- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi MaraDespina
-
Neden gerildiniz? Birazdan toplayacağım..... gayet yumuşak bir cümle iken, seni mi gerdi argo oluyor biraz
Evime gelen insan bana bağararak '' kalk bardakları topla '' gb bır cumle kuracak , bende ona hak ettıgı cvbı verdıgım için özür mü dileyeceğim ?
Yapmayın Allah aşkına , herkez 5.meleği oynuyor yok terbıyesızlık yapmış yok hatalıymış ..
Herkez haddını bilmeli , yenge kendını farklı yere koymuş konu sahıbıde onu o yerden ındırmıs haklı olarak ..
Burda en vahım olanı eşin bu saçma tutumu ..
Karşısında cocugumu var ? nedır bu kadınların erkeklerın onunde ezılme durumu ya .
Ne demek oyunu senın ıstedıgın gb oynarım demek yok terbıyesızsın demek ..
Bunlar eşler arasında soylenmemesı gereken sozler , saygı cıft taraflıdır eşinizin sızden bekledıgı saygı malesef kendınde mevcut deıl.
Sinir oldum eşinize kendınızı neden bukadar ezdırıyorsunuz kı ? sunu hıc unutmayın kımse sız hatanızı kabul ettınız dıye sızı takdır etmez daha cok ustunuze gelır yerı geldıgı zaman hatanızı suratınıza vururlar..
O yuzden dik durmalısınız oyle kocanıza ağlanıp sızlanıp ozur falan dılemeyın , ben olsam eşim benı yengenın onunde bu sekılde ezdırdı dıye kavga cıkarırdım siz ise haklı oldugunuz halde haksız duruma dusurmussunuz kendınızı
kimse kadının terbiyesiz olmadığını söylemedi.
kadın terbiyesizlik yaptı diye onun seviyesine inmenin yanlış olduğu konuşuluyor burda.
sizin evliliğe veya büyüklerinize bakış açınız sizi ilgilendirir.insanları 5.meleği oynamakla suçlayamazsınız.
burda kimsenin meleği falan oynadığı yok.
benim aldığım terbiye böyle şeyler yapmamı engeller,bu erkeğin kadını ezmesi değildir,görgü kurallarında misafir baş tacıdır,hele ki büyükse,
eşim 42 yaşında kocaman adam ,ama benim aile büyüklerimden biriyle böyle konuşsa ben de burnundan getiririm onun,istediği kadar haklı olsun,kendini haklıyken haksız duruma düşürmeyecek.
yani durumun kadının ezilmesiyle değil genel terbiye kurallarıyla alakası var.
Eşinin yengesine herkesin içinde seni mi gerdi denmesine haklısın , aferim nasıl deniyor anlamıyorum.Eşimin akrabalarından hoşlenmadıklarımı evime davet etmem, evine gitmem, iletişimi keserim ama namusuma, şahsiyetime hakaret etmedikçe de sert cevaplar vermem.Elbette ki hoş şeyler söylememeiş yenge ama kendini ezdirmemek seni mi gerdi demeyi, bunu desteklemeyi gerektirmez.Eşinizin sizin teyzenize7 yengenize seni mi gerdi dediğini düşünün.Aferim kocama mı derdiniz.Benim eşim teyzeme böyle bişey söylese annem bile eşime küser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?