Eşim her dışarı çıkmasında kadınların belden aşağı fotolarını çekmiş :(

hala anlamak istemiyorsunuz beni önce ki fotoları bulduğumda da bu çocuğa hamileydim sonradan olmadı yani boşanıyorum polise de şikayette buluncam şuan hastaneye gidiyorum pazartesi herşey hallolucak kurtulucam ondan

Allah yardimcin olsun canim. Sen boyle bir kocayi cocuklarinda boyle bir babayi haketmiyor. Sadece kendine inan icindeki gucu hisset. Yapabilirsin.

Sort giyen mi suclu oldu simdi. Bakanlar masum cunku sort giymisler. tacizide tecâvuzude hakediyorlar. Adam gibi adamsa kafasini cevirip bakmaz bile.
ama rahatsiz oldum sonuçta bende kadinim.
adam sürekli bakip durdu utanmassam suratını çantayla vururdum...
herkes giyiyo ben tesettür kadinim.. foto çekende oluyo ben dolmuşu beklerken seyrettim etrafini..
Allahım şu şort giyen kızı koru dedim içimde ya.. güvenilmiyo tecavüz taciz çok oluyor.

Daha öncede yaptı ve affettiniz öyle mi? Bu bildiğin taciz farkında mısın? Apaçık sapıklık. Benim kocam öyle yapsa ilk gördüğüm an o telefonu ona yutturup gider şikayet ederim . Bugün bunu yapan sapığın ilerde başka şeyler yapmayacağı ne malum

Tecavuz bayanlar sort giydigi icin gogusleri acik oldugu icin olmuyor. Pis niyetli hasta ruhlu insanlar var oldugu icin oluyor. Hic mi kapali kadin tecavuze ugramamistir. Zihinsel engellilere tecavuz edilen bebeklere tecavuz edilen bir ulkede yasiyoruz. Dikkatli olmaliyiz ama kadinlar acik oldugu icin degil adamlar sapik oldugu icin oluyor bunlar.

Acik kadinlarin ben hic carsafla kadin gordum sokakta rahatsiz oldum dedigini duymadim. Geneldr kapalilar siniflandiriyo bunu. Ama artik acik kadinlarin erkeklere kuyruk salladigini tecavuzu tacizi hakettigini dusunmekten lutfen vazgecin. Siz istediginizi giyorsaniz bende giyerim olay bu. Kimseninde bana donup laf soylemeye hakki olmaz hele tacize asla

İlkinde mazur görmüşsün eşini. Çocuğum var, hamileyim, ailem destek değil diyorsun! Yine bunları bahane ederek yapman gerekeni yapmayabilirsin. Bu dediklerimi yapacağım. Ben seni tehdit etmiyorum, ilgili mercilere şikâyet etmezsen başına gelecekleri söylüyorum. Tercih senin.

Bende size diyorum ki eşimi korumuyorum zaten gidicem bugün hastane işlerim var ve pazartesi delillerle mahkemede olucam diyorum anlamak istemeyen sizsiniz

Ne kadar zor bir durum olduğunu başına gelmeyen bilemez üstüne hamileyken yaşanıyor kendinizi yerime koysanız az gören beni zevk alıyor bu yaptığından sanır yazık

Sort giyen suclu degil kardesim. Tepkinizi neden gistermediniz peki. Yigardim o adami oraya ne demek hemcinsime bakmasi. Kiyameti koparir linc ettirirdim o adami oraada. Konu sahibi kapat konunu lutfen kirici olmus bazi yorumlar. İnsallah guzel bir hayatin olur cocuklarinla beraber

herkes istediği kadar giyebilir
ama sadece yaşlı adamın bakmasina rahatsiz oldum.
ortada sapıklar çook tıpkı konu sahibinin eşi gibi..

herkes istediği kadar giyebilir
ama sadece yaşlı adamın bakmasina rahatsiz oldum.
ortada sapıklar çook tıpkı konu sahibinin eşi gibi..
Bizler tepkimizi koymaliyiz gordugumuzde. Ama bir yondende cekiniyoruz ya iftira derse diye. Keske gidip soyleseydini bu adam sapik sana bakiyor diye . polis cagirtirdim yani

Bosanmaua noyetin yoksa eger bu durunu kendi ailesine anlat elinde ki akilli telefo u al kamerasiz internet ozelligi olmayan masum bir telefon ver evde bilgisiyar tablet ne varsa kaldir gozun uzerinde olsun tabrini koy ve o pislige gerekirse senelrce yaklasma ki yaptigi hatayi anlasin. Ama bunalrın hepsinden sonra kocan akillanirmi bence akillanmaz cunku bu bir hastalik. Inlete inlete bosan o seni gecebin bu saatinde hamile halinle üzüyorsa o daha cok sey hakediyir

Sapık diyorum baskada sey demiyorum yaptığı yenilir yutulur bişey değil benim için bitirme meselesi olurdu.

Keske 2.ci için acele etmeseymişiniz.

apaçık sapık bi herifle evlisiniz boşanın boşanmasanızda çocuklarınızı o sapıkla yanlız bırakmayın mazallah bir ensest haberlerine konu olursunuz

Yürürken bende denk gelmiştim. Karşı tarafa geçecektim . Önümde bir kaç 13 14 yaşlarında çocuklar vardı. Öndeki kadını cekiyorlardi.
Öyle bir bağırdım ki , terbiyesizler neyi çekiyorsunuz diye hemen sakladilar telefonu. Kadına da seslendim.

Bir kaç adam durdu çocukların elinden telefonu aldılar sonra ne oldu bilmiyorum. Işe yetişmeye çalışıyordum.

1 yıl önce oldu bu olay. Artık yürürken ara sıra arkaya bakıyorum. Otobüste biri telefonunu bana doğru tutsa , rahatsız oluyorum.

Hatta en yakınım bile telefonu bana doğru tutup bir şeyler okusa yerimi değiştiriyorum.

Paranoyak yaptılar bizi. Bu telefonlar ile özel hayat denilen bir şey kalmadı.

Bu durumu affetmemeniz gerekiyor. Bunun adı sapikliktir , ötesi yok. Sapık ruhlu bir adamla yaşamak imkansız. Beyni sığ , kalbi zift oluyor.

kusura bakmayın ama Allah bildiği gibi yapsın.
gitmiş birde ikinci çocuğu yapmışsınız bu adamdan.
yaptığı iğrençlik ilerde çocuklarınızdan çıkarsa napıcaksınız? ben ne günah işledim diye durup düşünürsünüz artık.
Hayır inşallah olmaz öyle ama cidden iğrenç bi durum. sizi de kınamak istemiyorum ama kınıyorum.

kusucam. cidden midem çok fena oldu

Bizler tepkimizi koymaliyiz gordugumuzde. Ama bir yondende cekiniyoruz ya iftira derse diye. Keske gidip soyleseydini bu adam sapik sana bakiyor diye . polis cagirtirdim yani
kız yolda yürüyoduu tanimiyorum etmiyorum bişeyde demedim. yanlış anlaşılmada olabilirdi millet anlamiyo ki .

13-14 yaşlarindaaa
nerden öğrenmiş sapık olmasini.
aileler suç. çocuklara terbiye vermemiş mi...
peki ya kardeşlerin başina gelseydi. hiç mi düşünmüyolar ya.. bu nasıl zihniyet.. off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…