Eşim hep kavga çıkarıyor

Çalışır çocuğunuza ablanıza baktırır üç beş kuruş kazanmalarını sağlarsınız. Annenizde bırakırsınız ablanız orada gelir bakar. Adamdan boşanırken siz eğer ben çocuğu istemiyorum demediğiniz sürece velayet ona verilmez. Pisliğin teki. Ayrıca ses kayı falan alıp tehditlerini de kullanabilirsiniz. Ses kaydı cihazı bir çok yerde satılıyor.

Ses kayıt zaten mahkeme de geçersiz. Msjlada konuşmadık hiç bunlari

Ablam çalışıyor bakamaz ki ancak kayınvalidem bakar istiyor da zaten ama bu kez çocuğu onlara bırakmış olcam bu arada kayınvalidem çok iyi birisi hep benden yana olur. Bu arada ses kaydı mahkeme de gecersiz

Aynı benim eşim yıllarca her gün durduk yere ablan abin yengen enişten vs konuştukça konuştu. Sorun çıkardı 7 sene sonra ablama deyip boşanma noktasına geldi öylr sustu

Sayılır ama 7 sene sabrettim ama ne tatil bildim ne hafta sonu . Aramızda problem olacak zerre olay da yoktu. Kahvaltıda ya da dışarıda yürürken bile bir anda konu oraya getirir ve başlardı. En son artık sabrım taştı ve ailemi aradım sizinle ilgili konuşup beni perişan ediyor dedim sonra boşanmak istediğimi gördü ki benden bunu beklemezdi. Çocukları vermem dedi verme dedim ciddiydim o an bıkmıştım şimdi daha konuşmuyor

Anladım iyi olmuş

Ne alaka ya mıllet satıyor uyuşturucuyu sankı senın hatan gıbi önünüze koyuyor. Allah ıslah etsın enıstenı o ayrı bir şey ama bunun senınke ılgısı ne. Böle adamların dılı her yere döner. Ne istıyor yani kız kardesınle konuşmucakmısın bunu ku ıstıyor? Nefret edıorum ya böle insanlardan

Kocanız egosunu tatmin ediyor kendini yüceltiyor sizi ezikleştirmeye silikleştirmeye çalışıyor ona tapmanızı minnet etmenizi istiyor güçlü olmanızı istemiyor siz bu adamdan boşanabilecek misiniz eğer yapamayacaksınız haklısın kocam canım evimin erkeği benim gözüm açıldı sen çok yücesin eniştem ablam sana kurban olsun gibi egosuna oynayın parmağınızda oynatın yüceltin başka yapacak birşey göremiyorum şuan çocuğu kaynanaya birakmayin çalışsanız bile paranıza el koyacak gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…