Eşim her söylediğime muhalefet oluyor, çıldıracağım..

Kötü bir konuşma tarzı benimsemiş.Bir nevi alışkanlık bu.Normal sohbet etmeyi bilmiyor tabiri caizse...

Cevap vermeyip sürekli (tatlılıkla) uyarmayı denesen.Hayır öyle değil,böyle demek yerine,neden hep tersini söylüyorsun desen ?

1-2-3 derken belki sıkılır veya hakikaten öyle mi yapıyorum diye düşünür.

ilk evlendiğimiz günlerde eşim de aynısını yapıyordu,hele hele ailesinin yanında yapıyordu ki bu beni çok sinirlendiriyordu en sonunda çektim bi'kuytuya dedim ki;bana bak,ben senin düşmanın değil eşinim.ikimiz karşılıklı saflarda değil,aynı taraftayız,neyin peşindesin?beni kuzenlerinle mi karıştırıyorsun?onlarla çekişebilirsin ama benimle bir daha böyle konuşma....kabilinden bi'konuşma yaptım.çok şükür 1,5 senedir iyiyiz :7:

bi arkadaşım vardı böyle herşeye muhalefet.. savunsun yada savunmasın , bilsin yada bilmesin hep bi karşı çıkma halindeydi.. artık dayanamayıp sorduk neden böyle yaptığını "muhabbet olsun , konuşacak , tartışacak konu olsun" dedi :53:

canım aslın da bu karakter huy meselesı .
bazı ınsanlar da bu durum var .
sen ak dersın o kara der .
ama o ak'dır .goz gore gore de
kara demeye hıc cekınmezler .kendı dogrularından
sasmazlar .ne yaparsın huy ısde .
degısır mı bılmem .
can cıkar huy cıkmaz derler ama
ılla kı ıstısnalar vardır .

Sinir bozucu bir durum.. Bugune kadar konuimanız gerekeni konuşmuşsunuzdur..Tartışmışsınızda.

Bundan sonra bu muhalefet zamanlarında, kesinlikle duymamazlıktan gelin. ''He de geç'' deniyorya, işte aynı öyle yapın.

Hatta gülümseyin.. Bunu uzun süre böyle devam ettirirseniz vazgeçecektir.

Muhalefet insanlar, karşısındakini baz alırlar..

Muhalefet olduklarının farkına varıp dile getirmişse karşıdaki, bu muhalefet insanlar o insanı cephe alır. Bu bir çeşit tatmindir.

Duymamazlıktan gelir hatta kabul ederseniz vazgeçecektir.

Back
X