- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
stres yapma, akisina birak en iyisi bu aslindasoğan kürünü ben bu ay sadece 3 gün içebildim nedense her içtiğimde başım döndü ve ağrıdı ben de bıraktım eşime de keçiboynuzu içiremedim vazgeçtim yani akışına bıraktım ama bu ay tutmadı galiba hissediyorum
evet çevremde herkes aynı şeyi diyor ama ilk bebek olucak ya ondan da çok heyecanlanıyorum çok istiyoruz ikimiz de onun için stres ve düşünmeden olmuyy yani :)stres yapma, akisina birak en iyisi bu aslinda
yok yüklemedim yüklemicem de napıyım bişe varsa çıkar meydana illa ki ben bir kere daha denk geleyim bu sefer ciddi sorucam neden böle bişe yapıyosun diyebahsedilen casus programini yukledinmi ?
neden bakıyorum sebebi gayet ortada bir iki kere silerken denk geldim nedden dedim önemsenmedi bir de tatil için gittim geldim gene silinmişti ortada bişe yoksa bile insan merak ediyor öyle değil mi peki siz bu durumda bakmaz mıydınız sürekli silinince de size normal gelir miydi ?Asıl soru siz neden hep adamın geçmişine bakıyorsunuz?
evet çoğu arkadaşımdan aynı yorumu aldım oy birliği ile kabul edilmiştir :)Bence hiç kurcalama. Üzülme ihtimalin olduğu gibi, bir de eşin casus program falan kurduğunu anlarsa işte o zaman kaçar huzurun.
Bilmemenin mutluluğunu kucaklamalı bazen.
Valla hiç bakmadığım için, silinip silinmediğini bilmiyorum. Ben kendi geçmişimi silerim çoğu zaman. Bir şey karıştırdığımdan değil, öyle gerekiyor.neden bakıyorum sebebi gayet ortada bir iki kere silerken denk geldim nedden dedim önemsenmedi bir de tatil için gittim geldim gene silinmişti ortada bişe yoksa bile insan merak ediyor öyle değil mi peki siz bu durumda bakmaz mıydınız sürekli silinince de size normal gelir miydi ?
olmadı ama olmayacak die bir şey yok ben önlemimi alayım da korkuyorum işte ne bileymValla hiç bakmadığım için, silinip silinmediğini bilmiyorum. Ben kendi geçmişimi silerim çoğu zaman. Bir şey karıştırdığımdan değil, öyle gerekiyor.
Siz en başta geçmişi sildiğini fark ettiğinize göre geçmişine bakmışsınız. Sizi şüphelendiren bir davranışı mı oldu da?
işte bunların olması ihtimali bile can sıkıcıSizden gizli bişey yapmasa silmez bizim geçmişlerimiz duruyor
bugüne kadar hiçbir zararını görmedik
hergün siliyorsa
chat fotoğraf yada prno aklıma başka bişey gelmiyor malesef
ben neden sildiğimi yanında gösterir gerekçesiyle açıklardım ...Evlilikte enbüyük sorun guvensizliktir sen silseydin eşinde şimdi senin düşündüklerini düşünseydi sana karşı ne hissederdin
valla bi değişiklik yok hareketlerinde her zamanki gibiBende hep silerim, temizlerim hafızayı. Yavaşlatıyor çunku.
Eşinizin genel gal ve hareketleri nasıl? Yeni mi başladı silmeye ? Bazı sorularla birlikte genel olarak değerlendirin.
Boşuna kalbinizi bulandırmayın.
siz neden siliyorsunuz?O zaman biz karı koca birbirimizden şüphe etmeye başlayalım şu dakika itibariyle, farklı cihazlar kullanıyor ve ikimizde siliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?