- Konu Sahibi meleklerinsozu
Komik olan nedir ? Ben okudum çalıştım çabaladım birikim yaptım gelinime vereyim o da benim de benim desin olur mu hiç öyle şey. Bana da 10 bilezik takıldı hiçbir zaman şahsı görmedim o bilezik bana değil oğullarına takılmış biseydir hatta. Ev araba alsın muhtaç olmasın diyedir.Kara kaşına gözüne takan aileler de var. Herkes böyle çingene değil. Benim ailem de tamamen geline hediye niyetiyle taktı. Gelinimizin ailesinin depremde evi yıkıldı. Yeni ev yaptırıyorlar. Erkek kardeşim kendisi teklif etti altınları borç vermeyi. Direkt onlara verdiler. Gelmezse de sorun değil kafasında. Kayınvalidem o altınlar sizin derdi eltimle bana. Ev almak için ister kullanın ister kullanmayın size kalmış derdi. Eltim altınlarını vermeden aldı evini, ben verdim. Biz karı koca pek tutumlu değiliz çünkü birikim yapamadık sjdkkd
Çok zenginsinizdjr o ayrı ama bu fikriniz Türkiye standartlarını karşılamıyor bizler o kadar zengin değiliz. Düğünde oğluma bilezik takamayacağima göre mecbur geline takılıyor o da oğluma yani