• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hapis cezası alırmı?

Eşin ceza alsa bile uzun sürmez malesef..
Sen de sular durulunca kendine yeni yön çiz. Babana kalp krizi geçirtmeyecek yöntemler dene. Ama şiddete tepkisiz kalma sakın..

Ayrıca ecel diye bir şey. Allah gecinden versin de vakti gelen gider. Senin boşanmanla falan alakası yok emin ol..
Amin canım da bizimkiler bana bağlar direk beni suçlar:(

İlk mahkemeden cikan karar neydi? 5 yil icerisinde tekrarlandigi icin ilk mahkemede soz konusu cezayi alir arti olarak da ikinci mahkemenizden oturu de ceza alir yani ikisi toplanir ve uygulanir esinize

Oh olmus bu arada esinize.
6 ay hapis cezası karşılığı para cezası 2500 tl civarı. Hakaret ve basit yaralama sucu hakaret şikayeti geri alınca düşüyor ama eşe karşı darp kamu davası olduğundan ceza alıyor tabi şikayetin geri alınması bir şey ifade etmiyor ki ikinci şikayet bu .

İnşallah alır.
Kusura bakmayın ama kadına ,çocuğa,yaşlıya ve hayvanlara şiddet uygulayanların ağır ve caydırıcı cezalar alması gerektiğini düşünüyorum.
İlkinde sağlam bir ceza alsaydı ikinciye yapamazdı bunu eşiniz.
İnşallah alır.
Kusura bakmayın ama kadına ,çocuğa,yaşlıya ve hayvanlara şiddet uygulayanların ağır ve caydırıcı cezalar alması gerektiğini düşünüyorum.
İlkinde sağlam bir ceza alsaydı ikinciye yapamazdı bunu eşiniz.
Size aynen katılıyorum haklisiniz kesinlikle

6 ay hapis cezası karşılığı para cezası 2500 tl civarı. Hakaret ve basit yaralama sucu hakaret şikayeti geri alınca düşüyor ama eşe karşı darp kamu davası olduğundan ceza alıyor tabi şikayetin geri alınması bir şey ifade etmiyor ki ikinci şikayet bu .
İlk mahkeme para cezasina cevirmis onu odeyecek. İkinci mahkemenin cezasi da uzerine eklenir. Keske paraya cevrilmese. Evet siz sikayetci olsaniz da olmasaniz da kamu davasi devam ediyor neyse ki. Allah akil fikir versin diyecegim de bu adama akil fikir de verilse bir cacik olmaz.

İlk okuduğumda konunuzu direk eşinizi düşündüğünüzü düşünmüştüm açıkçası.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ,
Anladım canım problem değil. Bana acimayana bende acımam kusura bakmasın adalet var ailem arkamda olmasa da

İlk mahkeme para cezasina cevirmis onu odeyecek. İkinci mahkemenin cezasi da uzerine eklenir. Keske paraya cevrilmese. Evet siz sikayetci olsaniz da olmasaniz da kamu davasi devam ediyor neyse ki. Allah akil fikir versin diyecegim de bu adama akil fikir de verilse bir cacik olmaz.
Bende para cezasi olarak tahmin ediyorum evdeki eski evrağı okudum .bebek küçük ben çalışmıyorum diye bundan dolayı hiç ceza almama durumu da var eğer yanlış arastirmadiysam tabi

Zaten para cezası almış bu adam cezası ertelenmemiş yada hagb almamış ki bundan da başka bir ceza alır ama bu sefer paraya çevrilmeyebilir

Öncelikle baban için geçmiş olsun evet alir sen ne kadar sikytini çeksen de kamu davası peşini bırakmaz cezada büyük ihtimalle paraya çevrilir bence eşini karşına alıp konuşmalısın devam etmek zorundaysAn neden o boyutlara geldiğinizi çocuğunuzu uzdugunuzu
Çok denedim ama konuşmak la çözülmedi ki canım:(

Back
X