O kadar doktora gidip psikiyatriste gitmemesi ilginç. En azından diğer hekimler sakinleştirici konusunda ikna etselerMerhaba kızlar 6.5 yıllık evliyim. Eşimle tanıştığımda çok neşeli hayat doluydu. Zaten bu hali de beni etkilemişti. Çok mutlu oluruz demiştim. Ama düğün yapar yapmaz eşimde anksiyete başladı evliliğimizin ilk bikaç yılı çok zor geçti. Depresif bir koca sürekli ölüm korkusu var sürekli acile gidiyor kalp krizi geçirdiğini sanıyor. Ben psikologa git dediğimde bana çok kızıyordu. Hatta kalp doktorlarına gitti onlar da psikoloğa yönlendirdi onları bile dinlemedi. Bikaç yıldır Bu sorunları aşmış gibi ama bu sefer de sürekli ya karnı ağrıyor ya beyni. Ya midesinde problem var ya boynunda. Aklınıza gelebilecek her hastalık çıkıyor kendince kafasında. Ama tabi bunlar gerçekte yok. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum sürekli ağrıları oluyor kendisini inceliyor sürekli doktora gidiyor doktorlar bile önemsemiyor artık. Evde sürekli bi huzursuzluk. Aksine ben de çok pozitif bi insanım beni bile olumsuz yaptı. Kafayı yiycem hergün sabah uyandığımda mızmızlayan sürekli kendinde hastalık arayan ve kullanmadık ilaç bırakmayan bir kocam var. Psikiyatriye gitmeye de ikna edemiyorum. Beni de seviyor beynini bi düzeltse çok mutlu olcaz. Bana akıl verin nolur nasıl kurtulcaz bu durumdan ne yapabilirm
Ben bu konuda çok araştırma yaptım psikolojik problemi olanlarda en büyük zorluk kabul etmekmiş kabul etse zaten tedavinin yarısı tamamlancakO kadar doktora gidip psikiyatriste gitmemesi ilginç. En azından diğer hekimler sakinleştirici konusunda ikna etseler
Psikoloğa da bir kere gitmesi hiçbir fayda sağlamamıştır eminim eşim de gitti bi kere verdiği hapı bile kullanmadı. Oysaki devamlı psikiyatriye gitmeleri gerekiyorBenim annemde aynı eşiniz gibi, hergün bir yeri ağrıyor sorsan hep, hasta ama doktora gitmiyor çünkü, korkuyor doktor kötü bir hastalığı olduğunu söylücek sanıyor bir kere babam artık o kadar sıkıldı ki alıp annemi zorla arabaya koyup doktora getirdi çünkü annem hergün ağlıyordu, boğazımda bişy var diye, doktor baktı hiç bişey yok dedi, psikologa da bir kere gitti.
Aynen öyle verdiği ilaçlarıda kullanmadı, şimdi kendi, kendini evde tedavi ediyor agrı kesici içiyor, ağrıyan yerine merhem sürüyor çok uzun yıllar oldu alıştık, artık en azından evde temizlik, yemek yapabiliyor bende kötü bir hastalık var diye ağlamıyor doktora gitmesi için ısrar edince kızıyor bize.Psikoloğa da bir kere gitmesi hiçbir fayda sağlamamıştır eminim eşim de gitti bi kere verdiği hapı bile kullanmadı. Oysaki devamlı psikiyatriye gitmeleri gerekiyor
Ben de esiniz gibiyim çok zor bir durum bunu ancak yaşayan anlar ben tedavi görüyorum 3 yıldır ama gene de pek değişen birsey olmadıKızlar başına böyle bişey gelen yok mu fikirlerinize ihtiyacım var
Ben de esiniz gibiyim çok zor bir durum bunu ancak yaşayan anlar ben tedavi görüyorum 3 yıldır ama gene de pek değişen birsey olmadı
Ben başlarda eşime çok üzülüyordum onu anlamaya çalışıyordum. Ama eşim hiçbir şey yapmayınca bi de üstüne her hastalığında acısını bendençıkardığı için artık kendime üzülüyorum. Eğer bir insanın elindeyse bişeyleri yapmak yapmalı. En azından tedavi olabildiği kadar olmalı. Bunu ailesi için yapmalı. Umarım siz de şifanızı bulursunuz. Ne güzel tedavi oluyorsunuz inş da sonuçlarını alırsınızBen de esiniz gibiyim çok zor bir durum bunu ancak yaşayan anlar ben tedavi görüyorum 3 yıldır ama gene de pek değişen birsey olmadı
Ne güzel yazmışsınız insan kendi inanmalı zaten başkalarının itmesiyle bi yere varılmıyorBi ara bende eşiniz gibiydim kendimde hastalık arar dururdum, bi ara çocuğumun olmayacağına takmıştım kafayı, sonra dişetimdeki kemik nedeniyle onun tümör olduğuna. En sonunda psikoloğa gittim rahstladım. Tabi bunu kimse farketmedi ben kendi kendime artık yeter diyerek gittim doktora. Eşiniz kendisi farkında olmadığı sürece ona hiçbirşey yaptıramazsınız.
Allah razı olsunAllah tahammül gücü versin size
Çok haklısınız.Ne güzel yazmışsınız insan kendi inanmalı zaten başkalarının itmesiyle bi yere varılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?