eşim her gun ama her gun annesine gidiyor

1-2 sene önce bir görümce konu açmıştı.gelinimiz haftanın 3-4 günü annesinde kalıyor,diye.herkes görümceye yüklendi.annesi değil mi tabii ki kalacak.diye.hiç orada denmemişti,ana kuzuları evlenmesin diye.erkek olunca yarım saat yol üstündeki anneye bile uğranması sorun oluyor işte:KK51:

Abim de evlendikten sonra her gün bize gelirdi 10 dklığına ama evde eşim bekler diye en sevdiği yemek olsa bile yemezdi yani size de saygılı olmalı çok bekletiyorsa sorun... biz de gelme derdik ama kendilerini sorumlu hissediyor erkekler galiba...

Gitsin, annesi sonuçta. Ettin beraber yaşıyor, sende şu kadar fedakarlık yap ne olacak.

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
konularımı bilen bu ifade mi anlar ... :)

takmamaya çalış hemen uzaklaş bu düşüncelerden
sonra benim gibi kafayı yersin
sonun benim gib olmasın inşallah ...

Çok uzun durmuyormuş ki. Siz imkanınız olsa her gün uğramaz mısınız annenize? Annelerimiz onlar bizim başımızın tacı :) nasıl sizin bir canınız anneniz varsa, onun da bir annesi var. Bir de anladığım kadarıyla babası vefat etmiş. Görümcenizin kaynınızın olması fark etmez ki. Nasıl olsa kardeşim yanında diye annesini görmeden içi nasıl rahat etsin, edemez ki, bir de yolunun üstündeymiş annesinin evi. Lütfen bunu sorun etmeyin. Annesine gidiyor diye size sevgisi azalmıyor sonuçta, bırakın günlük yarım saat uğrasın. O annenin onun üzerinde emeği çok. Evlenince annelik vasfı, annelik emeği, annenin hakkı azalmıyor. Ama sizi anlıyorum gerçekten. Sadece bunları düşünüp takmamanız için yazdım, eleştirmek için değil. Her şey gönlünüzce olsun, yuvanız huzur, sevgi dolsun :)

Son düzenleme:
allah aşkına ANNESİNE gidiyor DOSTUNA ,KUMASINA değil..farz etsin 9 da işten çıkıyor ..bu kadarmı batıyor yani
Emin olun aynı şeyi siz yapsanız eşiniz tarafından daha çok sorun edilir bu durum.
Biz kadınlar çoğu şeye sesimizi çıkartmıyoruz.
Evet annesine gidiyor ama herakşam gitmenin de anlamı yok. Hadi anne yalnız bir evde yaşıyor geleni gideni yok dese bi nebze belki anlarım ama k.b ve görümceside var aynı evde yaşayan.
Daha 10 aylık evliyken yıpratır ve soğutur insanı bu tarz olaylar.
Ben ailesini anasını 2.ci plana atsın demiyorum ama evlendikten sonra ana kuzusu olmanın anlamı yok çünkü evini barkını ayırıyorsun ve sorumlulukların oluyor.
Neden 7:30 da çıkan eşimi ben hergün 9'a kadar bekleyeyim ki?
Evine gelsin gerekirse bende giderim onunla.
Ama hergün gitmek bence işin b*kunu çıkarmaktan başka birşey değil.

nişanlı olduğumu öncelikle belirteyim. iş yerim aileme 5 dk yürüme mesafesinde. hallerini hatırlarını sormak, ellerini öpüp hayır dualarını almak için uğramayı düşünüyorum.
oturacağımız ev de k.valideme 15 dk yürüme mesafesinde. eşim de ailesine gidip, hallerini hatırlarını sorar, hayır dualarını alır. kendisi düşünemiyorsa bizzat ben teşvik ederim.
ha ben aileme giderim, eşimin hiç fikrini almadan ona da ben annemdeyim, yemeği burada yiyeceğiz derim, o zaman ayıp etmiş olurum.
nişanlım da aynı şeyi yaparsa, ayıp etmiş olur. veya ikimiz de, birbirimizden bağımsız ailelerimizde yemek yiyip eve döneriz, yine olmaz. anne baba bu yahu! onların gönlünü yapıp, rızasını alan kimin sırtı yere gelmiş?

Her gün telefonla konuşulabilir ama gidilmez ki bu kadarını genelde kızlar yapar. Bir erkek için gerçekten çok fazla. "Ne var, karı kıza mi gidiyor " kadar basit değil olay. Hala annesinden bağımsız olduğunu kabul edememiş. İlerde bir sorun olsa onun lafıyla hareket edecek, sorun olan kısım bu

'annesine gitmesin' diyemez kimse.
ama gün içinde arayıp halini sorabilir, bi ihtiyacı vs.
her gün uğraması gerekir mi? bilmiyorum.
sonuçta yeni evliler, eşi de onunla zaman geçirmek istiyo olabilir.
dengeyi bozmamalı bence.

Birakin gitsin annesini gorrmeye nolcakki.
Alismissa gormeden ici rahat etmiyodur.
Sizi zorlamiyomus size ille sende git demiyomus hem.
Gittigini belli bile etmiyomus daha ne olsun.

Back
X