- 11 Ekim 2017
- 236
- 260
- 33
- 40
- Konu Sahibi samsun5525
-
hala anlamak istemiyorsunuz beni önce ki fotoları bulduğumda da bu çocuğa hamileydim sonradan olmadı yani boşanıyorum polise de şikayette buluncam şuan hastaneye gidiyorum pazartesi herşey hallolucak kurtulucam ondan
ama rahatsiz oldum sonuçta bende kadinim.Sort giyen mi suclu oldu simdi. Bakanlar masum cunku sort giymisler. tacizide tecâvuzude hakediyorlar. Adam gibi adamsa kafasini cevirip bakmaz bile.
ama rahatsiz oldum sonuçta bende kadinim.
adam sürekli bakip durdu utanmassam suratını çantayla vururdum...
herkes giyiyo ben tesettür kadinim.. foto çekende oluyo ben dolmuşu beklerken seyrettim etrafini..
Allahım şu şort giyen kızı koru dedim içimde ya.. güvenilmiyo tecavüz taciz çok oluyor.
İlkinde mazur görmüşsün eşini. Çocuğum var, hamileyim, ailem destek değil diyorsun! Yine bunları bahane ederek yapman gerekeni yapmayabilirsin. Bu dediklerimi yapacağım. Ben seni tehdit etmiyorum, ilgili mercilere şikâyet etmezsen başına gelecekleri söylüyorum. Tercih senin.s
sen beni evlatlarımla tehdit edemezsin elimde bir tek onlar kaldı başka neyim var ki o kadar sertsiniz empati kurmak nedir bilmiyorsunuz insan kocasına kondura biliyor mu neler çekiyorum kaç haftadır benim psikolojimi kim düşünüyor. ailem destek değil arkamda niye sustunuzmuş sizin başınıza gelse eline klavye alıp yazmak kolay ama demi senin vicdanın oda beni evlatlarımdan ayıra bilecek bi güç yok benim onlar babaları öyle diye bende mi sapık oldum bunu bile kadına yüklediniz ya asıl size bravo
Bende size diyorum ki eşimi korumuyorum zaten gidicem bugün hastane işlerim var ve pazartesi delillerle mahkemede olucam diyorum anlamak istemeyen sizsinizİlkinde mazur görmüşsün eşini. Çocuğum var, hamileyim, ailem destek değil diyorsun! Yine bunları bahane ederek yapman gerekeni yapmayabilirsin. Bu dediklerimi yapacağım. Ben seni tehdit etmiyorum, ilgili mercilere şikâyet etmezsen başına gelecekleri söylüyorum. Tercih senin.
Ne kadar zor bir durum olduğunu başına gelmeyen bilemez üstüne hamileyken yaşanıyor kendinizi yerime koysanız az gören beni zevk alıyor bu yaptığından sanır yazıkİlkinde mazur görmüşsün eşini. Çocuğum var, hamileyim, ailem destek değil diyorsun! Yine bunları bahane ederek yapman gerekeni yapmayabilirsin. Bu dediklerimi yapacağım. Ben seni tehdit etmiyorum, ilgili mercilere şikâyet etmezsen başına gelecekleri söylüyorum. Tercih senin.
Sort giyen suclu degil kardesim. Tepkinizi neden gistermediniz peki. Yigardim o adami oraya ne demek hemcinsime bakmasi. Kiyameti koparir linc ettirirdim o adami oraada. Konu sahibi kapat konunu lutfen kirici olmus bazi yorumlar. İnsallah guzel bir hayatin olur cocuklarinla beraberama rahatsiz oldum sonuçta bende kadinim.
adam sürekli bakip durdu utanmassam suratını çantayla vururdum...
herkes giyiyo ben tesettür kadinim.. foto çekende oluyo ben dolmuşu beklerken seyrettim etrafini..
Allahım şu şort giyen kızı koru dedim içimde ya.. güvenilmiyo tecavüz taciz çok oluyor.
herkes istediği kadar giyebilirSort giyen suclu degil kardesim. Tepkinizi neden gistermediniz peki. Yigardim o adami oraya ne demek hemcinsime bakmasi. Kiyameti koparir linc ettirirdim o adami oraada. Konu sahibi kapat konunu lutfen kirici olmus bazi yorumlar. İnsallah guzel bir hayatin olur cocuklarinla beraber
Bizler tepkimizi koymaliyiz gordugumuzde. Ama bir yondende cekiniyoruz ya iftira derse diye. Keske gidip soyleseydini bu adam sapik sana bakiyor diye . polis cagirtirdim yaniherkes istediği kadar giyebilir
ama sadece yaşlı adamın bakmasina rahatsiz oldum.
ortada sapıklar çook tıpkı konu sahibinin eşi gibi..
Ben sana zevk alıyorsun mu dedim? Konuyu çarpıtma bence.Ne kadar zor bir durum olduğunu başına gelmeyen bilemez üstüne hamileyken yaşanıyor kendinizi yerime koysanız az gören beni zevk alıyor bu yaptığından sanır yazık
Bosanmaua noyetin yoksa eger bu durunu kendi ailesine anlat elinde ki akilli telefo u al kamerasiz internet ozelligi olmayan masum bir telefon ver evde bilgisiyar tablet ne varsa kaldir gozun uzerinde olsun tabrini koy ve o pislige gerekirse senelrce yaklasma ki yaptigi hatayi anlasin. Ama bunalrın hepsinden sonra kocan akillanirmi bence akillanmaz cunku bu bir hastalik. Inlete inlete bosan o seni gecebin bu saatinde hamile halinle üzüyorsa o daha cok sey hakediyirNe diyim nerden başlayım bilmiyorum bunun adı ap açık adilik şerefsizlik canım çok yanıyor çok bana bi yol gösterin hamile halimle psikolojim çok bozuk. Eşim işe yürüyerek gidip geliyor servisi yok her dışarı çıkmasında fotoğraf çekmiş kadınların belden aşağısını. O uyuyordu telini aldım Playstore den silinen fotoğrafları geri yükleyi indirdim açtım uygulamayı dolu silinmiş fotoğraf önceden de yapmıştı daha yapmıcana yemin etmişti ama yine çekmiş ben neye uğradığımı şaşırdım iyiceDerdin ne diyorum bişey demiyor ben yapmadım diyor şimdi de yalancı. Evde 3 yaşında oğlum var ve 2. oğlum geliyor ve ben artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum uyku girmiyo gözüme
kız yolda yürüyoduu tanimiyorum etmiyorum bişeyde demedim. yanlış anlaşılmada olabilirdi millet anlamiyo ki .Bizler tepkimizi koymaliyiz gordugumuzde. Ama bir yondende cekiniyoruz ya iftira derse diye. Keske gidip soyleseydini bu adam sapik sana bakiyor diye . polis cagirtirdim yani
Valla bir daha susma derim kardesim. Git kadinin yanina uyar sessizce o da takip eder o verir cevabini onakız yolda yürüyoduu tanimiyorum etmiyorum bişeyde demedim. yanlış anlaşılmada olabilirdi millet anlamiyo ki .
13-14 yaşlarindaaaYürürken bende denk gelmiştim. Karşı tarafa geçecektim . Önümde bir kaç 13 14 yaşlarında çocuklar vardı. Öndeki kadını cekiyorlardi.
Öyle bir bağırdım ki , terbiyesizler neyi çekiyorsunuz diye hemen sakladilar telefonu. Kadına da seslendim.
Bir kaç adam durdu çocukların elinden telefonu aldılar sonra ne oldu bilmiyorum. Işe yetişmeye çalışıyordum.
1 yıl önce oldu bu olay. Artık yürürken ara sıra arkaya bakıyorum. Otobüste biri telefonunu bana doğru tutsa , rahatsız oluyorum.
Hatta en yakınım bile telefonu bana doğru tutup bir şeyler okusa yerimi değiştiriyorum.
Paranoyak yaptılar bizi. Bu telefonlar ile özel hayat denilen bir şey kalmadı.
Bu durumu affetmemeniz gerekiyor. Bunun adı sapikliktir , ötesi yok. Sapık ruhlu bir adamla yaşamak imkansız. Beyni sığ , kalbi zift oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?