Eşim Hemen Bebek İstiyor

Üniversite dediğin kurum, kurduğun iki tane cümleyi geliştiremiyorsa kapatsınlar zaten

Cidden var öyle bi olay.
P.rno yıldızı kadınlar, nasıl olup da kan kaybından ölmüyorlar zannediyorsunuz

Az cok nasıl cümle kurduğum bilinir burda ama ban yenecek konu vaara yenmeyecek konu var değil mi?

Verdiğin detaylar komik olmaktan ziyade ilginç geldi. Nişanlısını nasıl kafalayacağını bilemeyen bir kadın icin oldukça akıllıca.

elmayra katılıyorum ,

bu kadar konu sahibinin detay vermesi çok sacma ,ona soran mı oldu ki ?

yine hislerime güvenerek fake konu diyorum yazan da bayandır diyemiyorum !

Hem espri olsun, hem de belki bi hatunun işine yarar diye yazdım[/QUOTE]

Siz bizden daha çok bilgilisinizz vallahii..
Biz konu açsaydık sizin yerinize siz bize yardımcı olsaydınız keşke :)

Tüm sayfaları okudum da,konu nerden nereye gelmiş.

Amacınız eşinizi nasıl ikna edeceğiniz miydi yoksa mikemmel cinsel hayatınızla hava atmak mı ?

Sen cocuktan daha çok genişlemeyi düşünüyorsan doğurma bene yazık cocuga.normal doğuma girdim ama ne benim aklımdan bu gecti nede eşimle doğum şeklime karar verirken eşim benle böyle bişey konustu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüm sayfaları okudum da,konu nerden nereye gelmiş.

Amacınız eşinizi nasıl ikna edeceğiniz miydi yoksa mikemmel cinsel hayatınızla hava atmak mı ?

Arkadaşın bu cinsellik konusunda bir kompleksi var sanırım,kendisine ve başkalarına bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor.
Ha bu arada o 5 senelik üniversite hayatı keşke kendine kendi bedenine ve cinselliğine saygıyı da öğretseymiş.'Bütün sevgililerim bir kere versin;ama karım bakire olsun' diyerek kadını aşağılayan,metalaştıran bir adamla evli kendisi malumunuz.Daha sonrasında kendisi de sevdiği adamı manipüle ederek evliliği garantilemiş,hiç kusuruma bakmasın ama böyle 5 sene okuyup da hala kendisine otomobil muamesi yapılmasına izin veren kadınların eğitimleriyle gururlanmaları bana acıklı geliyor.

Son düzenleme:
Aynen beynim yandı. Anal sex öncesi lağman(böyle mi yazılıyordu bu?) kan kaybı ne alaka. Bir de başka bir yorumdan dış gebelik ne demek tam bilmiyoruz o da var :)

Buna katılıyorum. Yukarida soru olarak da sordum ama cevap gelmedi. Herhalde konu sahibi cuvalladigi noktalarda gormezden gelip durumu caktirmamayi tercih ediyor.

Buna katılıyorum. Yukarida soru olarak da sordum ama cevap gelmedi. Herhalde konu sahibi cuvalladigi noktalarda gormezden gelip durumu caktirmamayi tercih ediyor.

Konu sahibi bol bol ofsayta düşüyor zaten bunu ben de fark ettim.Birkaç mesajında da olaya erkek bakış açısıyla bakmış geçmiş topiclerde.Kadınları suçlamış birçok yerde,bir de eşini kandırmış onla evlenmek için,bunu gururla anlatıp erkeği haklı buluyor yine.Birkaç yerde de ekşi sözlük muhabbeti geçirmişti,şimdi p.rno.Burnuma pis kokukar geliyor ya da arkadaş eşini kandırdığı ve şimdiki rahat hayatını ona borçlu olduğu için eşine ve tüm erkek milletine(!) minnet duyuyor.

Son düzenleme:

Keşke...Biz de üniversite okuduk ama muhabbetlerimiz cinsellik üzerine değildi sohbet ortamlarında.

Bu dediğin birkaç arkadaşımın daha dikkatini çekti.

Erkek üye olabilir mi ?

Keşke...Biz de üniversite okuduk ama muhabbetlerimiz cinsellik üzerine değildi sohbet ortamlarında.

Erkek üye olabilir mi ?

Vallahi ihtimaller dahilinde ama kimsenin günahını almayalım,eşini kandırdığı için ona ve tüm erkek milletine minnet duyuyor da olabilir,lakin bazı muhabbetleri...
Bari kimseyi sözleriyle iğnelemese,çünkü çelişiyor kendi içinde.

Erkek üye olabilir mi ?

Yalnız bir şey dikkatini çekti mi?Bakalım fark ettin mi?

Arkadaşım dış gebelik ilişkiye girmeden olmuyor.

Sen sanırım balık gibi canlılarda olan dış döllenme ile bu meseleyi karıştırmışsın. Yok biz memeliler bu şekilde döllenemiyoruz. İç dölenme iç gelişme

Açtığınız konu hakkında size yardımcı olmak için evlilik tecrubemle size yorum yapacaktim ama daha sonrasında yaptiginiz yorumları görünce, konuyu başka yone saptirdiginizi gördüm.

Yaptiginiz yorum çok çirkin. Kendinizi savunmak için kafanizdan bir hikaye uydurup yazan kişiye yorumlamisiniz.

Umarım seviyesiz daha çok dusmeden konu kapatilir

Safrancım konu sahibinin eski konularına bakarsan arkadaşa hak verirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…