• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin davet sevdası..

Ben bunu yaşadım ve benim için çok sıkıntılı oldu.
Şuan sorun onlar gibi görünsede asıl meseleyi çözeceğin kişi eşin.
Diğer türlü savaş meydanında tek başına sen, karşında eşin ve ailesi olacaktır.
Çünkü eşinle aynı çizgide durmuyorsanız, ne bahaneler, ne kibar tepkiler, mesafe koymaya çalışmalar, pasif agresif tepki olmaktan öteye gitmez. Yani boşa kürek çekmek olacaktır.
Ayrıca ne kadar geç kalırsanız o kadar sancılı olacaktır.
Bu uyedemi şakşakcim ? sizin gerçekleri duymaya tahammülünuz yok ..ınoriyuhira özür dilerim sizden alıntılamak zorunda kaldım sizin yaptığınız yorumları yaptığım bir üye beğendiği için konu sahibi saksakci ilan etti terrar özür dilerim..

İyi de sorun sizin eşinizde. Mesafeyi siz değil eşiniz koyacak. Evliliginizin daha ilk ayından ağırlamaya başlamayacaktiniz insanları, eşinize de biz yeni evliyiz ayıp denen bişey var daha ilk aydan davet edip davetlere gidemeyiz diyecektiniz. Bu sorunu siz cozseniz cozseniz eşinize tavır koyarak çözersiniz başka şekilde değil
o da benim aileme gitmezmis oyle diyor tartismalarinda .

o da benim aileme gitmezmis oyle diyor tartismalarinda .
Ne ilgisi var, siz ben senin ailene gitmiycem mi diyosunuz? O zaman onun ailesine bu kadar gidildiyse sizin ailenize de bi o kadar gidilsin bi hafta onun ailesiyle iki defa gorustuyseniz aynı hafta kendi ailenizle de.iki defa görüşün sakin kendi evinize girmeyin. Meşhurdur zaten erkeklerin "ben de senin ailenle görüşmem" tehdidi. Ayda bir defa onun ailesine, bir defa da sizin ailenize gidersiniz, olur biter. Şimdiden ciddi bi tavır koymazsaniz bunun önünü alamazsınız. Gerekirse bırakın sizin ailenizle gorusmesin, iki ay sonra başlar miyavlamaya annemler seni soruyor diye

Ne ilgisi var, siz ben senin ailene gitmiycem mi diyosunuz? O zaman onun ailesine bu kadar gidildiyse sizin ailenize de bi o kadar gidilsin bi hafta onun ailesiyle iki defa gorustuyseniz aynı hafta kendi ailenizle de.iki defa görüşün sakin kendi evinize girmeyin. Meşhurdur zaten erkeklerin "ben de senin ailenle görüşmem" tehdidi. Ayda bir defa onun ailesine, bir defa da sizin ailenize gidersiniz, olur biter. Şimdiden ciddi bi tavır koymazsaniz bunun önünü alamazsınız. Gerekirse bırakın sizin ailenizle gorusmesin, iki ay sonra başlar miyavlamaya annemler seni soruyor diye
keske benim ailemle ayni sehirde olsaymisiz o zaman anlardi beni:( zaten gorusmuyor ki uzaktalar. ileriki surecten bahsediyor

Yeni evli çiftler yemeğe davet edilir ufak bir hediye ile gidilir karşılık gerekmez eşin bilmediği için bunaltmış sanırım adetleri bilmiyorsa karışmasaymış keşke

6 ay önce evlenmissiniz ve gelip.gitmeler piknikler falan... maşallah
Ben Marttan beri evden cikmiyorum bi 10 ay oldu sizin oralara korona uğramamis galiba 🤔
Esinize bir kez korona var diye rest cekseydiniz simdi bu israrlar olmazdı bence
Bir de bu aileler bu kadar icli dışlı olmayi madem istiyor neden oğullarını evlendiriyorlar?
Bence çalışan bir ciftin haftada 1 aile ziyareti yapmasi bile cok gibi geliyor hic mi haftasonu kari koca planıniz olmayacak, hafta sonu temizlik alisveris vs zaten kısıtlı zaman cabuk geçer.

Yeni evli çiftler yemeğe davet edilir ufak bir hediye ile gidilir karşılık gerekmez eşin bilmediği için bunaltmış sanırım adetleri bilmiyorsa karışmasaymış keşke
aynen karsilik vermekten bi hâl olduk. Allah tan korona var. olmasaydi daha teyzeler kuzenler falan gelecekmis.

6 ay önce evlenmissiniz ve gelip.gitmeler piknikler falan... maşallah
Ben Marttan beri evden cikmiyorum bi 10 ay oldu sizin oralara korona uğramamis galiba 🤔
Esinize bir kez korona var diye rest cekseydiniz simdi bu israrlar olmazdı bence
Bir de bu aileler bu kadar icli dışlı olmayi madem istiyor neden oğullarını evlendiriyorlar?
Bence çalışan bir ciftin haftada 1 aile ziyareti yapmasi bile cok gibi geliyor hic mi haftasonu kari koca planıniz olmayacak, hafta sonu temizlik alisveris vs zaten kısıtlı zaman cabuk geçer.
bir de o kadar yogun calisiyorum ki aksam eve geldigimde pert oluyorum. bi ara "koronayim sanirim dedim. test yaptirmaya gidelim diye basimjn etini yedi. ne esim anliyor ne de ailesi. onlarin ailede gorumcemler falan calismiyor. o yuzden kv anlamiyor beni. her seyi gectim eşim goruyor yoruldugumu ama diretiyor. en iyisi işleri ona kitlemek

E zaten gitmiyorsunuz şu an.
Eşinize aileme 1 kere gittik sizinkilere şu kadar o zaman annemlere de o kadar gidecegiz ondan sonra konuşuruz diyeceksiniz
Evlenmeden önce bu konular neden konusulmaz ki ben yeni tanistigim birine bile derim.yani ic ice iliskileri sevmem emrivaki misafir sevmem önceden arayıp musait misin diyecek, planim.varsa ertelemem baska gun gelin derim.vs diye. Evlilikte siz kendi sınırlarınızı koymazsaniz o alana herkes birer bunu seneler önce bir programda soylemisti bir uzman (simdi youtubeda bir cok video var bir arkadas da yazmis Tülay Kök'u kesinlikle tavsiye ederim.ben de).

bir de o kadar yogun calisiyorum ki aksam eve geldigimde pert oluyorum. bi ara "koronayim sanirim dedim. test yaptirmaya gidelim diye basimjn etini yedi. ne esim anliyor ne de ailesi. onlarin ailede gorumcemler falan calismiyor. o yuzden kv anlamiyor beni. her seyi gectim eşim goruyor yoruldugumu ama diretiyor. en iyisi işleri ona kitlemek
Neden anlasin diye uğraşıyorsunuz ki? Anlamak istemeyen önüne acik deliller sunsaniz da anlamaz ben de baska konuda benzerini yaşıyorum.
Acikcasi ben yorgunum derdim tum ikramliklar sende, yanlarinda maskesiz oturmam, hizmeti sen görürsün ben yorgunum hatta sen aileni agirla konus görüş ben yorgunum uyuyacagim/dinleneceğim lutfen mutfağı bıraktığım gibi bulmak istiyorum onlar gidince de evi havalandir ve dezenfekte et eger yok diyorsan annenlerle sen de git hasret gidermeden gelme derdim tabii bu en uc noktası da diger yorgunumlu kısımlari derdim sanırım. Ben empati kurdum da kronik hasta oldugum icin korona olayinda misafir kabul etmezdim. Sınırı da bastan cizerdim cidden bu adam neden evlenmis

Gercekten yorgunsaniz bunu gosterin onu yapamam yorgunum açım ama halim yok yemegi sen yap vs isleri kitleyin temizliği de haftasonu yapın cogunluk ona kitleyin. Misafir cagirma bahanesi ile yapiyorsa dersiniz ben istemiyorum tartismaya kapali gidin odaniza yatin ne diyim valla okudukca sinir basti beni

Back
X