merhabalar. evleneli 6 ay oldu. evlendigimizin 4. gunu k.v neden el opmeye gelmiyorsunuz diye soylenmeye basladi. 1 hafta doldu, el opmeye gittik. ben zannediyordum ki el opmeye gittik, heralde bize rahat verirler, kv soylenmez. el opme muhabbetinden sonra ayni hafta icinde k.v yemege davet etti ama oyle yemek saatinde gitmek degil bizimki, sabahtan gidip aksam 11 lere kadar.. oyle istiyor cunku ana kralice. biz de saygisizlik yapmayacagiz ya..aradan bir hafta gecti, "size gelecegiz" diye haber verdiler. (tam da yemek saatinde geleceklerini ozellikle belirtiyorlar) yemege davet ettim. neyse yine 1 hafta gecmeden kv. hayiflaniyor neden gelmiyorsunuz diye. (arabamiz yok, onlar ilçede, biz ildeyiz ve 2 vasita degistiriyoruz, 1 bucuk saat mesafe) gonlunu etmek icin evliligimin 3. haftasinda yine gittim, onlar da bu kez caya geldi.(bu arada evliligimin 3. haftasinda olmamiza ragmen benim korkularimdan dolayi iliskiye giremiyorduk, onun stresiyle de ugrasiyordum) biz gittik onlar geldi derken sonra gorumceler yemege davet etti, biz de hemen karsiligini verecegiz tabi, esim baski yapiyor ha bire; bizim de davet etmemeiz gerekiyor diye. onlari da yemege davet ettim ayri ayri. sonra elti daveti fasli basladi.sonra ailece toplu piknik fasillari.. bu arada k.baba da hic eksik etmez sagolsun, saat falan bilmez arar her gun. eger telefona geç cevap verilir veya ilk aradiginda telefon acilmazsa eyvahlar olsun bize. bi kere afedersiniz esimle duştaydik, k.peder defalarca aramiş. diyor ki: acmadiniz ikiniz de cok merak ettik nerdeyse oraya gelecektik diyor.kendimi zor tuttum :"baba kocamla sevisiyorduk" dememek icin. evliligimin ilk 3ayi kv. min ve k.pederin gonlunu etmekle gecti. 3 bucuk ay once calismaya basladim biraz rahat ettim. bir de yasaklar baslayinca oyle bir rahat ettim ki, balayi aylari gibi guzel vakit gecirmeye basladik. tabi kv ozellikle mi yapiyor yoksa zeka sorunu mu var hala anlamadim; "birbirimizi unuttuk, gelmiyorsunuz" diyor. aciklama yapiyorum:"yasaklar var, aksam 6 da isten cikiyorum nasil gelelim" diye. asla ama asla dinlemiyor. sanki ben duvara konusiyormusum gibi soylenmeye devam ediyor. korona falan hak getire, korona da neymis bulasir mi hic bizlere.. piknikler davetler olsun teğet gecmez korona bize.bir de esimin bekar kardesi var, doğuda calisiyor, her memlekete geldiginde ve gorev yerine gideceginde toplu merasim duzenleniyor. butun aile bir araya geliyor. cok geriliyorum o zamanlarda. malum k.v eltimle beni yaristirmaya kiyaslamaya bayiliyor, hatta hobisi. simdi yine bekar kaynim gelecek haftaya. esim tutturdu annemleri ve kardesimi davet edelim diye. zaten isten 6 da cikiyorum. aksam 9 da sokaga cikma yasagi var. hem zaten gelmek isteseler haber verip geliyorlar diyorum anlamiyor. yok illa davet edecegiz. tartistik ama anlamiyor. neymis bizden cekiniyor olabilirlermis o yuzden bizim davet etmemiz lazimmis. daha evliligin ilk haftalarinda cekinmeden gelen insanlar neyine cekinecekler?? biktim öğg geldi şu davet olayindan merasimlerden. lanet olsun ya. siz nasil yapiyorsunuz ben beceremedim mesafe koymayi. es ailesiyle mesafe koyanlar lutfen taktik verin.