eşim hep internet geçmişini siliyor

stres yapma, akisina birak en iyisi bu aslinda

Asıl soru siz neden hep adamın geçmişine bakıyorsunuz?
neden bakıyorum sebebi gayet ortada bir iki kere silerken denk geldim nedden dedim önemsenmedi bir de tatil için gittim geldim gene silinmişti ortada bişe yoksa bile insan merak ediyor öyle değil mi peki siz bu durumda bakmaz mıydınız sürekli silinince de size normal gelir miydi ?

Bence hiç kurcalama. Üzülme ihtimalin olduğu gibi, bir de eşin casus program falan kurduğunu anlarsa işte o zaman kaçar huzurun.
Bilmemenin mutluluğunu kucaklamalı bazen.

Bence hiç kurcalama. Üzülme ihtimalin olduğu gibi, bir de eşin casus program falan kurduğunu anlarsa işte o zaman kaçar huzurun.
Bilmemenin mutluluğunu kucaklamalı bazen.
evet çoğu arkadaşımdan aynı yorumu aldım oy birliği ile kabul edilmiştir :)

Valla hiç bakmadığım için, silinip silinmediğini bilmiyorum. Ben kendi geçmişimi silerim çoğu zaman. Bir şey karıştırdığımdan değil, öyle gerekiyor.
Siz en başta geçmişi sildiğini fark ettiğinize göre geçmişine bakmışsınız. Sizi şüphelendiren bir davranışı mı oldu da?

Eşiniz size karşı geçmişte bir hata yapmadıysa çokta kuruntu yapmayın derim, bende net geçmişini silerim kullandığım cihazda RAM yediği için, ayrıca her girdiğiniz site cookie gönderir, netten internet bankacılığı dahil birçok işlem yapıyoruz artık, geçmişi silmek bizi birtakım olası şifre hırsızlıklarından da korur, belki eşiniz bunları bildiğinden siliyordur

Evlilikte enbüyük sorun guvensizliktir sen silseydin eşinde şimdi senin düşündüklerini düşünseydi sana karşı ne hissederdin

Sizden gizli bişey yapmasa silmez bizim geçmişlerimiz duruyor
bugüne kadar hiçbir zararını görmedik
hergün siliyorsa
chat fotoğraf yada prno aklıma başka bişey gelmiyor malesef

olmadı ama olmayacak die bir şey yok ben önlemimi alayım da korkuyorum işte ne bileym

Sizden gizli bişey yapmasa silmez bizim geçmişlerimiz duruyor
bugüne kadar hiçbir zararını görmedik
hergün siliyorsa
chat fotoğraf yada prno aklıma başka bişey gelmiyor malesef
işte bunların olması ihtimali bile can sıkıcı

Bende hep silerim, temizlerim hafızayı. Yavaşlatıyor çunku.

Eşinizin genel gal ve hareketleri nasıl? Yeni mi başladı silmeye ? Bazı sorularla birlikte genel olarak değerlendirin.
Boşuna kalbinizi bulandırmayın.

valla bi değişiklik yok hareketlerinde her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…