Her sene gidicem diyor psikiyatriye hep erteliyor kafayı yiycem benim hayatımı da mahvediyorCnm destek almadan bu durum u aşamaz maalesef bı şekilde ikna etmelisin
İkna oluyor daha sonra yine vazgeçiyor bi de psikiyatri bu tek sefer gitmeyle bitmiyor malesef uzun bi tedavi gerektiriyor eşimi ikna etsem bile doktora gidip bırakacak daha önce bi kere gitti bi daha gitmedi ilaçları da kullanmadıCiddi olarak konuşun sonuçta destek almak çok normal bı durum gittiği herhangi bi Dr gibi buna ikna etmeye çalış
Tek kabul etmediği hastalık ruhunun hastalığıRuhun hasta senin de belki hastalık lafını duyunca.gider psikiyatriyeBilemedim ki. Ama bir destek.şart
Ben öyleydim çok zor bir süreç eşim de bıkmıştı psikolojik destek alıyorum çok şükür eskisi gibi sürekli doktorlara gitmiyorum umarım eşiniz de destek alır bu şekilde onun için de sizin için de zor bir süreçKızlar başına böyle bişey gelen yok mu fikirlerinize ihtiyacım var
Zaten böyleleri ileri derecede ruhu hasta olan insanlar. Daha 1 ruhu hasta olanın psikoloğa gitmeyi kabul ettiğini duymadmTek kabul etmediği hastalık ruhunun hastalığı
Aynen öyle ne güzel de ifade etmişsiniz ilgilendikçe daha da nazlı oluyorlar. İnş babanız da şifasını bulur çok zor hastalık ailede herkesi mahvediyorBabam yıllardır aynı durumda ankattıklarınızı birebir yaşıyoruz fazlası var eksiği yok.. bir kez psikiyatriye gittik ilaç kullanmasını istedi doktor 1 gün kullandı ve bıraktı.. kendi sevdiği hasta olduğuna inandığı ilaçlara devam etti.. psikolog için ikna ederseniz bende bilmek isterim
ha bu arada ilgisizlikten böyle falan diyenler olmuştu babam için ilgilendikçe daha da hasta oluyorlar Allah yardımcımız olsun
Onlar yüzünden biz gidiyoruz psikoloğaZaten böyleleri ileri derecede ruhu hasta olan insanlar. Daha 1 ruhu hasta olanın psikoloğa gitmeyi kabul ettiğini duymadm
Ben öyleydim çok zor bir süreç eşim de bıkmıştı psikolojik destek alıyorum çok şükür eskisi gibi sürekli doktorlara gitmiyorum umarım eşiniz de destek alır bu şekilde onun için de sizin için de zor bir süreç
Eskisi gibi değil malesef iki çocuğum var eskiden bu resti çekebilirdim ama şimdi yapamamÇek resti
De ki önünde 2 yol var
1. Gidersin tedavi olursun mis gibi yaşar gideriz
2. Boşanırım mutlu mesut yoluma bakarim bir ömür bu şekilde geçirmem ben de insanım
Ne güzel kurtulmuşsunuz darısı eşimin başınaBen öyleydim çok zor bir süreç eşim de bıkmıştı psikolojik destek alıyorum çok şükür eskisi gibi sürekli doktorlara gitmiyorum umarım eşiniz de destek alır bu şekilde onun için de sizin için de zor bir süreç
Kesnlikle katlyorm. Ben bir kere kendmi şizofren zannedp (kendini akıllı zanneden bir mal yüzünden) gitmştim de bana birşeyn yok gayet sağlklısn demşti doktorOnlar yüzünden biz gidiyoruz psikoloğa
Kesnlikle katlyorm. Ben bir kere kendmi şizofren zannedp (kendini akıllı zanneden bir mal yüzünden) gitmştim de bana birşeyn yok gayet sağlklısn demşti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?