- 3 Nisan 2016
- 11
- 1
- 16
- Konu Sahibi Vendetta90
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim yalnız arada boşanmayı düşünüp düşünüp sonunda vazgeciyorum. Eşim bilgisayar oyunu bağımlısı sabah kalkar başına oturur işe gidip geliriz ona koşar.Gece benimle yatağa bile gelmiyor bazen bunu sürekli tartışıyoruz tamam yapmayacağım deyip ertesi gün yine başlıyor.Ben tepki gösterince de kavga edecek yer arıyorsun diye üste çıkmaya çalışıyor.Bu yüzden evi terkedip gece vakti ağlayarak arkadaşıma gittim de gittiğimi 5 saat sonra farketti o derece!! Tabi yine yalvarmalar birakacagimlarla eve döndüm.Bugun de başka bir konuda kavga ettik.Evde universiteden arkadasi misafirimiz.Salonda yatıyor normalde.Bunlar oyun oynarken sıkıntıdan içim geçmiş salonda uyuyakalmışım.Gece uyandım baktım ki yatak odamıza geçmişler bilgisayarlar kucaklarinda oyun oynuyorlar Odaya girdim telefonumu aldım hiç istiflerini bozmadilar.Sinirle gittim salonda yattım Sabah sürat asinca yine kavga ariyorsun ne var bunda sen orda uyuyakalmistin ses cikarmayalim diye içeri geçtik diye konustu.Ee kalktım geldim niye demiyorsun arkadaşına hadi yat sen diye diyorum off tamam kavga mı edecez 30 yaşına geldim kimseyi mutlu etmeye calismayacam artık dedi.Bu adamı bosamayayim da ne yapayım Daha bir sürü saçma kavgalarimiz da var.çok tepeme cikarmisim sanirim ! Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?? Bu arada git sevgili arkadaşınla yat diye salona gönderdim yastigiyla Hiç konusasim barisasim yok