esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

o nasıl bir laf ya olursa babası gibi mongol olur dicemde doğmamış bebeğe yazık

Muhtelif konularda yazdım amacım asla biz eşimle şöyle iyiyiz böyle hoşuz nispeti yapmak değil ama gene söylemek istedim, eşime saçmalama dedim bi kere, sonra o kadar üzüldüm ki. ..o yüzden mongol falan benim için çok çok ağır bilemedim hele bebeğine, beklentim yok falan ne demek, şimdi mutlaka birileri erkekler öyle baba olmayı öğreniyolar bizim gibi değiller gibi. laflar eder ama ben öyle düşünmüyorum kadın erkek meselesi değil aslında dilin kemiği yok ama boğaz kırk bogumdur

Bebegimin bu durumundan o sekilde bahsetmesini asla affetmiycem ileri gidersesede bosanicam hazmedemiyirum artik gözümde n düştü insan esini dostunu zor gunde tanir derler dogru gercekten

Cnm vicdansizlik bu babalik fslan degil.boylesine baba musfettesi denir hayatim boyunca tasiycam bu yarayı icimde birgun hersey iyi olsa bile kinim gecmicek bebegimi sevdikce sen boyle dedin diye icimden geciricem samimi gelmiyecek Sevişleri bile

Konuya gelince de, eşiniz için çok güzel laflar hazırladım ama terbiyem ve site kuralları müsade etmiyor... Ne kadar merhametsiz, akıl yoksunu bir adam. İnsan kendi karısına hele ki bebeğine nasıl böyle bir laf eder. Bir anlık kızgınlıkla söylenecek şey değil bu. Acilen tedavi olması lazım o "adamın".

çokta haklı olacaksın dilerim bebek sağ selamet doğar o utanır

Hanımlar koca paragraftan "ingilizce işletme" mezunu olduğunu mu çıkardınız. Demek istediği o değil ki. Kadıncağızın zaten durumu psikolojisi ortada..
Size gelince, size edilen hakaret neyse de engelli doğma ihtimali olan bebeğe ne demek o? Bu nasıl bi baba? Benim bile kalbim kırıldı okuyunca.. Böyle baba olmayayı haketmeyen insanlari baba yapmakla biz suçluyuz aslında. Bence davanı da aç. Bebeğin için.. Onun sağlıklı bi ortama, gülücüklere ihtiyacı var; hakaretlere sinirli ağzından çıkanı kulağı duymaz bi babaya değil. Sakın aldırmayın onu. O sizden parça rabbimin sınavı. Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız

Cok haklısın cnm guvenim yerle bir oldu i kadar pismanimki evlendigime okadar yanlis tanimisimki bende inaniyorum sevilmedigime.sevilmeyi bırak ben bu sozu dusmanima bile soyleyemem birak hayat arkadaşıma bunu yspiyim imkansiz

lütfen üzülmeyin, bebeğinizi düşünün herşey olacağına varır belki bu yaptığı terbiyesizlik ona bir ders olur
huylu huyundan vazgeçmez derseniz de güçlü olup zorluklara göğüs germek gerek
Allah yardımcınız olsun...

Gunde yarim saat anca konusuyoruz.insan o kadar uzaktan nekadar bogulabilir sorun iletisimimizin yeterince olmaması zaten

Haklsınız kesinlikle

Ama erkekler durumu daha farklı algılıyor olabilir. Yani 30 dk görüşmenin 20 dk sadece belirli bi konuda olursa ve 3-5 gün böyle devam ederse 'bıtkınlık' olabiliyor o konu hakkında

0092425, member: 667958"]Ay çok hoşsunuz ya, nasıl güldürdünüz beni burada.
Cok mu komik arkadasim cokmu guldurduk seni yazikya valla yazik[/QUOTE]
Lütfen bir sonraki yorumumu okuyun. Güldüğüm tabii ki sizin durumunuz değil. Neyse... Hassas bir gününüzde olduğunuz için anlayışla karşılıyorum bu tepkinizi.

Allah kocanizi islah etsin ne diyelim hamilelik cok hassas bir surec babanizin evinden getirmeyeceksiniz o çocuğu

Cok mu komik arkadasim cokmu guldurduk seni yazikya valla yazik
Lütfen bir sonraki yorumumu okuyun. Güldüğüm tabii ki sizin durumunuz değil. Neyse... Hassas bir gününüzde olduğunuz için anlayışla karşılıyorum bu tepkinizi.[/QUOTE]
Peki yanlis degerlendirdim saolun

Yanlış bişey goremedim ben yazida yani universite okudum diyo mongol olan biri okuyamaz tabiki ama her okumayan mongol diye de bişey yok kadin belliki hassas niye bu tahsil meselesine takilmislar anlamadım

Bebegimin bu kadar kritik bir durumu varken babasi da olsa kimseye boyle hakaret ettirmezdim. Esiniz agir arizaliymis.
Umarim bebeginizde herhangi bir saglik problemi olmaz. Esinizin de iyi bir hizaya getirilmeye ihtiyaci var bu net.

Yanlış bişey goremedim ben yazida yani universite okudum diyo mongol olan biri okuyamaz tabiki ama her okumayan mongol diye de bişey yok kadin belliki hassas niye bu tahsil meselesine takilmislar anlamadım
Aynen size katılıyorum. Kadın ben çok zekiyim işletme okudum hem de ingilizce tarzında demiyo ki. Cahil değilim, bana hakaret ettiği gibi değilim demek istiyo. Bizimkiler cımbızla çekmişler yine

[QUOyurtdışındaembesekerim, post: 40092576, member: 666715"]Allah kocanizi islah etsin ne diyelim hamilelik cok hassas bir surec babanizin evinden getirmeyeceksiniz o çocuğu[/QUOTE]
Amin Cnm yurtdışında zaten yoksa evde durmazdim devam ederse cocugumun yüzünü goremicek tabi sagsaglim alırsam evladimi kucagima.konusmayim diyorum aylarca akillanmaz ama biliyorum yinede icimden gelmiyo zaten konusmak sessuz kalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…