o nasıl bir laf ya olursa babası gibi mongol olur dicemde doğmamış bebeğe yazıkSuan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Bebegimin bu durumundan o sekilde bahsetmesini asla affetmiycem ileri gidersesede bosanicam hazmedemiyirum artik gözümde n düştü insan esini dostunu zor gunde tanir derler dogru gercekten02iyipost: 40092281 .!.:Ksr bakmayin biran yanlis anlasildi, yazi ile kendini anlatmak bazen yanlis anlasilmalara sebebiyet veriyor..sinirle agizdan cikmis ama kotu laf etmis, eminim icten gelerek etmemistir..pisman olacaktir dava mava akliniza getirmeyin o tarz seyleri suan icin...
Ay çok hoşsunuz ya, nasıl güldürdünüz beni burada.Mongol demiş ya adam mongol olmadığını bize ispatlamaya çalışmış ama orda batırmş konusahibi :)
Cnm vicdansizlik bu babalik fslan degil.boylesine baba musfettesi denir hayatim boyunca tasiycam bu yarayı icimde birgun hersey iyi olsa bile kinim gecmicek bebegimi sevdikce sen boyle dedin diye icimden geciricem samimi gelmiyecek Sevişleri bileMuhtelif konularda yazdım amacım asla biz eşimle şöyle iyiyiz böyle hoşuz nispeti yapmak değil ama gene söylemek istedim, eşime saçmalama dedim bi kere, sonra o kadar üzüldüm ki. ..o yüzden mongol falan benim için çok çok ağır bilemedim hele bebeğine, beklentim yok falan ne demek, şimdi mutlaka birileri erkekler öyle baba olmayı öğreniyolar bizim gibi değiller gibi. laflar eder ama ben öyle düşünmüyorum kadın erkek meselesi değil aslında dilin kemiği yok ama boğaz kırk bogumdur
Cnm vicdansizlik bu babalik fslan degil.boylesine baba musfettesi denir hayatim boyunca tasiycam bu yarayı icimde birgun hersey iyi olsa bile kinim gecmicek bebegimi sevdikce sen boyle dedin diye icimden geciricem samimi gelmiyecek Sevişleri bile
Ay çok hoşsunuz ya, nasıl güldürdünüz beni burada.
Cok haklısın cnm guvenim yerle bir oldu i kadar pismanimki evlendigime okadar yanlis tanimisimki bende inaniyorum sevilmedigime.sevilmeyi bırak ben bu sozu dusmanima bile soyleyemem birak hayat arkadaşıma bunu yspiyim imkansiz
Gunde yarim saat anca konusuyoruz.insan o kadar uzaktan nekadar bogulabilir sorun iletisimimizin yeterince olmaması zaten
Cok mu komik arkadasim cokmu guldurduk seni yazikya valla yazik[/QUOTE]0092425, member: 667958"]Ay çok hoşsunuz ya, nasıl güldürdünüz beni burada.
Allah kocanizi islah etsin ne diyelim hamilelik cok hassas bir surec babanizin evinden getirmeyeceksiniz o çocuğuSuan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Lütfen bir sonraki yorumumu okuyun. Güldüğüm tabii ki sizin durumunuz değil. Neyse... Hassas bir gününüzde olduğunuz için anlayışla karşılıyorum bu tepkinizi.[/QUOTE]Cok mu komik arkadasim cokmu guldurduk seni yazikya valla yazik
Aynen size katılıyorum. Kadın ben çok zekiyim işletme okudum hem de ingilizce tarzında demiyo ki. Cahil değilim, bana hakaret ettiği gibi değilim demek istiyo. Bizimkiler cımbızla çekmişler yineYanlış bişey goremedim ben yazida yani universite okudum diyo mongol olan biri okuyamaz tabiki ama her okumayan mongol diye de bişey yok kadin belliki hassas niye bu tahsil meselesine takilmislar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?