- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Açtığınız konu hakkında size yardımcı olmak için evlilik tecrubemle size yorum yapacaktim ama daha sonrasında yaptiginiz yorumları görünce, konuyu başka yone saptirdiginizi gördüm.
Yaptiginiz yorum çok çirkin. Kendinizi savunmak için kafanizdan bir hikaye uydurup yazan kişiye yorumlamisiniz.
Umarım seviyesiz daha çok dusmeden konu kapatilir
Yok be. İki soru sordum, sağ olsun cevapladılar. Konu her anlamda kapandı.Tüm sayfaları okudum da,konu nerden nereye gelmiş.
Amacınız eşinizi nasıl ikna edeceğiniz miydi yoksa mikemmel cinsel hayatınızla hava atmak mı ?
Biraz geç oldu ama evet, dediğim gibi izdiham çıktı."normal doğum cinselliğe zarar veriyormuş öyle mi?" "Sırf bu yüzden sezeryan olunur mu?" soruma kimse cevap vermedi"Kocişim anal seks istedi, ilişki öncesi lavman yapsam daha rahat olur mu?" diye sorsam izdiham çıkardı muhtemelen.
Ayyy evet kızzz, beni önce hani lan kannn diye dövdü, sonra jinekoğa götürdü, rapora inanmadı gene dövdüüü... Hay allahım ya.Arkadaşın bu cinsellik konusunda bir kompleksi var sanırım,kendisine ve başkalarına bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor.
Ha bu arada o 5 senelik üniversite hayatı keşke kendine kendi bedenine ve cinselliğine saygıyı da öğretseymiş.'Bütün sevgililerim bir kere versin;ama karım bakire olsun' diyerek kadını aşağılayan,metalaştıran bir adamla evli kendisi malumunuz.Daha sonrasında kendisi de sevdiği adamı manipüle ederek evliliği garantilemiş,hiç kusuruma bakmasın ama böyle 5 sene okuyup da hala kendisine otomobil muamesi yapılmasına izin veren kadınların eğitimleriyle gururlanmaları bana acıklı geliyor.
Orada çuvallanacak bişi yoktu ki. hatta benle bile ilgili değildi; "Çocuk şans işi, bazen onca denemede olmaz; bazen de cinsel birleşme bile olmadan dış gebelikle olur" yazdım. Dış gebelik olarak s.perm'lerin v... yüzeyine bulaşıp kendi yolunu bulmasını kastettim. Çünkü varmış böyle bi durum. Sen "dış gebelik nedir?" diye sorunca böyle bilinir bi kavrama cevap verme ihtiyacı hissetmedim. Çünkü sezgilerim bana "iyi niyetli bir soru" olmadığını söylüyordu.Buna katılıyorum. Yukarida soru olarak da sordum ama cevap gelmedi. Herhalde konu sahibi cuvalladigi noktalarda gormezden gelip durumu caktirmamayi tercih ediyor.
Safrancım konu sahibinin eski konularına bakarsan arkadaşa hak verirsin bence.
Sanırım yanlış yorumu alıntıladınız ben konuyu açan kişi değilim.
Arkadaşım sen önce dış gebeliğin ne olduğunu öğren bu kadar cinsellik dersi vermeden.
Hadi selametle.
Yok be. İki soru sordum, sağ olsun cevapladılar. Konu her anlamda kapandı.
Üzerine biraz geyik yapayım dedim; Ama kk ortamı, "sandalyenin bacağı" cümsesinin ayıp sayıldığı 19. yy victoria dönemi ingilteresi gibi olduğundan amacından saptı.
İlk önce geyiği yaptığım kişi satışı koydu
Geyik de bu, alıntılıyorum;
Biraz geç oldu ama evet, dediğim gibi izdiham çıktı.
Ayyy evet kızzz, beni önce hani lan kannn diye dövdü, sonra jinekoğa götürdü, rapora inanmadı gene dövdüüü... Hay allahım ya.
"Saygı" kavramı konusunda sıkıntım olduğu doğru("Hoşgörü" kavramı daha bi sempatik bence). Saçma ve boş yere kasıntı gibi geliyor. Etraftaki çoğu kişinin saygı duyduğu şeylere ben duyamıyorum ne yazık ki, önce mantığıma yatması lazım. Aynı şekilde bunları gözüme sokmaya çalışanları da sallayamıyorum.
Diğer yandan, benim kişiliğime, bedenime bir saldırı olmamışken niye "gururum, kişiliğim, karakterim..." diye savunma pozisyonuna çekileyim ki?
Evet bazı şeyleri adamdan sakladığım doğru. Ama kaç kadın her şeyini anlatıyor? Ben en azından dürüstlük edebiyatı yapmadım hiç bi ortamda.
Cinsellik kompleksim falan da yok(bence işn normal hali benimki). Sadece "Düğüne 1 ay kala birbirimizi özleyelim" diye bir söz vermiştik. Uygulamada biraz sıkıntı yaşıyorum işte.
Orada çuvallanacak bişi yoktu ki. hatta benle bile ilgili değildi; "Çocuk şans işi, bazen onca denemede olmaz; bazen de cinsel birleşme bile olmadan dış gebelikle olur" yazdım. Dış gebelik olarak s.perm'lerin v... yüzeyine bulaşıp kendi yolunu bulmasını kastettim. Çünkü varmış böyle bi durum. Sen "dış gebelik nedir?" diye sorunca böyle bilinir bi kavrama cevap verme ihtiyacı hissetmedim. Çünkü sezgilerim bana "iyi niyetli bir soru" olmadığını söylüyordu.
Ona da gegik muhabbetiydi yorumu gelecek kesin birazdan
Arkadaşım sen önce dış gebeliğin ne olduğunu öğren bu kadar cinsellik dersi vermeden.
Hadi selametle.
Ona da gegik muhabbetiydi yorumu gelecek kesin birazdan
Yok adamı suçlamadımki ben. tavrını bile yapmadım. Hatta O an hiç bişi dememiştim. Olayın Ayrıntısını da anlatırdım ama yeri değil.''Hii bakire değilim,eşimin yüzüne nasıl bakarım,ileride sorun çıkar'deyip evlenmeden eşinizi tuzağa düşürerek,bekaretini bozmakla suçluyorsunuz.
Öncelikle bana "hani lan kan?" sorusu sormadığı için öyle bi karşılık verme/tartışma başlatma ihtiyacı hissetmedim. İkincisi de türk toplumu örfü gelenekleri, dini kabulleri, hatta hukukumuz bile bu konuda erkekten yana. Neden yenemeyeceğim bir yapı karşısında boşu boşuna mücadele edeyim? kendimi yıpratayım? Ha bu durum dünya görüşümü değiştirmez(o bahsettiğiniz hafif dalga geçmeleri yani).Neden çıkıp karşısına 'Sen bakir değilsin,benim neden bakire olmamı bekliyorsun,ne hakkın var? demediniz?
Dediğim gibi benim karakterime, bedenime, kişiliğime... bir saldırı yok ki. Niye yok yere çatışma çıkarayım?Madem bu kadar modern görüşlüsünüz neden kadınlığınızı bu kadar ayaklar altına alıp kendiniz erkeğinizin ilki(!) olmadığınız için boynunuz ona karşı eğik?Sevgiliniz sizden cinsel geçmişi saklama gereği duymuyor ama siz,burada millete kadın cinselliği ve doğallığıyla ilgili nutuk atan biri olarak saklamak zorunda hissediyorsunuz.
Bu soruyu bende sordum kendime. Bilmiyorum hissettim işte. Her halde kafamıza vura vura dna'mıza işlediler.Madem o kadar moderndin niye kocana bacağının arasındaki zarın hesabını vermek zorunda hissettin?
Yok adamı suçlamadımki ben. tavrını bile yapmadım. Hatta O an hiç bişi dememiştim. Olayın Ayrıntısını da anlatırdım ama yeri değil.
Çünkü türk toplumu örfü gelenekleri, dini kabulleri, hatta hukukumuz bile bu konuda erkekten yana. Neden yenemeyeceğim bir yapı karşısında boşu boşuna mücadele edeyim? kendimi yıpratayım? Ha bu durum dünya görüşümü değiştirmez(o bahsettiğiniz hafif dalga geçmeleri yani).
Aşık olduğunuz ve düğün hazırlıkları yaptığınız bir adama ciddi ciddi söylerseniz büyük olasılıkla "ben boş yere edecek kavga arıyorum" anlamına gelir.
Hem ister "mezhebi geniş" diyine ister başka bişi. Eşimin 17 yaşında yattığı kadın düğüne gelecek, öyle kafama filan da takmıyorum.
Dediğim gibi benim karakterime, bedenime, kişiliğime... bir saldırı yok ki. Niye yok yere çatışma çıkarayım?
Bana ikinci el araba muamelesi yapan, kafama kakan, kimse yok. Benim sıkıntım kendi içimde.
(aslında adamdan iki tane sağlam tokat yesem kendimi daha iyi hissederim belki. Bir iki kez teklif ettim ama şakaya aldı)
Biraz vicdan yapıyorum yani. Karşıdan bakınca eziklik gibi durabilir, ama sallamadığım için sıkıntı yok.
Bu soruyu bende sordum kendime. Bilmiyorum hissettim işte. Her halde kafamıza vura vura dna'mıza işlediler.
Allahtan hesabı istemedi, yoksa şey yapar batırırdım. Hala balayı, otel, gerdek... muhabbeti açılınca kızarıp daralıyorum.
Yok adamı suçlamadımki ben. tavrını bile yapmadım. Hatta O an hiç bişi dememiştim. Olayın Ayrıntısını da anlatırdım ama yeri değil.
Öncelikle bana "hani lan kan?" sorusu sormadığı için öyle bi karşılık verme/tartışma başlatma ihtiyacı hissetmedim. İkincisi de türk toplumu örfü gelenekleri, dini kabulleri, hatta hukukumuz bile bu konuda erkekten yana. Neden yenemeyeceğim bir yapı karşısında boşu boşuna mücadele edeyim? kendimi yıpratayım? Ha bu durum dünya görüşümü değiştirmez(o bahsettiğiniz hafif dalga geçmeleri yani).
Aşık olduğunuz ve düğün hazırlıkları yaptığınız bir adama ciddi ciddi söylerseniz büyük olasılıkla "ben boş yere edecek kavga arıyorum" anlamına gelir.
Hem ister "mezhebi geniş" diyine ister başka bişi. Eşimin 17 yaşında yattığı kadın düğüne gelecek, öyle kafama filan da takmıyorum.
Dediğim gibi benim karakterime, bedenime, kişiliğime... bir saldırı yok ki. Niye yok yere çatışma çıkarayım?
Bana ikinci el araba muamelesi yapan, kafama kakan, kimse yok. Benim sıkıntım kendi içimde.
(aslında adamdan iki tane sağlam tokat yesem kendimi daha iyi hissederim belki. Bir iki kez teklif ettim ama şakaya aldı)
Biraz vicdan yapıyorum yani. Karşıdan bakınca eziklik gibi durabilir, ama sallamadığım için sıkıntı yok.
Bu soruyu bende sordum kendime. Bilmiyorum hissettim işte. Her halde kafamıza vura vura dna'mıza işlediler.
Allahtan hesabı istemedi, yoksa şey yapar batırırdım. Hala balayı, otel, gerdek... muhabbeti açılınca kızarıp daralıyorum.
Siz biraz erkeklere kızgınsınız sanırım.
Bu üyenin edepsizliğinden önceki konusu kapatılmıştı zaten hiç muhatap almayın bence... Kendini böyle tatmin ediyor demek ki boşverin gitsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pardon da ben de gayet Türk kızıyım,bu sitede de ,çevremde de bir sürü kadın var kendine şu muameleyi yaptırmayacak,bizi Hans'la Helga mı büyüttü?Eğitim,öğretim neden var?Lütfen kafama takmıyorum demeyin kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz,bakın o kırmızılı tarafa,kafaya takmasanız vicdan da yapmazdınız,buraya konu açıp içnizi dökme ihtiyacı da duymazdınız.Ayrıca o araba metaforunda ısrarlıyım.Bu kullanılmış 2.el denip 0 araba isteniyor.Bakın hala daha suçluluk duyuyorsunuz bir de,bana 2 tokat atsa iyi olur diyorsunuz,yani siz daha kendi kafanızda nomalleştirememişsiniz kadın cinselliğini burada millete laf ediyorsunuz.
Benim edepsizliğimden değil; bi kaç kadının hakaret edici mesajı yüzünden kapanmıştı. Kapandığında bi kaç gündür girmemiştim bile siteye. Benim edepsizliğim olsa hakaret edenler değil ben banlanırdım.Bu üyenin edepsizliğinden önceki konusu kapatılmıştı zaten hiç muhatap almayın bence... Kendini böyle tatmin ediyor demek ki boşverin gitsin
Evlilik öncesi cinselliği teşvik eden/eleştiren hatta yorumlayan tek bir mesajım yok.
Cinsellikle ilgili girdiğim mesajlarım; "eşler arası" olanlara yönelik. Eleştirilerim de önerilerim de buna yönelik.
Defalarca anlattığım gibi bana "şu muamele"yi(bahsettiğiniz araba benzetmesini) yapan kimse de yok. Ne olup bitiyorsa kendi içimde.
Bu hakaret değilki.hly99,
Bana hakaret ediyorlar,linç kültürü var demişsin de...Birkaç sayfa evvel,orgazm olamayanları anlayamıyorum demişsin.Bu sitede vajinismusu aşmaya çalışan o kadar kadın varken sırf sen orgazm olabiliyorsun diye bu insanları hor görme hakkını sana kim veriyor ? Kimseye kötü bir kelime kullanmadım demişsin de,ona istinaden yazdım.
"Evet, son 5-10 yılda ilçelere bile üniversite aça aça kaliteyi iyice düşürdüler; sigmund freud'ü sapık zanneden, hermann rorschach'ın fotoğrafını göstersem brad pitt zannedecek psikologlar türedi"
Ha bu arada psikolojiden bahsetmişken ben de psikoloji mezunuyum söylemiş miydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?