmayın bu anneyi

Benim için boşanma sebebi, böyle bi vicdansızlık olmaz, sebep ne olursa olsun bir baba evladına bunu demez yazıklar olsun bi cacık olmaz bu adamdan

Evliliğiğini gözden gecirmelisin, söylenecek laflar değil çünkü

Cnm o kadar iyi anlamissin ki beni saol.haklisin bende böyle davranmayi düşünüyorum ayrica gelince senden kurtulcam dedi bnde git derhal ac davani ikimzde kurtulalim saygi bitmiş zaten dedim.o mongol dedigin yavrumunda yuzunu gormeye ceksin dedim

Benim için boşanma sebebi, böyle bi vicdansızlık olmaz, sebep ne olursa olsun bir baba evladına bunu demez yazıklar olsun bi cacık olmaz bu adamdan
Biliyomusunuz bebegimde ozurluluk olsa bile kiyamiyorum aldırmaya ama cok aci çekiyorlar mis 3 yaşına kadar zor iyasiyormus bazilari bunlari okuyorum gunlerdir biliyor nekadar uzuldugumu ve ordan vuruyor beni

yazmayacaktım ama bir önceki mesajınızda boşanmadan bahsetmişsiniz yazayım: bence bu adam sizi sevmiyor

çok sinirli bir insanımdır ağzımdan çıkanı kulağım duymaz çoğu zaman, hatta öyle ki soruşturmalık olduğum bir konuda ifadem alınacaktı görgü şahidi arkadaşı arayıp sormuştum kavga esnasında neler dedim ben hatırlamıyorum diye...
bu kadar öfkeli olmama rağmen eşim beni ne kadar sinirlendirirse sinirlendirsin ona bu tarz bir hakaret edemem aklıma gelmez çünkü, öfkesini bastırabilenler aklına geleni söyleme konusunda kendisini kontrol ederler. eşiniz de benim gibi kendini tutamayanlardan ama fark şu: böyle şeyleri rahatça düşünebiliyor. üzgünüm ama bebek olduktan sonra o kadar tahammüle ihtiyaç oluyor ki bu adamın o zor süreçte size destek olacağını hiç sanmıyorum

Cnm o kadar uzgunumki bebwgime zarar veriyorum istemeden elimde degil hormonlarda tepemde zaten.gulmek cok uzak bu gunlerde bebegime sarkilar soykemem gerekirken Ağlıyorum duyarlarmis herseyi bu haftalar. Yaşadıklarım ağır zaten plesantam da asagida kanamaları m oldu bir hafta oncesine kadar surekli yattım doktor istirahat verdi.rahimde polip te vardi gecti cok sukur yavas yavaş yukari cikiyomus plesanta aldigim tek iyi haber bu

Bu ara eşinizi biraz sıkmışsınız gibi geldi. Birde sağlık sorunu sebebiyle daha da ilgi beklemişsiniz, ne dese yeterli olmayacagı bi durum aslında. Çok büyütülecek bi konu değil gibi geldi bana

Biliyomusunuz bebegimde ozurluluk olsa bile kiyamiyorum aldırmaya ama cok aci çekiyorlar mis 3 yaşına kadar zor iyasiyormus bazilari bunlari okuyorum gunlerdir biliyor nekadar uzuldugumu ve ordan vuruyor beni

bunu vurulacak bişey olarak görmesi vicdansızlık zaten ve ben bi erkekte önce merhamet ararım o yüzden boşanma sebebi dedim acıma duygusu olacak bi erkekte o oldu mu temizlik olur sana yardımda eder hamile olursun yeri gelir yemek yapar vs vs

[QUOTE="carmenares, post:yerle bir oldu2063, member: 377801evlendiğiktım ama bir önceki mesajınızda boşinanıyorum beahsetmişsiniz yazayım:buraku adam sizi sevmiyor

çok sinirli bir insanımdır ağzımdan çıkanı kulağım duymaz çoğu zaman, hatta öyle ki soruşturmalık olduğum bir konuda ifadem alınacaktı görgü şahidi arkadaşı arayıp sormuştum kavga esnasında neler dedim ben hatırlamıyorum diye...
bu kadar öfkeli olmama rağmen eşim beni ne kadar sinirlendirirse sinirlendirsin ona bu tarz bir hakaret edemem aklıma gelmez çünkü, öfkesini bastırabilenler aklına geleni söyleme konusunda kendisini kontrol ederler. eşiniz de benim gibi kendini tutamayanlardan ama fark şu: böyle şeyleri rahatça düşünebiliyor. üzgünüm ama bebek olduktan sonra o kadar tahammüle ihtiyaç oluyor ki bu adamın o zor süreçte size destek olacağını hiç sanmıyorum [/QUOTE]
Cok haklısın cnm guvenim yerle bir oldu i kadar pismanimki evlendigime okadar yanlis tanimisimki bende inaniyorum sevilmedigime.sevilmeyi bırak ben bu sozu dusmanima bile soyleyemem birak hayat arkadaşıma bunu yspiyim imkansiz

Ksr bakmayin biran yanlis anlasildi, yazi ile kendini anlatmak bazen yanlis anlasilmalara sebebiyet veriyor..sinirle agizdan cikmis ama kotu laf etmis, eminim icten gelerek etmemistir..pisman olacaktir dava mava akliniza getirmeyin o tarz seyleri suan icin...

Bu ara eşinizi biraz sıkmışsınız gibi geldi. Birde sağlık sorunu sebebiyle daha da ilgi beklemişsiniz, ne dese yeterli olmayacagı bi durum aslında. Çok büyütülecek bi konu değil gibi geldi bana
Gunde yarim saat anca konusuyoruz.insan o kadar uzaktan nekadar bogulabilir sorun iletisimimizin yeterince olmaması zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…