Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detaylı biliyorsanız yazabilir misiniz
Ayrılmayı düşündüğüm için bütün bunları yaptım ben ama babam dan dolayı gidip dilekçe veremedimAynısı kuzenimin başına geldi.Hakim ilk seferde hapis cezasını para cezasına çevirip suçu olmadığı için erteledi.İkinci kez olduğu için hakim aynı cezayı tekrar verdi ama 5 yıl içinde 2 kez yaptığı için ilk cezayı da ikincisini de ödettirdi.6-7 bin bişey tuttu.Hapse girip yatmadı yani.Sizin gibi ayrılmayı düşünmeyen bir eş için başınıza masraf açmış olmuşsunuz yani sadece.
Haklısın ben ölünce rahat edecekler annem boşanıp geleceğine cenazen gelsin daha iyi der .babam kül tabağı fırlatır yani onlar da kocam olacak şahsiyetten farksız değillerValla canım kusura bakmada kızını bile bile o cehenneme iten bi adam ne geçirirse geçirsin umrumda olmazdı benim.nasıl bi anne baban var seni bile bile ateşe atıyor.keşke çocuğun olmadan boşansaydın bi işe girip kendi ayaklarının üzerinde dursaydın.ailenle de bütün iletişimini kesseydin.
Bazıları sevgili olup bunu görme fırsatı yakalayamıyor bizim ülkemizde herkes sevgili olup mi evlilik yapıyor?Bazi kadinlar ne kadar siddet egilimli biri varsa gidip onunla evleniyor ve sevgiliyken dahi siddet Meyili oldugunu gordugunde bile ben asigim yapamam edemem diyor sonuc dayak oluyor
Bir soru soruyoruz ve böyle kırıcı cevaplar hiç hoş değilHah. Ceza alacağını sanmam. Ayol şiddet görüp şikayet eden insanlara bile işlemiyor ki kanun, dayağından memnun olup "aman kocacıma ceza vermeyin" diyen kadına "yoo herkes cezasını bulacak" densin. :) hiç merak etmeyin, dayakçı kocanızı size bağışlarlar ve siz yine uzuun yıllar evde dayağınızı yer oturursunuz. Hiç tasalanmayın, önünüzdeki maçlara da iyi hazırlanın. Hayde kolay gele.
Amin söyle 6 aylık hapis alsa süper olur da nerde para cezası birşey değiştirmez kiİnşallah alır Allah ailene de biraz vicdan versin
Doğru söze ne denir onlar bu durumu bildikleri halde beni ittiler her defasındaAile gercekten cok onemli bir faktor.
Aile de insanin arkasinda olmayacaksa kim olacak ki.
Sanki bebegi olup bosanacak ilk kisi sizsiniz.
Kusura bakmayin ama ailenize esinizden daha cok kizdim.
Teşekkür ederim canım benim aynen öyle çok haklısın ben bebeğim in eğitimi fiziksel ve ruhsal dünyasının gelişimi için gerekli ne varsa yapmaya hazırım.Hapis cezasi olsaydi keşke
Burda ki insanlarda suçlayacak birini hemen buluyorlar.ne yaşandi nasil şartlarda siz o kararlari verdiniz kimse bilmiyor
Herkesin ailesi cocugunun yaninda olamiyor maalesef sizde ki örnekte oldugu gibi.sorumluluk almak istemiyorlar sen ne yaparsan yap mantigindalar
Ama siz yavrunuza böyle anne olmayin koruyun onu her zaman her kararinda her zorlukta yaninda olun destek verin
Allah yardimciniz olsun
Anneme inandim sahip çıkacaklar sandımsığınma evine gitmişsiniz zaten neden aile evine döndünüz ki?
Benim de istediğim hapis cezası alması zaten para cezası çözüm olmayacakseni çok iyi anlıyorum...
ailenin geri göndermesi falan...
ay Allahım yaa..
şiddet görüp sığındığın baba evinde, babanın seni şiddetle tehdit etmesi neden kocan gibi bir adamı seçtiğini açıklıyor aslında...
inşallah ceza alır da bir süre için de olsa kurtulursun...
Allah ıslah etsin...
Anneme inandim sahip çıkacaklar sandım![]()
Canim psikolojik destek alıyorum şuan ben onu da ikna edip götürmeye çalışacağım gelirse ne ala ve düzelirse tabi ama olmazsa mahkeme sonra si büyük olaylar çıkacağı için o an da tekrar sığınmaya gidip bebeğim biraz büyüdükten sonra ise başlayabilirimtekrar sığınma evine dönseniz, bi iş ayarlasanız vs. yani tek çözüm bu adama dönmek olmamalı. durup durup döver sizi.
Gerçekten hakime savcıya yazık!!böyle çaresiz kadınlarla ugrasacaklarina belki kediye köpeğe çocuğa tacizde bulunanlarla uğraşırlar yazık ya o kadar üzülüyorum ki hakime.Esinize bir sey olur mu bilmiyorum ama bir daha siddet görünce darp raporu almayin
devletin doktoruna hakimine yazik sizin gibilerle ugrasiyorlar
Ne.mutlu siz e diyelim sizin gibi kusursuz insanlara değil mi ?Esinize bir sey olur mu bilmiyorum ama bir daha siddet görünce darp raporu almayin
devletin doktoruna hakimine yazik sizin gibilerle ugrasiyorlar