eşim her gun ama her gun annesine gidiyor

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet kizlar esim eve gelmeden bi yarim saat yada daha fazla yada daha az zamanini bilmiyorum cunku net is cikis saatini soylemez cikis saati degisebiliyor yani cikar cikmaz aramaz isten cikinca,genelde 7 bucuk 8 gibi cikiyor bi 7bucukda gelir bi 8 de bi 8bucuk bi 9 a yakin ama hergun ailesine ugrar bize uzakliklari yuruyerek 20 dk filan kayinpederim yok ama kaynanamin ust katinda kaynim oturuyo bizden yasca baya buyuk bekar gorumcem kaynimda var evde hala ama bu hergun ugrama nedir rahatsizligimi dile getirsem ama nasil getirsem? Bu arada 10 aylik evliyim geldi ugradi bize sahip cikiyor desinler diye mi yoksa ugramayinca kaynana gelmiton mu diyo bilmiyorm tahminim bunlar nasil biz yol izliyeyim tecrubeli hatunlar

10 aydir her gun mu gidiyor isten gelirken yolunun ustu mu?birlikte gitmeyi oner

Niye annene ugruyon deme antipatik olur bence tatli tatli gun icinde arayip aksam gex kalmada birlikte yemek yiyelim seni bekliyorum de yada cikis saati ara bende aciktim geliyomusun de annesine ugradigi bi gun ben sofraya oturup seni bekledim canim hayirdir annen hastami bi sorun filan mi var hergun ugruyisunda diye soylerdim ben olsam

Bizimkide her hafta sonu cagirir bizi ailece kaynana ama nasil biliyomusun mesela isimiz var bi hafta gidemicez diyelim gunde 15 kez arayip taciz eder hadi noglur illa gelin diye en son lanet eder gideriz yada ginumuz mahvolur

Niye annene ugruyon deme antipatik olur bence tatli tatli gun icinde arayip aksam gex kalmada birlikte yemek yiyelim seni bekliyorum de yada cikis saati ara bende aciktim geliyomusun de annesine ugradigi bi gun ben sofraya oturup seni bekledim canim hayirdir annen hastami bi sorun filan mi var hergun ugruyisunda diye soylerdim ben olsam
Beni bilmiyor saniyor ama eltim soyluyor ugradigini ariyom bazen geliyom der bazende soyler annemdeyim gelcem birazdan diye

Ne kadar bencilsiniz kari kiza gitmiyor ya sonuçta annesine gidiyor ne var bunda .evlenince anne baba ile ilişkiyi kessin bana tapsin istiyorsunuz kusura bakmayın da yanlış düşünüyorsunuz benim esimde hergün annesine uğrar hayr duasını alır gelir. Bu kadar gerilmeyin annesi sonuçta senin için doğuran büyüten kadın o

Ne kadar bencilsiniz kari kiza gitmiyor ya sonuçta annesine gidiyor ne var bunda .evlenince anne baba ile ilişkiyi kessin bana tapsin istiyorsunuz kusura bakmayın da yanlış düşünüyorsunuz benim esimde hergün annesine uğrar hayr duasını alır gelir. Bu kadar gerilmeyin annesi sonuçta senin için doğuran büyüten kadın o
Ben gitmesin demiyorum ama ben onu bekliyorum evde herseyin bi yolu yordami var benimde ailem yakın hicde hergun gitmiyorum bu kadarı da fazla diye dusunuyorum

Hergün görmesi gerekiyorsa ana babaysa bekar kalsaymış kolundan tutup oturtmadiniz ya nikah masasına. .Yerden göğe kadar haklısınız..Yeri gelir sizle de gider tek de gider ama insan esine işten çıktığı saati bile söylemez mi..Kendince hergün ailesine gidiyor dememeniz adına akıllılık yapıyor. .Akıllı ana kuzusu !!!

başta nasılsa öyle gider ki gitsin ne var ki bunda sonuçta annesi hergun kahveye gitse daha mi iyi olurdu bende 5 yıldır evliyim eşim eve gelmeden uğrar bizimde 20 dk mesafemiz var sorun edip kendinizi mutsuz etmeyin

başta nasılsa öyle gider ki gitsin ne var ki bunda sonuçta annesi hergun kahveye gitse daha mi iyi olurdu bende 5 yıldır evliyim eşim eve gelmeden uğrar bizimde 20 dk mesafemiz var sorun edip kendinizi mutsuz etmeyin
Kahveyede gidiyor malesef o birinci derdim

Babası olmadığı için annesine güven veriyor güya.

Bence rahatsız olduğunu dile getirme, aşkım birlikte gidelim sen iş çıkışı uğrama eve gel yemeğini ye birlikte çay içmeye gidelim hem ben de görmüş olurum diyerek yola getirmeye çalış. Yoksa ters teper.

Back
X