Yeni iyileşmiş patrondan soru:))))
Senin sloganın "sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime o ölsün"
Bizde bu slogan farklı "eşim hasta olacağına ben olayım, öleceksek anca beraber kanca beraber"
Eşim hasta olmasın, ben 1 ay gripten kırılmaya razıyım, yeterki o hasta olmasın çünkü daha hapşırmaya başladığı an ölüyorum mezarımı hazırlayın der gibi bakmaya başlar, yatar yatağa 2 dakika ilgilenmezsen inleyen bir ses tonuyla : ölüyorum burdaaa kimse bakmıyorrr, hastayız diyoruz işteee, insan ateşime bakar, su getirir demeye başlar, elin ayağın birbirine karışır, istekleri hiç bitmez, siz hiç hafif bir esintide bana rüzgar çarptı hasta oluyorum deyip bir anda hasta psikolojisine giren birini gördünüz mü ya da kızınız hasta olacağım galiba dediğinde eşiniz ben kesin hasta oldum kemiklerim ağrımaya başladı dedi mi

Sizle yakın temasına gerek yok, hastayken bir alo deyin havadaki tel bağlantısından kapar hastalığı
Adamı bir kere topuğundan minicik bir arı soktu 1 hafta ayağına basmadı
Not: lütfen yazdıklarım bay x'e yetiştirilmesin

[/QUOTE
:))))) gordum Mune midesine farkli bisey girse hastalanir, burnuna yagmur damlasa grip olur, ac kalsa olecegim sanir,biraz yorulsa tatak dosek yatar ama garip bir sekilde de bir antibiyotik ile iyilesir:))))) en kotusude ben eyvah hastayim desem bi bakarim adam yatak dosek olmus inliyo, yahu agiz tadi ile hastalandirmiyosun diye isyan ettim en son:))