Hep karsi ciktim ama dinletemedim ki..Keske daha sert yapsaydim keske.Bunlar olurken siz nerdesiniz
Aldı, sattı, kredi çekti
Yani şuan ağlanmanın faydası yok
Cekiyor hic soran olmadibildiğim kadarıyla yüksek miktarda krediler eş izni olmadan çekilemiyor..
O da kendini boyle savunuyor kumar mi oynadim diyor arabaysa bizim arabamiz evse bizim icin diyor.Ama suan ki durumCanım kendini bu kadar harap etme.Tamam eşin hata yapmış ama bunları yaparken de sizi düşünerek yapmış her ne kadar mantıksız işler yapsa da.Her şey yoluna girer.Tek sorun para olsun.Saglikli olduktan sonra her şey hallolur.Hayatinizin bitmekte olduğunu falan düşünmedim ben.
Kalan para kimin üzerindeHep karsi ciktim ama dinletemedim ki..Keske daha sert yapsaydim keske.
O konu şöyle, eğer krediyle herhangi bir ev veya araba alıyorsanız banka ipotek koyarken eşten de rızam var şeklinde imza alıyorbildiğim kadarıyla yüksek miktarda krediler eş izni olmadan çekilemiyor..
Buyuksehir.2500 e kira olur mu ya o parayla ev çok rahat alırdınız ya da ev alıp taksiti bile odenirdi nasıl bir ev bu bu kadar kirası var
işte ev için ve araba için çekmiş kredileri. ondan sordum bende.O konu şöyle, eğer krediyle herhangi bir ev veya araba alıyorsanız banka ipotek koyarken eşten de rızam var şeklinde imza alıyor
Evi satinca konut kredisi ve 1 kredi kapandi sadece.Ev parasına ne oldu? Onunla kredilerin borçların kapanması gerekmiyor muydu? En büyük hatasınız bitmeyen bir evi beklemiş olmanız yine size evi teslim etmişler bir tanıdığımız inşaat şirketi battığı için ne evine girebiliyor ne de satabiliyorlar eşiniz akıllanmaz siz de izin vermemeliydiniz babannenin evine geçmeyin satsın arabasını kapatsın borçları
Ben de calisiyorum 15 yildir emegim varBu paranın ne kadarı tamamen eşine ait siz çalışıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?