esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

mongolda ne yaa..kesin iyi bir kelime değil..ama sizi de bebeğinizide istemediği belli..

[QUOThh40092699, member: 616377"]Aynen size katılıyorum. Kadın ben çok zekiyim işletme okudum hem de ingilizce tarzında demiyo ki. Cahil değilim, bana hakaret ettiği gibi değilim demek istiyo. Bizimkiler cımbızla çekmişler yine[/QUOTE]
Saol arkaDasim hislerime tercuman oldun

hiç bi kadın mutsuz olayım diye evlilik yapmaz.tam tersine bu adam beni korusun kollasın sevsin aile olalım diye yapar.
hiç bi bebek de bunları hak etmez.
hele daha dünyaya gelmemişken.ne demek babası ona mongol desin umudum yok zekasız olcak desin.
etrafına bakmıyo mu acaba bu adam.
önceden teknoloji yokmuş bebekler engelli doğuyomuş.anne babalar sokağa mı atmışlar çocuklarını.benim bi tanıdığım var kadın 65 yaşında kızı 40larda.kızı engelli.ama kadın hala ilk doğduğu günkü gibi bakıyo gözünün içine.hiç ayırmıyo yanında ramazanda camiye teravih namazı kılmaya bile getiriyo yanında.babası da aynı şekilde.nereye gitseler ellerinde her an isteyebileceği cips şeker yastığı ayısı gibi şeyleri taşıyolar.bi bütün olmuş o poşetler onlarla.o yaştaki insanlar da normal bi bebek beklemişlerdir heralde.ama allah verdi diye de dışlamamışlar.
senin eşinin böyle davranmasının altında başka bir neden vardır bence.
bebek içinse engelli olduğu zaman doktor bebeğin dünyaya gelmesini tercihe mi bırakıyo yoksa aldırmayı mı tavsiye ediyo hiç bilmiyorum.canın olmuş bişeyi ellerinle aldırmak nasıldır, bebeğim de olmadığı için o hissi bilmiyorum.
kısacası hamile bi kadın olarak bunu hak etmediğini düşünüyorum.allah eşine vicdan versin.

mongolda ne yaa..kesin iyi bir kelime değil..ama sizi de bebeğinizide istemediği belli..
Bebeklerde zeka ve fiziksel gerilik.cnm 3 yil ugrastik olsun diye duydugunda sevincten deliye dondu ama sonra alıştı bu fikre belkide zor geldi bebegin sakat olabilcegi dusuncesi

Adam hamile bir kadına hakaret etmiş ama hala "Şaka yapmıştır" diyen var. Ne zamandan beri mongol bir şaka ifadesi sayılıyor? Sanırım bunu normal karşılayanlar daha beterlerini duydu ki bu kelime onları şaşırtmadı...

Cnm gozum yasardi yazdiklarina okuyunca.allah inkarin mekanı ni cennet etsin ne vicdanli ana baba imiş.cnm henuz ortsda tehsid yok doktor kötümser degildi oladi bi ihtimalden bahsetti ama oda kryfimi kaçırdı mesele Özürlülük olunca zor.internetten arastirma yaptim doktorlar aldirmayi öneriyor lar ama dogmasini istersen karisamiyorkar sma bebekler aci cekiyor yutma refleksleri bile olmuyor mus cok zor dusunmesi bile yoksa kendimi hic düşünmüyorum inanin allahin verdigi can nasil alinir allahim yasatma diye dua ediyorum benim ve bebegim icin dua edin neolur

ya arkadaş bu erkekler bukadar ..... olmak zorunda mı , hamılelık pıskolojısı dıye bırsey var bunun yanısıra bebekte sıkıntı olabılır kızın pıskolojısı dıbe vurmuş .. kocası ılgısız ustune bırde tavuırlı pe.....nk ... valla tutamadım kendımı ...ıstemıyormuydu hamıle kalmanızı .. kaza kursunumu oldu .. mıllet arar bulamaz bulanda boyle bunar yazıklar olsun yaaaa.... sen hıc uzulme moralını yuksek tut senın uzulmenı anlıyor bebegın keyıf aldıgın seylerı yap dr. kont .kadar dusunmemeye calıs ... Rabbım ıns. saglıklı bır bebek kucagına almanı nasıp eder ... Kocanda anlar hatasını ozrunu dıler bunlar evlılkte olan seyler hemen bosanmayı dusunme .

Cnm 3 yildir istiyorduk hrnde cok hatta koc kesicem diyodu olursa neoldu anlamadım sanki onun hormon kari tavsn yapmış sanki o hamile. O kadar anlayissiz ve vicdansiz ki.cnmher evlilikte olmaz bu baban annene boyke davranirmi mesela.ben onu hayat arkadaş im olarak sectim.nasıl yaptı bunu bana aklim almiyor

İnşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına. Benim eşim böyle bir laf etseydi söyleyecek çok şeyim olurdu. Eminim sende bunun acısını çıkarırsın ondan.
Eşine beddua etme. Siz bir ailesiniz onun yaşayacağı üzüntü senin de üzüntün olur.

bebek hakkında her zaman hayırlısını dilemenizi tavsiye ederim naçizane, ağır bir sınav hepimizin başına gelebilir fakat şu da var değil ultrason görüntüsü ikili, üçlü testler sonucu risk altında denilen çocuklar doğduklarında böyle olmayabiliyor. çok yakın bir arkadaşım yaşadı. üstelik hamileyken boşanmıştı ciddi stres altındaydı aylarca hem haline hem çocuğa konan teşhise ağladı fakat çocuk doğdu hiçbişey yok şu an 9 yaşında ve bir gelişim geriliği yok.
hep hayırlısını dileyin, Allah yardımcınız olsun.

Amin cnm tek dilegim bu.evt beddua etmemekgerek ama canimi yyakti bende allaha havale ettim tek basimami ysptim bu bebegi hic manevi olarak destek olmuyor bu benim yemek icmek gibi bir ihtiyacim bu dönemde nasıl bu kadar pervasiz olur

Saol cnm moral oldu ins.bebegimde bisey cikmaz. erkekler boyle zoru gorunce sivisiyor heralde baksana hamile haliyle boşanmıslar allah o adamida islah etsin.arkadasin gucluymus allah hep yar ve yardimcisi olsun

bu hasas dönemde yanında olması gerekir her harükarda

Bebegimin bu durumundan o sekilde bahsetmesini asla affetmiycem ileri gidersesede bosanicam hazmedemiyirum artik gözümde n düştü insan esini dostunu zor gunde tanir derler dogru gercekten
Esiniz neden yurt disina gitti ve siz neden gitmediniz madem uzun sure ayri kalacaksiniz keske gitseymissiniz

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ama doktorların da her dediğine inanma. Kimi çocuğa down sendromlu diyorlar, kimine sakat ama bakıyorsun çocukta hiç bir şey yok. Sen bebeğin için ve kendin için çok dua et. Eşine gelince dediği çok kötü bir şey. Hazmedemeyebilirsin ama o da belki bu kötü zamanda yanında olamadığı ve bebeginizin bu durumundan dolai uzgundur ve sende ona uzaklık meselesinden baskı yapıyorsan sacmalamis olabilir. Bir de o yönden düşün. Sen hiç canını sıkma. Hamileliğin stresli zaten. Üzülme. Pişman olmuştur eşin.

lütfen kendinizi üzmeyin artik.ilk basta esinize cok kizmistim söylediklerinden dolayi.ama bu son yazdiklarinizi okuyunca esinizin derin bir üzüntü nedeniyle böyle söyledigini düsünüyorum.tabi bu söyledikleri kesinlikle affedilecek sözler degil.

biliyorum cok zor ama lütfen biraz sakinlesmeye calisin.kendinizin ve bebeginizin iyiligi icin.umarim en kisa zamanda bebeginizin saglikli oldugu haberini alirsiniz.

iste o zaman esinizle aranizdaki iliskinin nasil devam etmesi gerektigi konusunda daha saglikli düsünebilirsiniz.

İngilizce isletme okuduysan hak etmiyorsun ama Türkçe isletme okuduysan sonuna kadar hak ediyorsun... (!)

Buna neden vurgu yaptiniz anlamadim ?
Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum (ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana) cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Arkadaşlar burda yadirganacak bi söz yok.Konu sahibi aşağlandigi için bunu yazmak mecburuyetinde kalmış üstelik te belirtmiş zaten olmasam bile söylenecek söz mü diye.

Allah yardımcın olsun o nasıl bı koca canm ya

Saol cnm moral oldu ins.bebegimde bisey cikmaz. erkekler boyle zoru gorunce sivisiyor heralde baksana hamile haliyle boşanmıslar allah o adamida islah etsin.arkadasin gucluymus allah hep yar ve yardimcisi olsun

konudan sapıyorum ama arkadaşımın o evliliği baştan sona hataydı kendisi de kabul ediyor şu an ikinci evliliğini yaptı ve çok mutlu :) umarım siz de sorunlarınızı çözersiniz belki eşinizin çok problemli bir anına denk geldi hatasını yürekten telafi edebilir. aksi takdirde siz de en az arkadaşım kadar güçlü olursunuz inşallah... gelişmeleri takip edicem hakkınıza hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…