Eşim Hemen Bebek İstiyor

kan kaybı ne alaka... biri bana bunu açıklasınnn =)

Son düzenleme:

Az sonra söyleyeceklerim ukalalık sayılablir o yüzden özür diliyorum herkesten ama söylemeden geçemeyeceğim,ben öyle ilçede köyde falan değil de Ankara'da girebilmek için bayaa bir ter dökmeniz gereken bir okuldan mezunum.Yüksek lisansımı da yaptım,burada beni bilenler bilir.Kadın haklarını savunan dişli biri mi,ayy hemen sindireyim politikanız başarıya ulaşamadı üzgünüm.Bana bu şekilde saygısızlıkla gelmeniz dahi çok şey anlatıyor.Tekrar deneyin,tekrar söylüyorum banlanmak istemiyorum,benim argümanlarıma karşılık verebilseydiniz keşke makul bir şekilde neyse konu uzarsa ban yiyeceğim.
Ha bu arada cinsel özgürlükle büyümüş,hatta bekar anne babaya doğmuş birçok Avrupalı kadın hatta erkek de orgazm olamama sorununu yaşıyor.Bunun altında yatan birçok sebep var,bu kadar yüzeysel bir şekilde yaklaşılamaz bu konuya bence işi uzmanlarına bırakın bu kadar iddialı açıklamalarda bulunmadan

Son düzenleme:
Hmmmmm konuyu olması gerektiği gibi konuşun yoksa site kuralları devreye girer diyerek uyarımı yapayım da sonra isterseniz polemiğe devam edin.

konu sahibesinin söylediklerinin önemli bir kısmına katılmamama rağmen, kendini ifade ediş biçimini beğendiğim için konularını dikkatle takip ettim.ancak hayatı sürekli muhtemelen kpss çalışırken öğrendiğiniz eğitim psikolojisiyle açıklayamazsınız.bu artık itici olmaya başladı.mesela biraz biyoloji bilseniz,bu konudaki tartışmaların bir kısmına hiç girmek zorunda kalmazdınız.bilgilendirici olabilmesi açısından yazıyorum
1)dış gebelik(ektopik gebelik) erkeğin vajinanın içine girmeden boşalmasıyla oluşmaz.spermlerin yumurtayı döllemesinden sonra endometrium dokusuna(rahim içi) tutunamayıp tubada,abdominal boşlukta(karın içinde) vb.yerlerde tutunarak gebeliğe yol açmasıdır
2)anal seks öncesi yapılan lavman(aslından ne için yapıldığının önemi yok.kolonoskopi öncesi yapılan lavman da aynı amaç içindir) kolonu ve rektumu gaytadan temizlemek için yapılır.kanama ile alakası yoktur.lavmandan sonra yapılan travmatik bir anal sekste de kanama olabilir pek ala.

Sorunuza özelden mesaj attım;ancak mesaj kutunuz dolu gönderilmiyor,buraya da yazabilirim isterseniz.

hemen bebek olmamalı bence önce bi hayatınızı yaşayın.
ne bileyim erkekler bayanlar hamileyken pek bi ilgisizleşiyorlar, malum şeyler olmayınca gözlerini dışarı dikenler olabiliyor.
bence bi bekleyin, tadını çıkarın heeer bi şeyin

Oturup isteklerini kendi açından güzelce anlatırsan orta yol bulunur diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…