Eşim her dışarı çıkmasında kadınların belden aşağı fotolarını çekmiş :(

diyorum ya ilk yakaladığımda da bu çocuğa hamileydim yeni oldu zaten boşancam nasıl yaşayım bu adamla artık

Ama ben ilk çocuğunuza hamileyken öğrendiniz sonra ikinci hamilelikte tekrar yaptığını buldunuz sanmıştım. O yüzden ilk yorumumu biraz sert yapmıştım. Kusura bakmayın. Ben senelerdir bildiginizi sandım.

Çok üzgünüm. Resmen kocanız taciz etmiş kadınları onların haberi olmadan. Ve siz de bunu affetmişsiniz. Sizin yerinize kendimi koyuyorum ve kendimi mahkemede buluyorum. Bu bir suç. Çocuk için böyle bir adamla evliliğinizi sürdürebilir misiniz gerçekten? Onlar utanmayacaklar mı babalarından? İnanılmaz üzgünüm söylemek istediğim çok fazla şey var ama söyleyemiyorum.

Kızkardeşiniz, anneniz veya kadın akrabalarınızla eşinizi nasıl bir araya getirebildiniz bu durumu ilk öğrendiğinizde? Bu fotolardaki kalçalardan hangisi annenizin örneğin? Bunu hiç sormadınız mı eşinize de ikinci çocuğu yaptınız ondan? Oğlunuzun poposu da var mı orada? Komşularınızın, eşinizin iş arkadaşlarının...

Bir anne olarak kanuni zorunluluğunuz çocuklarınızı sapık eşinizden korumaktır. Bunu yapmak zorundasınız. Ben de bugün vatandaşlık görevimi yapıp resmî mercilere suç duyurusunda bulunacağım! İlk öğrendiğinizde korumuşsunuz, bu durum da sizi suça ortak eder. Bugün gidip polise şikâyet etmezseniz suça ortak olup sustuğunuz için ceza alırsınız ve çocuklarınız elinizden alınır büyük ihtimalle!

Sen hatayı en başından yapmışsın ..madem biliyorsun adam sapık ,ne diye 2.çocuğa hamile kalıyorsun ? Neye güvendin ? Fotoğraf çeken elleri kırılsın. .bu arada hiç boşanmaktan da bahsetmiyosun. Sanırım hamileligini bahane edeceksin ..umarım yakalayip tertemiz bi döverler

s
Kızkardeşiniz, anneniz veya kadın akrabalarınızla eşinizi nasıl bir araya getirebildiniz bu durumu ilk öğrendiğinizde? Bu fotolardaki kalçalardan hangisi annenizin örneğin? Bunu hiç sormadınız mı eşinize de ikinci çocuğu yaptınız ondan? Oğlunuzun poposu da var mı orada? Komşularınızın, eşinizin iş arkadaşlarının...

Bir anne olarak kanuni zorunluluğunuz çocuklarınızı sapık eşinizden korumaktır. Bunu yapmak zorundasınız. Ben de bugün vatandaşlık görevimi yapıp resmî mercilere suç duyurusunda bulunacağım! İlk öğrendiğinizde korumuşsunuz, bu durum da sizi suça ortak eder. Bugün gidip polise şikâyet etmezseniz suça ortak olup sustuğunuz için ceza alırsınız ve çocuklarınız elinizden alınır büyük ihtimalle!
sen beni evlatlarımla tehdit edemezsin elimde bir tek onlar kaldı başka neyim var ki o kadar sertsiniz empati kurmak nedir bilmiyorsunuz insan kocasına kondura biliyor mu neler çekiyorum kaç haftadır benim psikolojimi kim düşünüyor. ailem destek değil arkamda niye sustunuzmuş sizin başınıza gelse eline klavye alıp yazmak kolay ama demi senin vicdanın oda beni evlatlarımdan ayıra bilecek bi güç yok benim onlar babaları öyle diye bende mi sapık oldum bunu bile kadına yüklediniz ya asıl size bravo

sanırım okumadınız yazdıklarımı geriye dönüp bi bakın isterseniz pazartesi gidiyorum dilekçe vermeye
Sen hatayı en başından yapmışsın ..madem biliyorsun adam sapık ,ne diye 2.çocuğa hamile kalıyorsun ? Neye güvendin ? Fotoğraf çeken elleri kırılsın. .bu arada hiç boşanmaktan da bahsetmiyosun. Sanırım hamileligini bahane edeceksin ..umarım yakalayip tertemiz bi döverler

Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum bunun adı ap açık adilik şerefsizlik canım çok yanıyor çok bana bi yol gösterin hamile halimle psikolojim çok bozuk. Eşim işe yürüyerek gidip geliyor servisi yok her dışarı çıkmasında fotoğraf çekmiş kadınların belden aşağısını. O uyuyordu telini aldım Playstore den silinen fotoğrafları geri yükleyi indirdim açtım uygulamayı dolu silinmiş fotoğraf önceden de yapmıştı daha yapmıcana yemin etmişti ama yine çekmiş ben neye uğradığımı şaşırdım iyice :KK43: Derdin ne diyorum bişey demiyor ben yapmadım diyor şimdi de yalancı. Evde 3 yaşında oğlum var ve 2. oğlum geliyor ve ben artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum uyku girmiyo gözüme :mad:
Iste o sapiklar icimizde aslnda. Boyle birinin baba olmasi ne aci!

Arkadasim konuyu kapattir!birazdan birlikte mi izliyorsunuz yorumlari da gelir pes...Hamile kadin hamile biraz insaf... 2. Ci ye hamileyken olmus her iki olay su an kararlı bosanacagim diyor daha ne istiyorsunuz bilemedim ki?

Arkadasim konuyu kapattir!birazdan birlikte mi izliyorsunuz yorumlari da gelir pes...Hamile kadin hamile biraz insaf... 2. Ci ye hamileyken olmus her iki olay su an kararlı bosanacagim diyor daha ne istiyorsunuz bilemedim ki?
Anlamazlar ki anca yazı yazıyolar kime kapattıra bilirim bilmiyorum sinirlerim bozuldu çocukları elinizden alırlar diyor resmen bitirdi bu yorum beni benim kimim var onlardan başka el insaf ya

Anlamazlar ki anca yazı yazıyolar kime kapattıra bilirim bilmiyorum sinirlerim bozuldu çocukları elinizden alırlar diyor resmen bitirdi bu yorum beni benim kimim var onlardan başka el insaf ya
Mune Mune yi etiketleyip kapatilmasini rica edin...Siz şu an dogacak cocugunuza odaklanin....Allah yardimciniz olsun...

İğrenç tiksinc veriyor benim anlamadığım ilkinde affedip nasıl hamile kaldınız bide böyle bir adama şikayyette bulunun böyle bir adamla devam etmiceksiniz herlde.

dün dolmuşu beklerken bi kız mini şort giymişti yaşlı adam kızın bacaklarina bakıp durdu ben bile rahatsiz oldum
şört giyiyolar bizim memlekette. çok rahatlar aklım almiyo gerçekten.. foto çeken de vardi

İğrenç tiksinc veriyor benim anlamadığım ilkinde affedip nasıl hamile kaldınız bide böyle bir adama şikayyette bulunun böyle bir adamla devam etmiceksiniz herlde.
hala anlamak istemiyorsunuz beni önce ki fotoları bulduğumda da bu çocuğa hamileydim sonradan olmadı yani boşanıyorum polise de şikayette buluncam şuan hastaneye gidiyorum pazartesi herşey hallolucak kurtulucam ondan

dün dolmuşu beklerken bi kız mini şort giymişti yaşlı adam kızın bacaklarina bakıp durdu ben bile rahatsiz oldum
şört giyiyolar bizim memlekette. çok rahatlar aklım almiyo gerçekten.. foto çeken de vardi

Sort giyen mi suclu oldu simdi. Bakanlar masum cunku sort giymisler. tacizide tecâvuzude hakediyorlar. Adam gibi adamsa kafasini cevirip bakmaz bile.

Back
X