• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hep misilleme yapıyor

işallah aklı başına gelir ne diyim ama pikniğe gitmemekle en doğrusunu yapmışsın.a.s

nereye kadar bu şekilde ay sağlığım, ay gök gürültüsü diyerek gerçeklerden uzak bi şekilde yaşamayı düşünüyorsunuz?

eşinizi zor durumda bırakmışsınız. bu dengeyi kuramadığında kendini gerçek bir eş gibi mi hissedecek eşiniz sanıyorsunuz? onun denge kurmasına müsaade de etmiyorsunuz.

erkeğin ailesinin bu kadar dışlanmasına çok kızıyorum. benim eilem sana b şey yapmadı sen laylaylom gel git, seninkiler beni üzdü aman ömür boyu görmeyim yüzlerni çünkü sağlığım bozuluyor. olldu... gözlerim dolldu...

infanta arkadaşımızda durduk yere böyle bişey yapmıyordur yani o kadar şeyler yaşamız ne yapması beklenebilirki?eşi isterse çok güzel denge kurabilir

Acaba eşi, infantayı zor durumda bırakmadı mı hiç.
Hem törende eşinin yanında olmuyor, hem de ailesine karşı yanında olmuyor.
Kimse kimse için kendinden ve sağlığından olmak zorunda değil.
ınfanta eşine ailesiyle görüşme yasağı koymuş değil anladığım kadarıyla, gidip ailesiyle görüşebilir.
Eğer eşimin ailesi bana ciddi anlamda zarar veriyorsa, ayrılma noktasına gelme pahasına görüşmem.
Yok törene gelmeyecekmiş, gibi çocukça şeylerle ve kıyaslamalarlada uğraşmam.
Kimse durup dururken, eşinin ailesine sınır çizmez.
Kimse de evladını sokakta bulmadı, alın kızımı sağlığından ve kendinden edin diye.
Herkes kendi ailesiyle pekala görüşür buna hakkı var, ama eşine zarar geliyorsa o görüşmek zorunda değil.
Kadın ya da erkek, kendi ailelerinden önce, kendi kurdukları aileyi ve yuvayı korumaya, kollamaya mecburdur.

bu kadar sorun yaşandıktan sonra
bende olsam gitmezdim
kendilerini affettirecek ne yaptılar diye düşünürdüm
mezuniyet törenine gelip gelmemek eşinin kendi vicdanına kalmış
her hareketinde karşılık beklememeyi öğrenir belki

sırf siz eşiniz törene gelsin diye size sunduğu teklifi kabul edersiniz bu durum hayatınız boyunca devam eder ...
eşiniz her seferinde size bu tarz misillemeler yapar.
ben olsam eşime inat .sana sırf ailen lazımmış demekki sen pikniğe git ailenle ben gelmiyorum.
sende asla benim törenime gelme deyin.
kötü bir durum aslında tabiki eşinizi yanınızda istersiniz ama kabul ederseniz hep böyle devam eder.

eski açtıgım konuları sildirmeseydim beni daha iyi anlıcaktın fiyonk arkadaşım
benim gerden gecemi mahveden, düğün kesemi elimden çekip alan hatta düğünde 65 yaşındaki babamın yakasından silktiler bütün bunlara ragmen 1 haftalıkken el öpmeye gittim eşimin annesi beni s..ol git diyekovdu birde nişanlıyken namusuma dil uzatmışdı (düğün iptal olmasın diye o işi yaptığımı dicekmişim-böle bişey olmadıgı halde) yüzük attıgımda eşim ayıldı bayıldı daha neler neler
yanı bu tavrım boşa deil
ben kendi ailemle tek başıma rahatça görüşüyorum
eşime git ailene görüş vakit geçir diyorum ama bensiz gitmiyor bensiz sadece kardeşlerinin düğün ve nişanlarına giti (beni çagırmadılar)
yani işin detayları bilinse yersiz bi tavır olmadıgı açık
ve ben bu olayları ayda 1 yaşıyorum bayramlarda aylıyorum zırlıyırum ama gidiyorum
artık bu işin sonu gelmeli
eşime tercih et dedim
o zaten konuyu 2 gün geçince kapatıyor hiç bir şey olmamaış gibi davranıyor konu 1 ay sonra yine hortluyor
böyle yaşam olmaz

Pikniğe gider ailesini sinir ederdim umursamazlığımla
Bidahakine onlar gitmemem için uğraşılardı

Pikniğe gider ailesini sinir ederdim umursamazlığımla
Bidahakine onlar gitmemem için uğraşılardı

aslında böle yapmaya kaç kere niyet ettim ama hep annem durdurdu beni
işler daha kötü olsaın diye beni hep annem durduryor

onlarda beni sevmiyor istemiyorla ama çevre ne der diye yanlarında göstermeye çalışıyorlar
eşimde tek başına gitmiyor 'karına söz geçiremedin mi' diye cahilce konuşmalar olabilir diye tahmin ediyorum
ufff derslerime kaç gündür çalışamadım onlar yüzünden

bahsettiğin olaylara objektif gözle bakabiliyor musun o çok önemli...kendi ailen olduğu için hatalarını görmezden geliyor olabilir misin? yada kaynanan olduğu için bazı şeyleri hep ters anlıo olabilir misin? bunlar çok önemli.evlilik aile birliği demektir bi karar alınıosa iki kişi almalıdır bende kayınvalidemle görüşmüyorum ama eşim de görüşmüo çünkü nların bize zarar verdiğini eşim de kabul ediyor.kendi ailemin de hataları oldu ama onlar sonuna kadar arkamızdaydılar.o yüzden onlarla görüşüyoruz.misilleme yaparrak bu iş gitmez uzun uzadıya konuşmalısın gerçekte neler hissettiğini eşine öyle bi anlat ki oda yaşamış kadar üzülsün.bu işe yarar tahminen...umarım herşey düzelir

aslında böle yapmaya kaç kere niyet ettim ama hep annem durdurdu beni
işler daha kötü olsaın diye beni hep annem durduryor

onlarda beni sevmiyor istemiyorla ama çevre ne der diye yanlarında göstermeye çalışıyorlar
eşimde tek başına gitmiyor 'karına söz geçiremedin mi' diye cahilce konuşmalar olabilir diye tahmin ediyorum
ufff derslerime kaç gündür çalışamadım onlar yüzünden

Onlar şimdi sana eziyet ettiklerini düşünüp içten içe sevinirler bide... O yüzden pikniğe git, doğru düzgün bi işe de elini sürme... onlar sinir olsun, gelin bize hizmet ettiriyo gelip diye...
Emin ol senin bundan keyif aldığını, hiç te stres olmadığını, eşinle de bunun için aranın bozulmadığını gördüklerinde ısrar etmeyeceklerdir bidahakine...
Ama politik ol... Ortada hiç sorun yokmuş gibi keyfine bak yani... Ortada sorun var da bilerek yapıo gibi görünürsen de olmaz...
Olanları unutmuş rahatına bakıomuş modunda git...

lovelinya karşımda o kadar tecrübeli politik bir aile varki
herkese türlü türlü yalanlar söylüyo bu kişiler
ben kendimi ifade etmek istesemde eşimin annesi herkese gerekli açıklamaları kendi gözüyle yapıyor ve
bende haklıyken haksiz duruma düşüyorum
ama kesin tavrımı koydum kararımı eşimede açıkladım bir daha bu tür olayları yaşamıcam onları bu fırsatı vermicem
hatta dün yüzüklerimi aynalığın önüne koydum eşimde gördü resti çektim yani

lovelinya karşımda o kadar tecrübeli politik bir aile varki
herkese türlü türlü yalanlar söylüyo bu kişiler
ben kendimi ifade etmek istesemde eşimin annesi herkese gerekli açıklamaları kendi gözüyle yapıyor ve
bende haklıyken haksiz duruma düşüyorum
ama kesin tavrımı koydum kararımı eşimede açıkladım bir daha bu tür olayları yaşamıcam onları bu fırsatı vermicem
hatta dün yüzüklerimi aynalığın önüne koydum eşimde gördü resti çektim yani

Hmmm...İşin içinde yalan varsa o farklı bi boyuta girer artık...
Eşin bunu göre göre bi tepki vermiyor mu ailesine?

Canım senin mevzuularını biliyorum
Kızma ama bu aile adam olmaz.
Eşinde ailesine oldukça düşkün sanırım.
Yada kötü olmanı istemiyor.
Ama anlamıyorki siz zaten kötü olmuşsunuz.
Benim eşimin ailesde seninkine çok benzer.
Ama eşim bana zor koşmaz.Aksine ailesine eksiltir benimkikler artıırır herşeyini.
Bende bunun altında eziliyorum.
Bencede tavrın net olursa çözümler dahada kolaylaşır..

Back
X