- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Üniversite dediğin kurum, kurduğun iki tane cümleyi geliştiremiyorsa kapatsınlar zatenÜniversitede mi öğretiyorlar böyle şeyleri?
Boş yere okuduk desene :)
Cidden var öyle bi olay.Yok artık, ben dalga geçiyorsunuz sanmıştım =)=)=)=)
Üniversite dediğin kurum, kurduğun iki tane cümleyi geliştiremiyorsa kapatsınlar zaten
Cidden var öyle bi olay.
P.rno yıldızı kadınlar, nasıl olup da kan kaybından ölmüyorlar zannediyorsunuz
Verdiğin detaylar komik olmaktan ziyade ilginç geldi. Nişanlısını nasıl kafalayacağını bilemeyen bir kadın icin oldukça akıllıca.
Kafam karıştı. Kan kaybı ne alaka?Üniversite dediğin kurum, kurduğun iki tane cümleyi geliştiremiyorsa kapatsınlar zaten
Cidden var öyle bi olay.
P.rno yıldızı kadınlar, nasıl olup da kan kaybından ölmüyorlar zannediyorsunuz
Oha, Türkiye de sexology bölümü okutulmuyor sanıyordum? Hangi üniv. ?Hem 5 yıl üniversite okuduysan, ihtiyacın olduğunda böyle örnekler verebilmelisin bence
Bencede öyle. Bi kaç gece uykularının bölünmesini "babalık" felan zannediyorlar.
Bu gün 5 gibi dışarıda buluşucaz, konuşup biraz(1 yıl felan) zaman istiycem.
Valla hamilelik, benim cinsel yaşamımı da iyi yönde etkilesin diye bi beklentim yok. Olanı bozmasın yeter.
Orgazm olamayan kadınları da anladığımı sanmıyorum.
"Ön hazırlık+en az 15 dk cinsel birleşme=orgazm"
Bunun en basit formülü bu. Hatta;
"Ön hazırlığın kalitesi+kadının o anki ruh hali=orgazmış şiddeti"
"kadının o anki ruh hali+cinsel birleşmenin hızı=orgazmın çabukluğu"
Kişilerde fizyolojik bi problem yoksa, yapması zor şeyler değil bunlar.
Hani "zor olsa x'ler yapamazdı" diye bi tabir kullanacağım ama ırkçı olacak
Kafam karıştı. Kan kaybı ne alaka?
Tüm sayfaları okudum da,konu nerden nereye gelmiş.
Amacınız eşinizi nasıl ikna edeceğiniz miydi yoksa mikemmel cinsel hayatınızla hava atmak mı ?
Aynen beynim yandı. Anal sex öncesi lağman(böyle mi yazılıyordu bu?) kan kaybı ne alaka. Bir de başka bir yorumdan dış gebelik ne demek tam bilmiyoruz o da var :)
Buna katılıyorum. Yukarida soru olarak da sordum ama cevap gelmedi. Herhalde konu sahibi cuvalladigi noktalarda gormezden gelip durumu caktirmamayi tercih ediyor.
Arkadaşın bu cinsellik konusunda bir kompleksi var sanırım,kendisine ve başkalarına bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor.
Ha bu arada o 5 senelik üniversite hayatı keşke kendine kendi bedenine ve cinselliğine saygıyı da öğretseymiş.'Bütün sevgililerim bir kere versin;ama karım bakire olsun' diyerek kadını aşağılayan,metalaştıran bir adamla evli kendisi malumunuz.Daha sonrasında kendisi de sevdiği adamı manipüle ederek evliliği garantilemiş,hiç kusuruma bakmasın ama böyle 5 sene okuyup da hala kendisine otomobil muamesi yapılmasına izin veren kadınların eğitimleriyle gururlanmaları bana acıklı geliyor.
Konu sahibi bol bol ofsayta düşüyor zaten bunu ben de fark ettim.Birkaç mesajında da olaya erkek bakış açısıyla bakmış geçmiş topiclerde.Kadınları suçlamış birçok yerde,bir de eşini kandırmış onla evlenmek için,bunu gururla anlatıp erkeği haklı buluyor yine.Birkaç yerde de ekşi sözlük muhabbeti geçirmişti,şimdi p.rno.Burnuma pis kokukar geliyor ya da arkadaş eşini kandırdığı ve şimdiki rahat hayatını ona borçlu olduğu için eşine ve tüm erkek milletine(!) minnet duyuyor.
Keşke...Biz de üniversite okuduk ama muhabbetlerimiz cinsellik üzerine değildi sohbet ortamlarında.
Bu dediğin birkaç arkadaşımın daha dikkatini çekti.
Erkek üye olabilir mi ?
Keşke...Biz de üniversite okuduk ama muhabbetlerimiz cinsellik üzerine değildi sohbet ortamlarında.
Bu dediğin birkaç arkadaşımın daha dikkatini çekti.
Erkek üye olabilir mi ?
Yalnız bir şey dikkatini çekti mi?Bakalım fark ettin mi?
O hamilelik işi hiç belli olmuyor.
Aynı anatomik şartlarda bile aylarca bekleyedebilirsin.
Diğer yandan dış gebelik yüzünden, ilişkiye bile girmeden hamile kalanlar var.
Ben kendimi biraz hürrem gibi;
"kocam attımı, yakalayacakmışım" gibi hissediyorum
Arkadaşın bu cinsellik konusunda bir kompleksi var sanırım,kendisine ve başkalarına bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor.
Ha bu arada o 5 senelik üniversite hayatı keşke kendine kendi bedenine ve cinselliğine saygıyı da öğretseymiş.'Bütün sevgililerim bir kere versin;ama karım bakire olsun' diyerek kadını aşağılayan,metalaştıran bir adamla evli kendisi malumunuz.Daha sonrasında kendisi de sevdiği adamı manipüle ederek evliliği garantilemiş,hiç kusuruma bakmasın ama böyle 5 sene okuyup da hala kendisine otomobil muamesi yapılmasına izin veren kadınların eğitimleriyle gururlanmaları bana acıklı geliyor.
Açtığınız konu hakkında size yardımcı olmak için evlilik tecrubemle size yorum yapacaktim ama daha sonrasında yaptiginiz yorumları görünce, konuyu başka yone saptirdiginizi gördüm.
Yaptiginiz yorum çok çirkin. Kendinizi savunmak için kafanizdan bir hikaye uydurup yazan kişiye yorumlamisiniz.
Umarım seviyesiz daha çok dusmeden konu kapatilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?